Groot nieuws: Web3’s impact in Hong Kong; MTAUR om crypto te ontwrichten?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Als gevolg van de agressieve promotie van Web3-technologie in Hongkong ondergaat de markt substantiële veranderingen. De cryptocurrency-vriendelijke omgeving in Hong Kong was duidelijk zichtbaar voor Canadese bedrijven tijdens een recente technologieconferentie in Toronto. Om digitale bedrijven te verleiden, benadrukte dit programma het inschikkelijke beleid van de stad en de verlaagde belastingen. Om Hong Kong te promoten als een sterk en klaar om te verhuizen digitaal centrum, benadrukten de overheidsinstanties van de stad haar grensoverschrijdende mogelijkheden op het gebied van zowel crypto- als Web3-technologieën. Door deze strategische stap te zetten, toont Hong Kong zijn wens om een ​​wereldleider in de sector te worden.

Er is onlangs nog iets belangrijks gebeurd: De buzz van de Minotaurus (MTAUR) wordt steeds sterker. Mensen praten veel over dit komende project, omdat het veel veranderingen teweeg kan brengen. Veel crypto-enthousiastelingen kijken reikhalzend uit naar de lancering van dit project op de markt, vooral als je de nieuwste inspanningen van Hong Kong in ogenschouw neemt. Misschien staan ​​we aan de vooravond van iets heel groots.

Minotaurus-voorverkoop: Uw kans op early bird-incentives. Wees er snel bij – Beperkte plaatsen!

Niet alle projecten hebben alles wat nodig is om een ​​groot succes te behalen, en dat kan vanaf het begin al duidelijk zijn. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over Minotaurus, een nieuwe blockchain gaming-voorverkoop. Vervolgens beoordeel jij of dit project alles heeft.

Laten we beginnen met het ecosysteem: er is een spannend doolhofnavigatiespel vol uitdagingen, verborgen schatten en boeiende ervaringen. In deze eindeloze hardloper speel je als een Minotaurus die doolhoven verkent, munten verzamelt, vijanden bevecht en vallen ontwijkt. Je kunt verschillende Minotaurussen kiezen met unieke looks en vaardigheden, en zelfs hun uiterlijk aanpassen. Er zijn in-game aankopen zoals power-ups, skins en mysteriekisten om elke run anders te maken. Daag je vrienden uit met je prestaties en geniet van soepele bediening op je telefoon of tablet.

Het $MTAUR-token, dat het hele ecosysteem aandrijft, is nu verkrijgbaar met 80% korting. Met een verwachte prijs van $0,00020 per munt zouden deelnemers aan de eerste voorverkoopfase kunnen profiteren van een besparing tot wel vijf keer.

Als u nu instapt, zou dit crypto-enthousiastelingen een laag instappunt, prioritaire toegang tot gamefuncties en andere aantrekkelijke prikkels kunnen bieden.

Opvallende kenmerken

Waarom aan boord springen bij Minotaurus? Laten we eens kijken wat het te bieden heeft om de gemeenschap betrokken en gestimuleerd te houden.

 • Verwijzings- en vestingstimulansen
  Door het woord over Minotaurus te verspreiden en nieuwe leden aan te trekken, kunt u verwijzingsvoordelen behalen. Wanneer u ervoor kiest om de verwervingsperiode te verlengen, kunt u als bonus extra $MTAUR-tokens ontvangen.
 • Solide idee achter het token
  Wissel $MTAUR in voor in-game valuta om als speler een voorsprong te krijgen. Verkrijg virtuele items, boosts en unieke upgrades, krijg toegang tot speciale zones en minigames en personaliseer je avontuur met verzamelobjecten en aanpassingsopties.
 • Veilige omgeving
  Minotaurus vindt het belangrijk om zijn systeem veilig te houden en zijn leden te beschermen. Het slimme contract van het project werd gecontroleerd door SolidProof en Coinsult, gerenommeerde blockchain-beveiligingsbedrijven.
 • Markt potentieël
  Met zijn boeiende hyper-casual gameplay betreedt Minotaurus de steeds evoluerende casual gaming-markt, die volgens Statista $14,78 miljard waard is en jaarlijks met 9% groeit. Met 5,9 miljard downloads van vergelijkbare games in 2023 volgens Sensor Tower is dit genre zeer populair.

Profiteer nu van de Early Bird-voordelen!

Met de hierboven genoemde voordelen kon de timing om zich bij Minotaurus aan te sluiten niet beter zijn. Onderneem vandaag nog actie: koop uw $MTAUR-tokens met korting en wees getuige van de reis van Minotaurus.

>>> Ontvang nu $MTAUR op de officiële site <<<

Wilt u uw besparingen op $MTAUR een boost geven? Gebruik de toegangscode SFB243 bij het afrekenen voor een bonus van 5% op uw aankoop. Geldig gedurende 48 uur na publicatie. Mis het niet!

Conclusie

Hong Kong boekt opmerkelijke vooruitgang in de cryptowereld en promoot zijn Web3-technologie op een mondiaal podium. Te midden van deze dynamische achtergrond staat Minotaurus klaar om een ​​aanzienlijke impact te maken. Er wordt lang uitgekeken naar de intrede van het project op de markt, omdat het buzz genereert met zijn potentieel voor transformatieve veranderingen.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!