Crypto paniek: DOT en MATIC dalen, MTAUR staat op het punt te stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Grote kansen en grote volatiliteit bestaan ​​naast elkaar in de huidige markt. Bitcoin (BTC) heeft een wilde week achter de rug, met een snelle stijging boven de $66.000, gevolgd door een terugval toen het op weerstand stuitte. Desondanks zijn beleggers nog steeds voorzichtig optimistisch over de markt als geheel, en de gehele marktwaardering heeft zich ruim $50 miljard hersteld van het dieptepunt halverwege de week, tot ruim $2,5 biljoen. Hoewel altcoins als geheel slecht hebben gepresteerd, hebben tokens die zijn verbonden met kunstmatige intelligentie (AI) zoals Fetch.ai (FET) beter gepresteerd dan de markt. De selectieve opwinding van de markt blijkt uit de kleine dalingen waar verschillende activa van grotere omvang, zoals Solana (SOL) en Uniswap (UNI), last van hebben.

Er is negatieve druk geweest op Polkadot (DOT) en Polygon (MATIC), die beide onder het niveau van $6 zijn gezakt. Met al deze onzekerheid beginnen velen zich af te vragen waar ze terecht kunnen voor meer stabiliteit. Sommigen zijn geneigd te geloven dat een bepaald fris casual gaming-project de oplossing is.

Minotaurus: Een lage instap in de industrie van $14,78 miljard – Stel het niet uit voor later!

Minotaurus, een blockchain-gamingproject dat momenteel in de voorverkoop is, maakt gebruik van de casual gaming-industrie ter waarde van $14,78 miljard, die volgens Statista naar verwachting jaarlijks met 9% zal groeien. Binnen het ecosysteem bestaat er een door blockchain aangedreven doolhofnavigatiespel. Terwijl je speelt, vecht je tegen grillige wezens, ontwijk je vallen en verzamel je in-game valuta. Het is geoptimaliseerd voor de meeste mobiele apparaten, zodat je onderweg je personage kunt aanpassen, power-ups kunt ontvangen, gebieden kunt ontgrendelen en je vaardigheden kunt verbeteren.

Door vroeg in Minotaurus te stappen, kun je het traject van het project vanaf het begin zien en krijg je voorrang bij toegang tot gamefuncties.

Waarom meedoen?

 • Uitgebreid hulpprogramma
  Gebruik $MTAUR om minotaurussen te ontgrendelen, items te kopen, het uiterlijk aan te passen, toegang te krijgen tot speciale zones/evenementen en minigames te spelen. Scoor ook bonussen door vrienden uit te nodigen om te spelen.
 • Houdervoordelen
  Als $MTAUR-houder profiteert u van vesting incentives en verwijzingsbonussen.
 • Early Bird-prijzen
  Tijdens de voorverkoop zijn $MTAUR-tokens beschikbaar tegen een prijsverlaging van $0,00004 per token. Dit is vooral aantrekkelijk gezien de noteringsprijs van $0,00020, waardoor u klein kunt beginnen en tegelijkertijd kunt anticiperen op een potentieel voordeel.
 • Evenwichtige tokenomics
  De Minotaurus-tokenomics zijn ontworpen om vraag en aanbod in evenwicht te brengen via klif- en verwervingsmechanismen, waarbij geleidelijk tokens worden vrijgegeven.
 • Aangrijpend gamen
  Spelers spelen een eindeloos hardloopspel als Minotaurussen en navigeren door doolhoven met obstakels en verborgen schatten. Elke Minotaurus beschikt over unieke vaardigheden en uiterlijk, die de gameplay beïnvloeden. Gebruik $MTAUR om avataraanpassingen, boosts, speciale zones, unieke upgrades, items van de marktplaats, incentives voor vrienden en verzamelobjecten in kerkers te ontgrendelen.
 • Beveiligingsgarantie
  Nu grote blockchain-beveiligingsbedrijven zoals SolidProof en Coinsult het slimme contract van het project laten controleren, zorgt Minotaurus voor transparante en veilige activiteiten.

