Aankomend AI-platform dat Uniswap uitdaagt, overschrijdt binnen enkele weken $9,2 miljoen aan ingezamelde fondsen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De bull run van 2024 trekt de aandacht van crypto-enthousiastelingen, die nieuwsgierig zijn naar de potentiële miljonairs die opkomen in deze opwindende markt.

Een opmerkelijke kanshebber is een aankomende AI Crypto Algotech (ALGT) die Uniswap uitdaagt, die binnen enkele weken op indrukwekkende wijze $9,2 miljoen aan ingezamelde fondsen heeft overschreden.

Dit snelle succes op het gebied van fondsenwerving onderstreept de groeiende belangstelling en vertrouwen in AI-gestuurde oplossingen binnen de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi).

In dit artikel zullen we dieper ingaan op de details van deze veelbelovende AI Crypto, waarbij we de unieke kenmerken, het fondsenwervende traject en de potentiële impact op het DeFi-ecosysteem onderzoeken.

Uniswap bereidt zich voor op Layer-2-integratie te midden van prijsstijgingen

De prijs van UNI is met 3,86% gedaald, ondanks dat het de grootste winnaar is onder de digitale tokens op basis van rapporten dat het zich voorbereidt om ondersteuning toe te voegen voor een nieuwe Layer-2 blockchain.

Het specifieke Layer-2-protocol dat Uniswap van plan is te adopteren, is niet openbaar gemaakt. Er wordt echter online gespeculeerd dat het “ZKsync” zal zijn, een Layer-2-oplossing waarmee Uniswap in de toekomst goedkope, op Ethereum gebaseerde transacties kan faciliteren.

Uniswap’s marktprestaties en groei

De marktkapitalisatie van Uniswap bedraagt ​​nu $6,40 miljard in de VS, waarmee het de 18e grootste cryptocurrency is.

De UNI-prijs is ook gestegen naarmate het aantal transacties dat op de onderliggende blockchain wordt verwerkt, groeit. Het duurde 22 maanden voordat Uniswap $100 miljard aan transacties bereikte. Het heeft echter slechts drie maanden geduurd voordat de Amerikaanse grens van $300 miljard werd overschreden.

De enorme groei en de stijging van de UNI-prijs benadrukken het nut van Uniswap als het gaat om gedecentraliseerde financiële (DeFi) transacties. Veel cryptoliefhebbers houden van het platform van Uniswap vanwege de schaalbaarheid, lagere transactiekosten en de algehele gebruikerservaring, wat verder bijdraagt ​​aan de toename van de vraag.

Een Layer-2-upgrade zal de evolutie en rol van Uniswap alleen maar versterken als het gaat om DeFi-transacties, zeggen analisten.

Algotech daagt Uniswap uit en haalt binnen enkele weken $9,2 miljoen op

De aankomende AI Crypto Algotech maakt furore in de cryptowereld door Uniswap uit te dagen. Algotech (ALGT), de AI Crypto, heeft binnen enkele weken $9,2 miljoen aan ingezamelde fondsen gepasseerd, wat het snelle succes en de groeiende belangstelling voor zijn innovatieve oplossingen aantoont.

Het succes van Algotech benadrukt een andere opwindende trend binnen de crypto-ruimte. Het platform richt zich op innovatieve algoritmische handelsoplossingen, een game-changer voor het DeFi-landschap. Het project heeft onlangs een record gevestigd in de aanhoudende massale voorverkoop, waarbij de opmerkelijke opbrengst van $9,2 miljoen werd overschreden.

Dit overweldigende enthousiasme bij investeerders duidt op een groeiende interesse in DeFi-oplossingen zoals Algotech, wat wijst op een bredere marktgroei binnen de DeFi-sector.

De aanstaande notering van Algotech op BitMart

Naast het enorme succes in de voorverkoop viert deze AI Crypto Algotech (ALGT) een belangrijke mijlpaal met zijn aanstaande officiële notering op Bitmart, een toonaangevende wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling.

Bekend om zijn enorme gebruikersbasis, hoge liquiditeit en robuuste beveiliging, zal Bitmart Algotech onmiddellijke blootstelling bieden aan miljoenen potentiële investeerders over de hele wereld.

Deze aanbieding markeert een aanzienlijke sprong voorwaarts voor AI Crypto Algotech. De toegenomen liquiditeit op Bitmart zal het kopen en verkopen van ALGT-tokens stroomlijnen en het bereik van de beurs zal naar verwachting een aanzienlijke vraag stimuleren en mogelijk de prijs van het token stimuleren.

Voor meer details over dit project:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!