Rally van Toncoin en Notcoin ten einde; volgt MTAUR Pump?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Opgelet, handelaars: er is momenteel veel volatiliteit! Tonton (TON) zag bijvoorbeeld een bullish trend, maar kreeg te maken met weerstand, wat mogelijk wijst op een aanstaande daling. Notcoin (NOT) was ook bearish, met een correctie van 12,41%. Deze trend weerspiegelt het bredere marktsentiment, waarin beleggers voorzichtig zijn te midden van fluctuerende prijzen en onzekere economische indicatoren. De daling van deze cryptocurrencies kan worden toegeschreven aan marktcorrecties en winstnemingen na recente winsten.

Er is echter een nieuwkomersproject. Het zou indrukwekkende resultaten kunnen opleveren, die doen denken aan eerdere trajecten van zowel Notcoin (NOT) als Tonton (TON), of misschien zelfs beter. Het artikel van vandaag gaat dieper in op alle drie genoemde munten.

Minotaurus: Uw toegangspoort tot Early Bird-voordelen

Op jacht naar cryptoprojecten met een laag instappunt, een sterk tokenhulpprogramma en overtuigende prikkels? Zoek niet verder dan Minotaurus, een blockchain-gamingvoorverkoop met $MTAUR-tokens die beschikbaar zijn tegen een prijsverlaging van 80%.

Minotaurus biedt een eindeloos runner-spel waarin je een Minotaurus bestuurt die door gevaarlijke kerkers navigeert. Overwin obstakels, vind schatten en vecht tegen grillige monsters om uit het doolhof te ontsnappen.

Waarom Minotaurus?

Dit zijn de belangrijkste redenen om met Minotaurus aan de slag te gaan:

  • Early Bird-prijzen: Tijdens de eerste voorverkoopfase kunt u $MTAUR kopen voor slechts $0,00004 per munt, waardoor u mogelijk tot vijf keer kunt besparen op de verwachte aanbiedingsprijs van $0,00020.
  • Uitgebreid nut: Wissel $MTAUR in voor in-game valuta en profiteer van voordelen zoals avataraanpassing, minigames, snelheidsboosts, toegang tot speciale zones en in-game verwijzingsbonussen.
  • Houdervoordelen: scoor verwijzingsprikkels voor het uitnodigen van vrienden voor Minotaurus en ontvang bonussen voor het kiezen van langere wachtperioden.
  • Bloeiend industriepotentieel: De markt voor casual gaming is in opkomst en zal volgens Statista in 2030 naar verwachting $19,12 miljard bereiken. Het unieke labyrintspel van Minotaurus spreekt hyper-casual gamers aan, met 5,9 miljard downloads van soortgelijke games gerapporteerd in 2023 door Sensor Tower.

Beveiligingsgarantie: De smart contract audits van Minotaurus door SolidProof en Coinsult verifiëren de integriteit van het ecosysteem.

>> Laatste kans: ontvang 80% korting op $MTAUR-tokens – reageer nu! <<

Gebruik de speciale code WJI793 bij het afrekenen om een ​​extra boosterbonus van 5% te ontgrendelen. Handel snel: deze aanbieding is slechts 48 uur na publicatie geldig.

Toncoin (TON) – Navigeren door marktuitdagingen

Van veelbelovend naar volatiel. Toncoin (TON) heeft de laatste tijd aanzienlijke schommelingen ervaren. Ondanks een eerdere bullish trend worstelt Toncoin (TON) nu met sterke weerstandsniveaus. Het marktsentiment is veranderd en traders worden steeds voorzichtiger vanwege de recente volatiliteit. Deze verschuiving heeft een sfeer van onzekerheid gecreëerd, waarbij de prestaties van de munt nauw verbonden zijn met bredere marktbewegingen.

De prijs van Toncoin (TON) heeft te maken gehad met neerwaartse druk en heeft moeite om de eerdere winsten vast te houden. De afgelopen week is de prijs van Toncoin (TON) met ongeveer 5% gedaald, waarmee een belangrijk trendlijnondersteuningsniveau werd getest. Dit ondersteuningsniveau is sinds februari van cruciaal belang geweest voor het handhaven van de bullish structuur van Toncoin (TON). De marktkapitalisatie van de munt daalde met 4,82% tot $17,8 miljard, terwijl het handelsvolume bijna verdubbelde tot $298,88 miljoen, wat wijst op verhoogde marktactiviteit. Statistieken zoals de stochastische RSI suggereren dat Toncoin (TON) zich in een oversoldzone bevindt, wat mogelijk een omkering aangeeft.

Vooruitkijkend staat Toncoin (TON) voor een uitdagende weg. De munt bevindt zich op een cruciaal keerpunt; Als de koers boven het belangrijkste steunniveau blijft, kan er een nieuwe opwaartse stijging naar $10 plaatsvinden. Als de koers echter onder dit niveau komt, zijn verdere dalingen naar $5 waarschijnlijk. De gemengde reacties op de marktcijfers en de aanhoudende marktonzekerheden duiden erop dat voorzichtigheid geboden is.

Notcoin (NOT) – Het bearish sentiment houdt aan

De laatste munt op de rol van vandaag is Notcoin (NOT). Het staat de laatste tijd onder aanzienlijke bearish druk. Het marktsentiment rond NOT blijft negatief, waarbij handelaren hun zorgen uiten over de prestaties ervan. De bredere marktdaling heeft NOT zwaar getroffen, wat heeft geleid tot een langere correctieperiode.

Notcoin (NOT) heeft een aanzienlijke prijscorrectie ondergaan en is de afgelopen week met 12,41% gedaald. Deze daling weerspiegelt bredere markttrends en benadrukt de uitdagingen waarmee Notcoin (NOT) wordt geconfronteerd bij het behouden van zijn waarde. De munt heeft moeite gehad om de steun rond de $0,0130 te behouden, en verdere dips zouden de munt naar het $0,0100-niveau kunnen duwen. De RSI blijft in de bearish zone, wat wijst op een hoge verkoopdruk. Er is voor ruim $11,5 miljoen aan lange contracten geliquideerd, wat de bearish marktomstandigheden onderstreept.

De vooruitzichten voor Notcoin (NOT) zijn vol problemen. Het aanhoudende bearish sentiment en de marktvolatiliteit suggereren dat Notcoin (NOT) mogelijk onder neerwaartse druk blijft staan. Hoewel een oververkochte RSI doorgaans een mogelijk herstel aangeeft, duidt de aanhoudende verkoopdruk op langdurige zwakte. Als Notcoin (NOT) er niet in slaagt zijn huidige ondersteuningsniveaus vast te houden, kan het op grotere verliezen afstevenen. Omgekeerd zou een herstel voorbij de weerstand van $0,0150 enige verlichting kunnen bieden en mogelijk de bearish these ontkrachten.

Conclusie

De cryptocurrency-markt heeft aanzienlijke volatiliteit ervaren, waarbij Toncoin (TON) en Notcoin (NOT) het bredere marktsentiment weerspiegelen. Ondertussen heeft Minotaurus (MTAUR) de aandacht van de gemeenschap getrokken, omdat veel deelnemers speculeren dat het tijdens hun respectievelijke bloeiperioden vergelijkbare patronen zou kunnen volgen als Toncoin (TON) en Notcoin (NOT).

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!