Waarschuwing: Fetch.ai (FET) schiet omhoog met 209% door ASI Alliance – volgt MTAUR?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Fetch.ai (FET) heeft een opmerkelijke stijging doorgemaakt, waarbij het handelsvolume met 209% is gestegen, voorafgaand aan de langverwachte alliantie met SingularityNET en Ocean Protocol om de Artificial Superintelligence Alliance (ASI) te vormen. Deze bredere marktrally werd aanzienlijk beïnvloed door de recordprestaties van Nvidia, waardoor de Fetch.ai (FET)-prijs van een wekelijks dieptepunt van $1,12 naar een hoogtepunt van $1,73 steeg. Ondanks een lichte dip blijft het huidige handelsvolume robuust, wat een weerspiegeling is van de sterke belangstelling en het marktvertrouwen.

Terwijl Fetch.ai (FET) een alliantie ontwikkelt, staat een ander veelbelovend project klaar om de markt mogelijk op zijn kop te zetten. Er is zelfs een prijsverlaging van 80% op het native token! Lees verder om meer te weten te komen over het potentieel van deze hypercasual gamingmunt.

Minotaurus: Casual gaming beter gemaakt – Voorverkoop

Als je op zoek bent naar iets om deze week te onderzoeken, wijzen we je graag op Minotaurus, een doolhofspel met solide graphics, meeslepende geluiden en een eindeloze stroom doolhoven. Het basisidee is dat je door doolhoven rent om de uitgang te vinden, terwijl je verschillende obstakels ontwijkt, power-ups krijgt en de monsters ontwijkt.

Naast een leuk kernconcept verdient deze als voorverkoop de aandacht. Het is nog steeds in ontwikkeling en we weten uit goede bron dat er nu een speciale prijsverlaging van 80% beschikbaar is voor iedereen die ervoor kiest om het veelbelovende cryptoproject in een vroeg stadium te steunen.

Veelbelovende markt om te beheersen

Minotaurus gaat een dynamische casual gaming-industrie betreden, die naar verwachting de komende jaren nog meer kracht zal winnen – een jaarlijkse groei van 9% wordt door Statista voorspeld.

Vooral Minotaurus heeft veel potentieel omdat er een groot nut is: verwijzingen, bonussen buiten het spel, upgrades, speciale zones en meer in het spel. We kijken ernaar uit om te zien hoe Minotaurus zich in de nabije toekomst zal ontwikkelen, maar het feit dat we zelfs overwegen om het naast Fetch.ai (FET) aan onze lijst toe te voegen, zegt al veel over zijn huidige status.

>>> Kom nu in actie en ontvang 80% korting <<<

Verhoog uw storting met 5% met een speciaal trefwoord – DIL943. Slechts 48 uur beschikbaar.

Het handelsvolume van Fetch.ai (FET) schiet omhoog te midden van de anticipatie van de ASI Alliance

Hoewel niet zo potentieel veelbelovend als de nieuwkomer hierboven, heeft Fetch.ai (FET) zichzelf gevestigd als een belangrijke speler in AI-gerichte cryptocurrency. Het heeft onlangs een aanzienlijke stijging in handelsvolume en prijs gezien als gevolg van opwinding rond de komende ASI (Artificial Superintelligence) Alliance. Het handelsvolume van Fetch.ai is met 209% gestegen en de prijs is aanzienlijk gestegen, als gevolg van de groeiende belangstelling van beleggers.

Fetch.ai (FET) steeg op één dag met 27%, waarbij het handelsvolume meer dan verdubbelde, geïnspireerd door een marktrally onder leiding van AI-industrieleider Nvidia. De geplande fusie met SingularityNET en Ocean Protocol om de ASI Alliance te vormen heeft het enthousiasme van investeerders verder aangewakkerd.

De bredere AI-markt heeft een stijgende lijn doorgemaakt, waarbij Nvidia Microsoft en Apple voorbijstreefde en het grootste bedrijf ter wereld werd qua marktkapitalisatie. Dit bullish sentiment kwam ten goede aan AI-gerichte tokens zoals Fetch.ai (FET).

Marktanalisten voorspellen dat Fetch.ai (FET) tussen de $1,95 en $2,55 zou kunnen stijgen, gedreven door de verwachte fusie en de algemene bullish trend in de AI-sector. De huidige prijs van het token is $1,73, waarbij de handelsvolumes de aanhoudende interesse van beleggers weerspiegelen.

Analisten zijn van mening dat de overgang van Fetch.ai (FET) naar ASI-tokens de prijzen omhoog zou kunnen drijven, aangezien het ASI-testnet live is en binnenkort een volledige fusie wordt verwacht. Door deze fusie worden Fetch.ai (FET), AGIX (SingularityNET) en OCEAN (Ocean Protocol) tokens geruild voor het nieuwe ASI-token, waardoor de markt wordt vereenvoudigd en geconsolideerd. Ondanks enkele onzekerheden over het tijdschema en de logistiek van de fusie blijft het sentiment positief.

Conclusie

Fetch.ai (FET) heeft een aanzienlijke stijging van het handelsvolume en de prijs ervaren, gedreven door de verwachting van de fusie met SingularityNET en Ocean Protocol om de Artificial Superintelligence Alliance (ASI) te vormen. Ondertussen biedt Minotaurus (MTAUR), in de voorverkoopfase, vroege deelnemers een prijsverlaging van 80% op zijn native token en voldoende mogelijkheden om mee te doen voordat het project potentieel succes bereikt.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!