Strike CEO: Bitcoin koers stijging naar $1 mln als historisch patroon herhaalt – Nu BTC kopen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt heeft het moeilijk na een tegenvallende uitspraak van de Federal Reserve. Bitcoin is met meer dan 7% gedaald over de afgelopen week. Toch voorspelt Strike CEO een BTC waarde van maar liefst $1 miljoen. Nu Bitcoin kopen?

Bitcoin bevindt zich in een van zijn slechtste fases in maanden tijd. Bitcoin daalde al meer dan 7% over de afgelopen week en op de ochtend van 24 juni daalde BTC van $62.250 tot richting de $61.000.

Bitcoin Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De grootste reden achter de recente verliezen van Bitcoin en de rest van de crypto markt is de tegenvallende uitkomst van de Federal Reserve vergadering. Na een toespraak werd duidelijk dat de FED van plan is om dit jaar slechts een rentetarief verlaging toe te passen. Een stuk minder dan de 3 die eerder dit jaar voorspeld werden door experts.

Ondanks dat Bitcoin met meer dan 7% is gedaald over de afgelopen week, en de gehele crypto markt binnen 24 uur ook al meer dan $1 miljard verloor, voorspelt Jack Mallers, CEO en oprichter van Strike, een BTC waarde van $1 miljoen.

CEO Strike voorspelt Bitcoin waarde van $ 1 miljoen.

Jack Mallers is de CEO en oprichter van Strike, een Bitcoin app die wereldwijd beschikbaar is. In een gesprek met analist Scott Melker ging Mallers verder in op zijn voorspellingen van de Bitcoin koers. 

Bitcoin naar $1.000.000? Hoe staatsschulden en dollarzwakte Bitcoin omhoog kunnen schieten | Jack Mallers

Volgens Mallers staan we op de vooravond van een nieuwe bull run. Zijn redenering gaat met name in op de halving cycli, maar ook op het feit dat er constant nieuwe dollars worden gedrukt.

Volgens Mallers moet het effect van de Bitcoin halving van april nog in gang treden. Deze effecten vinden normaal gesproken ongeveer 6-12 maanden plaats na het evenement zelf.

Op het moment dat dit effect in gang treed kan de Bitcoin koers volgens Mallers richting de $250.000 tot $1 miljoen stijgen in een periode van 12-18 maanden tijd.

Een belangrijke kanttekening hierbij is het feit dat deze waarde volgens hem ook te danken is aan een afnemende waarde van de dollar. Volgens hem zorgt het constante drukken van nieuwe dollars ervoor dat een waardering in dollars een vertekenend beeld kan geven.

Bitcoin koers verwachting

Ondanks de positieve vooruitzichten van Mallers bevindt Bitcoin zich op dit moment nog steeds in een erg moeilijke fase, en lijkt een nieuwe rally ver weg. De belangrijkste technische indicatoren zakken nu zelfs tot desastreuze niveaus.

De RSI van BTC daalde in de ochtend van maandag 24 juni bijvoorbeeld al tot onder de 20 met een waarde van 17. Een belangrijk signaal dat het verkoop momentum hard aan het toenemen is en Bitcoin zich in een bearish fase bevindt.

Dit negatieve momentum wordt verder ondersteund door het MACD-histogram en zijn EMA’s.

Het MACD-histogram geeft een verkoopsignaal af met een waarde van -1276 terwijl de huidige Bitcoin koers, op de 200-daagse EMA na, onder al zijn belangrijkste EMA’s is gezakt.

Dit is een teken dat een BTC rally nog wel even op zich kan laten wachten en investeerders geduldig moeten wachten op de start van het halving effect.

Op basis van de geschiedenis van deze evenementen kan het dus tot september duren voordat er een aanzienlijke Bitcoin stijging plaatsvindt. In het slechtste geval moeten investeerders geduld hebben tot april 2025.

Om deze reden zijn er veel investeerders die hun aandacht verschuiven naar crypto’s die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Door hun portfolio te diversifiëren met succesvolle presale tokens zijn deze investeerders in staat om al voor september aanzienlijke winsten te maken.

Omdat het tegenwoordig moeilijk kan zijn om een nieuwe token of presale token met potentieel te vinden, vanwege het grote aantal tokens dat dagelijks gelanceerd wordt, beschrijven we hieronder een drietal van de beste nieuwe crypto’s van dit moment.

