Beleggers haasten zich om deze crypto’s te kopen terwijl indicatoren wijzen op marktherstel

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het langverwachte Bull Run- en altcoin-seizoen staat voor de deur. Marktindicatoren duiden erop dat een snel herstel op handen is, wat tot opwinding onder beleggers leidt. De algehele markt blijft kalm en biedt een unieke kans, aangezien altcoins op hun lage handelsprijzen zitten en elk moment kunnen uitbarsten. Beleggers zijn al bezig om belangrijke cryptocurrencies te verwerven, in afwachting van enorme rendementen wanneer de markt stijgt. Dit artikel onthult de digitale activa die de aandacht trekken van slimme handelaren, klaar om te profiteren van de komende marktopleving.

De CYBRO-voorverkoop stijgt boven de $1 miljoen en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de zich ontvouwende CYBRO-tokenvoorverkoop, die boven de $1 miljoen is gestegen naarmate de opwinding binnen de cryptogemeenschap toeneemt.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 140% genereert. Bovendien zullen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen ontgrendelen, die na de TGE kunnen worden opgenomen. Bovendien biedt het verwijzingsprogramma van CYBRO, actief tot 15 juli, tot 12% extra inkomsten uit tokenaankopen op drie verwijzingsniveaus, met wekelijkse USDT-uitbetalingen en dubbele CYBRO-punten voor de eerste stortingen van scheidsrechters.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 140% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen op handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Toncoin (TON) stijgt tijdens het altcoin-seizoen

Toncoin (TON) handelt momenteel tussen $6,84 en $8,10, wat een gemengd sentiment onder handelaren laat zien. Met een prijsverandering van meer dan 19% in de afgelopen maand lijken de bulls uit te kijken naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $8,70. Als dit wordt doorbroken, is het volgende doel $9,97, wat een stijging van bijna 23% ten opzichte van het huidige bereik zou kunnen betekenen. Indicatoren zoals de RSI van 59,01 en een 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $7,59 wijzen op potentiële groei. Ondersteuningsniveaus van $6,17 en $4,90 zijn echter cruciaal om in de gaten te houden. Een succesvolle doorbraak van de weerstandsniveaus zou de positie van Toncoin in de aanhoudende stijging van de altcoin kunnen consolideren.

Polygon (MATIC) klaar voor groei te midden van gemengde prijsbewegingen

Polygon (MATIC) wordt momenteel verhandeld tussen $0,51 en $0,61. Terwijl de beren de overhand lijken te hebben met de dalende prijzen van de afgelopen week en maand, winnen de stieren aan kracht. De relatieve sterkte-index (RSI) nadert de 70, wat duidt op een bullish momentum. De prijs zou binnenkort de weerstand van $0,67 kunnen doorbreken en kunnen mikken op de grens van $0,77, wat een potentieel stijgingspercentage van 30% of meer vertegenwoordigt. Hoewel MATIC de afgelopen zes maanden een scherpe daling van ruim 40% heeft gekend, duidt het huidige momentum op ruimte voor groei. Als de stieren standhouden, kunnen we aanzienlijke winsten verwachten.

Arbitrum (ARB) strijdt tegen bears: Zullen de bulls het overnemen?

Arbitrum (ARB) handelt momenteel tussen de 71 en 90 cent. De munt wordt geconfronteerd met weerstand op $1,01, en de steun bedraagt ​​63 cent. Ondanks dat de MACD de afgelopen week ongeveer 3% daalde en deze maand een aanzienlijke 30%, vertoont de MACD een potentieel opwaarts momentum. Het 10-daags voortschrijdend gemiddelde ligt boven het 100-daags gemiddelde, wat wijst op een mogelijke stijging. Als de stieren de controle overnemen, zou ARB de weerstand van $1,01 kunnen doorbreken en kunnen mikken op $1,20, wat een mogelijke winst van 35% betekent. Een stevige steun is echter essentieel om een ​​dip onder de 63 cent te voorkomen. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de koers van ARB.

Solana (SOL) klaar voor een doorbraak met als target $183,17

Solana (SOL) ligt tussen $120,65 en $144,15, waarbij bulls en bears strijden om controle. Ondanks een kleine daling van 3,87% deze week, heeft SOL nog steeds een winst van 28,69% over zes maanden. De huidige prijs komt bijna overeen met de voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen, wat de stabiliteit weerspiegelt. De dichtstbijzijnde weerstand op $159,67 ligt binnen bereik, en als bulls de leiding nemen, zou SOL kunnen mikken op het tweede weerstandsniveau op $183,17, wat een potentiële stijging van 24% ten opzichte van de huidige niveaus betekent. De RSI en de stochastische indicatoren duiden op een bullish momentum, wat duidt op verdere groei. Houd deze niveaus in de gaten, aangezien SOL het komende altcoin-seizoen kan stijgen.

Conclusie

De huidige markttrends tonen interesse in TON, MATIC, ARB en SOL. Hoewel ze enige winst kunnen boeken, lijkt hun potentieel op de korte termijn beperkt. CYBRO valt daarentegen op met een aanzienlijke belofte. CYBRO wordt in het tweede kwartaal van 2024 gelanceerd en biedt een unieke kans. Vroege investeerders kunnen deelnemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop. Dit biedt gunstige voorwaarden voor diegenen die een project willen betreden dat klaar is voor toekomstige groei.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!