5 crypto’s die jouw investering kunnen verviervoudigen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt maakt zich op voor een binnenkort grote bull run. De stilte voor de storm zorgt ervoor dat beleggers nauwlettend in de gaten houden. Altcoins blijven tegen lage prijzen, klaar voor snelle groei. Dit zou het perfecte moment kunnen zijn om aan de slag te gaan. Naarmate de opwinding toeneemt, vallen vijf specifieke cryptocurrencies op als potentiële gamechangers. Deze verborgen juweeltjes zullen waarschijnlijk stijgen naarmate de markt aan momentum wint. Lezers die graag willen profiteren van de aanstaande hausse, krijgen een traktatie. Ontdek welke munten het beste potentieel hebben om de investeringen in deze komende golf te vermenigvuldigen. De antwoorden zouden tot aanzienlijke winsten kunnen leiden voor degenen die bereid zijn in actie te komen.

De CYBRO-voorverkoop stijgt boven de $1 miljoen en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de zich ontvouwende CYBRO-tokenvoorverkoop, die boven de $1 miljoen is gestegen naarmate de opwinding binnen de cryptogemeenschap toeneemt.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 140% genereert. Bovendien zullen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen ontgrendelen, die na de TGE kunnen worden opgenomen. Bovendien biedt het verwijzingsprogramma van CYBRO, actief tot 15 juli, tot 12% extra inkomsten uit tokenaankopen op drie verwijzingsniveaus, met wekelijkse USDT-uitbetalingen en dubbele CYBRO-punten voor de eerste stortingen van scheidsrechters.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 140% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen op handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Ondo (ONDO) blijft stabiel en kijkt naar breakout-niveaus ondanks lichte dip

Ondo (ONDO) vertoont gestage beweging, ondanks een lichte daling in de afgelopen week. Momenteel geprijsd tussen $0,97 en $1,26, met stieren en beren in touwtrekken. Het 10-daagse gemiddelde ligt rond de $1,09, wat duidt op stabiele steun. De onmiddellijke weerstand ligt op $1,43, maar als de koers hier voorbij gaat, kan de koers mikken op de volgende hindernis op $1,72. Met een RSI van ongeveer 52 en een verbluffende zesmaandswinst van 3.646,17% is het groeipotentieel groot als de stieren de controle terugkrijgen. Een doorbraak naar de tweede weerstand zou een stijging van bijna 40% ten opzichte van het huidige bereik kunnen betekenen. Houd deze altcoin in de gaten, want deze zou aan de vooravond van een nieuwe rally kunnen staan.

Wormhole (W) toont belofte voor bulls tijdens recente dip

Wormhole (W) heeft de laatste tijd enige volatiele bewegingen meegemaakt, waarbij de huidige prijs tussen $0,29 en $0,42 schommelt. Ondanks een scherpe daling van bijna 25% in de afgelopen week en een significantere daling van 40% in de afgelopen maand, duidt de winst over zes maanden van ruim 570% op een sterk groeipotentieel. De bulls maken zich op en als ze voorbij de dichtstbijzijnde weerstand van $0,50 breken, zou Wormhole met meer dan 60% kunnen stijgen naar de tweede weerstand van $0,63. Deze periode kan een uitstekend startpunt vormen voor degenen die geloven in het komende altcoin-seizoen.

Pyth Network (PYTH) staat op het punt van uitbraak te midden van bullish signalen

Pyth Network (PYTH) vertoont groeipotentieel ondanks een recente dip, momenteel in de prijsklasse van $0,27 tot $0,36. Het volgende belangrijke weerstandsniveau is $0,41, met sterke ondersteuning op $0,22. Als de bulls aan momentum winnen, zou PYTH potentieel met ongeveer 14% kunnen stijgen om het eerste weerstandsniveau van $0,41 te bereiken. Als we dit doorbreken, zou de koers verder kunnen stijgen naar $0,50, wat een potentiële stijging van ongeveer 56% betekent. Ondanks een daling in de afgelopen week en maand duiden de indicatoren erop dat PYTH zich opmaakt voor een bullish fase, wat veelbelovende vooruitzichten biedt voor enthousiaste beleggers.

Toncoin (TON) bulls eye $10 terwijl het altcoin-seizoen opwarmt

Toncoin handelt tussen $6,84 en $8,10, wat een touwtrekken tussen bulls en bears laat zien. Momenteel bevindt TON zich onder zijn dichtstbijzijnde weerstand van $8,70 en heeft sterke aankopen nodig om dit niveau te passeren. Gebaseerd op het 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $7,31, is de munt de afgelopen maand met 13% gestegen, maar de afgelopen week met 9% gedaald. De beren lijken moe, wat blijkt uit een RSI van 34,87, wat aangeeft dat TON bijna oververkocht is. Met een winst van ruim 230% over zes maanden zou een doorbraak boven de $8,70 de TON naar $10 kunnen stuwen, waarmee een stijging van 44% ten opzichte van het huidige niveau zou worden bereikt. Het volgende weerstandsniveau op $10 is niet ver als de bulls aan kracht winnen.

Conclusie

De bull run van 2024 is begonnen en verschillende crypto’s laten groeipotentieel zien. ONDO, W, PYTH en TON hebben enkele mogelijkheden op korte termijn. De focus moet echter verschuiven naar CYBRO. Met de eerste release in het tweede kwartaal van 2024 vertegenwoordigt CYBRO het DeFi-platform van de volgende generatie. Vroege investeerders hebben de kans om te profiteren door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop. Dit project valt op en biedt gunstige voorwaarden voor wie vroeg wil instappen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!