99Bitcoins (99BTC) – Bekende naam op gebied van crypto educatie lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een van de grootste websites als het aankomt op crypto educatie en dit platform heeft er nu voor gekozen om zijn eigen crypto te lanceren. Bij 99Bitcoins kunnen gebruikers terecht voor al hun informatie over de crypto markt. In totaal kan dit project al genieten van meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen.

De 99BTC token van dit project is met name ontwikkeld voor het unieke Learn-to-Earn systeem van 99Bitcoins. Binnen dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om opgeleid te worden over de crypto markt. Als ze vervolgens bepaalde taken afronden binnen dit systeem zullen ze beloond worden met de 99BTC token.

De 99BTC token dient echter niet alleen als beloning voor het unieke P2E systeem van 99Bitcoins, deze token kan ook vastgehouden worden voor voordelen zoals trading signalen en online webinars. Daarnaast zijn gebruikers in de toekomst ook in staat om de token te staken, 14% van de totale token voorraad is namelijk apart gezet voor staking beloningen.

De presale van 99Bitcoins wist al snel de nodige investeringen op te halen en de teller staat inmiddels op $2,2 miljoen. Tokens kosten tijdens deze presale $0,0011 per stuk, maar deze prijs zal stijgen in elke fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek 99Bitcoins presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe play-to-earn meme coin lanceert remake van bekende Tamagotchi game

Met PlayDoge is er een nieuwe Play-to-Earn meme coin op de markt verschenen die bezig is met de remake van de bekende Tamagotchi game. In het geval van PlayDoge zal de iconische Doge meme in de mobiele game beschikbaar zijn als virtueel huisdier. Gebruikers kunnen dit huisdier vervolgens inzetten bij minigames om in aanmerking te komen voor PLAY tokens.

De PLAY token is de native token van PlayDoge en zal dus dienen als beloning binnen de mobiele game van het platform. Daarnaast zullen gebruikers echter ook in staat zijn om extra PLAY tokens te verdienen als ze deze tokens staken. Op dit moment is er sprake van een APY van boven de 130%. Er is op dit moment sprake van zowel ETH staking als BNB staking.

Het contract van PlayDoge is volledig geaudit en tijdens deze audit kwamen er geen problemen in de codering naar voren. 50% van de totale token voorraad van 9,4 miljard tokens zijn beschikbaar tijdens de presale, terwijl 12% van de token voorraad apart is gezet voor de staking beloningen. De resterende voorraad wordt verdeeld voor community beloningen, liquiditeit, marketing en fondsen voor het project.

De presale van PlayDoge wist binnen enkele weken tijd maar liefst $ 5 miljoen op te halen. Hiermee sprint deze presale door zijn doelen heen en hebben investeerders nog maar beperkt tijd voordat deze token gelist wordt op exchanges en mogelijk explodeert in waarde. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge presale

Pepe Unchained (PEPU) – Eerste meme coin Layer 2 blockchain ter wereld

Pepe is nog altijd een van de grootste meme coins en het is dan ook geen verrassing dat er dagelijks nieuwe Pepe alternatieven op de markt verschijnen. Geen van deze alternatieven wisten zich echter te onderscheiden zoals Pepe Unchained dit doet. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain. 

Pepe Unchained vormt de eerste meme coin Layer 2 blockchain van de wereld. Op deze blockchain kunnen gebruikers genieten van efficiënte, hoge snelheden en lage transactiekosten. Dit zijn gebreken waar meme coins die zich bevinden op Layer 1 oplossingen zoals Ethereum mee te maken hebben.

Pepe Unchained leidt hiermee een nieuwe generatie aan van meme coins met utility. Er lijkt een verschuiving plaats te vinden in de meme coin markt waar meme coins die bedoeld zijn als grap minder aandacht krijgen terwijl meme coins met utility, die daardoor hun waarde kunnen behouden, successen weten te boeken.

De presale van dit project ging onlangs van start en wist binnen korte tijd meer dan $500.000 op te halen. In totaal zijn er 1,6 miljard tokens beschikbaar tijdens deze presale, dat is 20% van de totale token voorraad van 8 miljard tokens. Tokens kosten tijdens deze presale $0,008032 per stuk, maar zullen in elke nieuwe fase verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!