SHIB-whales trekken zich terug – MTAUR’s tijd om te rocken?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Shiba Inu (SHIB) is onlangs getuige geweest van aanzienlijke walvisactiviteit, met grootschalige opnames van in totaal meer dan 2,55 biljoen SHIB van grote beurzen zoals Robinhood en Binance. Deze beweging heeft interesse en speculatie onder handelaren aangewakkerd, wat duidt op strategische herpositionering door houders te midden van fluctuerende marktomstandigheden. De timing van deze transacties valt samen met de toegenomen marktactiviteit, wat wijst op mogelijke verschuivingen in de marktdynamiek voor Shiba Shiba Inu (SHIB).

Nu de memecoin met deze ontwikkelingen wordt geconfronteerd, is er een nieuwkomer die door sommige marktdeelnemers als een veelbelovend alternatief wordt gezien, vooral omdat deze zich in de blockchain-gamingsector bevindt. Het is momenteel in de voorverkoop en biedt aanzienlijke early bird-voordelen met een korting van 80%. Nu de recente walvisactiviteit van Shiba Inu (SHIB) de marktvolatiliteit benadrukt, presenteert deze nieuwkomer een overtuigend argument voor potentieel succes.

Prioritaire toegang: Doe mee aan de Minotaurus-voorverkoop voor Early Bird-voordeel

Laten we beginnen met de hyped-up nieuwkomer! Ontdek Minotaurus, een cryptoproject in voorverkoop, waar u kunt genieten van leuke en verleidelijke incentives. Het bevat een leuk runner-spel waarin je een minotaurus bestuurt die door mysterieuze en gevaarlijke kerkers rent. Kies uit verschillende minotaurussen met unieke vaardigheden, voltooi levels vol vallen en uitdagingen en geniet van talloze aanpassingsmogelijkheden.

Ontvang early bird-voordelen, scoor verwijzingsbonussen en krijg als eerste toegang tot spannende in-game functies. Na het Token Generation Event (TGE) en de notering zal de tokenprijs $0,0002 bereiken, wat betekent dat vroege houders kunnen profiteren van een tot vijfvoudige prijsverlaging tijdens de voorverkoopfase 1.

Waarom lid worden van Minotaurus?

Hier zijn enkele goede redenen om lid te worden van Minotaurus:

  • In-game hulpprogramma: Converteer $MTAUR naar in-game valuta voor avataraanpassing, minigames, snelheidsboosts, toegang tot speciale zones, unieke upgrades en bonussen voor het binnenhalen van vrienden.
  • Opwaarts potentieel: Betreed een bloeiende markt, met een spelstijl waar veel spelers de voorkeur aan geven, wat volgens SensorTower blijkt uit 5,9 miljard downloads uit de App Store en Google Play in 2023.
  • Boeiend en toegankelijk: De eenvoudig te beheersen en toch boeiende hybride-casual gameplay en gebruiksvriendelijke interface maken het project perfect voor beginners.
  • Lage instap: Begin met een kleine bijdrage en zie hoe het project bloeit.
  • Incentives voor meerdere houders: Profiteer van tijdelijke deals en een op twee doelen gericht verwijzingsprogramma.
  • Geverifieerde beveiliging: Voel u veilig met audits van SolidProof en Coinsult.

Ga vooruit met Minotaurus

Met de early bird-prijzen voor $MTAUR-tokens is dit misschien wel het beste moment om mee te doen.

Mis het niet: Laaggeprijsde tokens zijn beperkt. Sluit je nu aan bij de Minotauriërs en profiteer van de vroegboekvoordelen voordat ze weg zijn.

>> 80% kortingswaarschuwing: Koop nu $MTAUR! <<

Ontgrendel een extra bonus van 5% op $MTAUR-tokens met de speciale sleutel HHX148. Gebruik het bij het afrekenen binnen 48 uur na publicatie.

Shiba Inu (SHIB) whales trekken zich terug: Een teken van problemen?

Nu op naar de bekendere Shiba Inu (SHIB). De memecoin heeft onlangs aanzienlijke walvisactiviteit gekend, waarbij meer dan 2,55 biljoen Shiba Inu (SHIB) werd overgedragen van grote beurzen zoals Robinhood en Binance.

Deze massale terugtrekking heeft geleid tot grote belangstelling en bezorgdheid onder handelaren en analisten, omdat dit kan duiden op een strategische herpositionering door grote beleggers. Ondanks deze bewegingen heeft de prijs van Shiba Inu (SHIB) moeite gehad om een ​​significant momentum te verwerven en schommelt momenteel rond het laagste punt in drie maanden.

Het bearish sentiment rondom Shiba Inu (SHIB) wordt steeds duidelijker. De afgelopen week is de open rente van Shiba Inu (SHIB) met meer dan 50% gekelderd, van $73 miljoen naar $34 miljoen, als gevolg van een scherpe daling van het marktvertrouwen. De Chaikin Money Flow (CMF)-indicator, die de accumulatie en distributie van een cryptocurrency meet, bevindt zich momenteel onder de neutrale lijn, wat de toenemende verkoopdruk benadrukt. Als gevolg hiervan worden Shiba Inu (SHIB)-beleggers voorzichtiger en ziet de markt een toename van het aantal liquidaties.

Wat de negatieve vooruitzichten verder verergert, is het bredere marktsentiment. De algehele matige prestaties van grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum hebben een uitdagende omgeving gecreëerd voor altcoins, waaronder Shiba Inu (SHIB). De daling van de prijs van Shiba Inu (SHIB) naar het huidige niveau van ongeveer $0,000017 suggereert dat het token moeite heeft om een ​​sterke steunbasis te vinden. Analisten merken op dat als de verkoopdruk aanhoudt, Shiba Inu (SHIB) met verdere dalingen te maken zou kunnen krijgen, wat mogelijk nieuwe dieptepunten zou kunnen betekenen.

Wat de zorgen nog groter maakt, is dat de marktsentimentindicatoren aantonen dat de recente prestaties van Shiba Inu (SHIB) tot de slechtste behoren in de categorie mememunten. De volatiliteit van het token, gecombineerd met de aanzienlijke opnames door walvissen, suggereert dat grote houders mogelijk verdere prijsdalingen verwachten. Dit sentiment wordt weerspiegeld door de scherpe daling van de openstaande rente, wat aangeeft dat traders niet bereid zijn te wedden op herstel op de korte termijn.

Op de korte termijn zal Shiba Inu waarschijnlijk onder neerwaartse druk blijven staan, tenzij er sprake is van een aanzienlijke toestroom van positief nieuws of een bredere marktrally. De bearish indicatoren zijn sterk en het gebrek aan bullish momentum maakt het moeilijk voor Shiba Inu (SHIB) om een ​​herstel te bewerkstelligen.

Conclusie

Terwijl Shiba Inu (SHIB) voor uitdagingen staat, staat de markt niet stil. Er zijn veel projecten die veelbelovend zijn, waaronder Minotaurus. Het lijkt strategisch gepositioneerd voor een gestage ontwikkeling en er zijn nog veel meer bemoedigende dingen aan verbonden.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!