Zet vandaag nog uw eerste stap

Met een combinatie van een lage instapprijs, solide tokenhulpprogramma, marktpotentieel en robuuste beveiliging kan Minotaurus een uitstekend startpunt zijn voor alle crypto-enthousiastelingen. Mis het niet: koppel vandaag nog uw portemonnee voor 80% korting.

Vergroot uw besparing op $MTAUR-tokens bij de lancering van de voorverkoop door de speciale identificatiecode KUT616 in te voeren tijdens het afrekenen om een ​​bonus van 5% te krijgen. Handel nu: deze aanbieding is slechts 48 uur geldig nadat de voorverkoop is begonnen.

Polkadot (DOT): Navigeren door lage volatiliteit en marktstagnatie

Laten we nu verder gaan met de meer problematische stellingen. Polkadot (DOT) handelde binnen een nauwe bandbreedte tussen $5 en $6, wat wijst op een periode van stagnatie. Het marktsentiment rond Polkadot is voorzichtig en de volatiliteit is gedaald naar het laagste punt sinds medio mei.

Deze verminderde volatiliteit duidt erop dat significante prijsbewegingen op korte termijn onwaarschijnlijk zijn. Bovendien is de Open Interest (OI) voor Polkadot (DOT) afgenomen, wat wijst op een verminderde vraag en liquiditeit op de markt.

De prijs van Polkadot (DOT) schommelt momenteel rond de $6. De recente daling van de Open Interest, die nu $131,77 miljoen bedraagt, vergeleken met $250 miljoen een week geleden, versterkt de voorspelling van een uitdagende omgeving voor Polkadot (DOT). De liquidatie-heatmap duidt op een potentiële daling naar $5,90, wat de mogelijkheid van verdere neerwaartse druk op de korte termijn benadrukt.

Hoewel de kortetermijnvooruitzichten voor Polkadot (DOT) bearish lijken, met potentiële prijsdalingen, blijven sommige analisten optimistisch over het langetermijnpotentieel.

De fundamenten achter Polkadot (DOT), inclusief het robuuste ecosysteem en de komende ontwikkelingen, suggereren dat Polkadot (DOT) de komende jaren goed zou kunnen presteren. De directe uitdaging ligt echter in het overwinnen van het huidige bearish sentiment en de lage marktactiviteit.

Polygon (MATIC): Risico evalueren tijdens een marktdaling

Nog een munt die momenteel in gevaar is, is niemand minder dan Polygon (MATIC). Het heeft een aanzienlijke neergang meegemaakt, waarbij de prijs met 43,28% daalde. Deze daling heeft Polygon (MATIC) in een precaire positie geplaatst, waarbij veel handelaren ondanks de lagere prijzen aarzelen om te kopen. Indicatoren zoals de Sharpe Ratio en de marktwaarde ten opzichte van de gerealiseerde waarde (MVRV) duiden erop dat Polygon (MATIC) het op de korte termijn mogelijk moeilijk zal blijven hebben.

Vanaf nu kost Polygon (MATIC) ongeveer $0,60, een aanzienlijke daling ten opzichte van het hoogtepunt. De Sharpe Ratio voor Polygon (MATIC) bedraagt ​​-2,16, wat aangeeft dat het risico dat gepaard gaat met kopen op dit niveau groter is dan de potentiële voordelen. Bovendien wijst de MVRV-ratio op een bearish trend, waarbij het token waarschijnlijk verdere dalingen zal ondergaan voordat er sprake is van een mogelijk herstel.

De vooruitzichten voor de korte termijn van Polygon (MATIC) lijken bearish, met een potentiële daling naar $0,5 voordat er sprake is van enig significant herstel.

De langetermijnvooruitzichten zouden echter kunnen verbeteren als de koopdruk toeneemt en de marktomstandigheden zich stabiliseren. Het huidige bearish sentiment en de hoge ongerealiseerde verliezen onder houders vormen aanzienlijke uitdagingen die moeten worden aangepakt voor een duurzaam herstel.

Conclusie

Polkadot (DOT) wordt momenteel geconfronteerd met een uitdagende periode die wordt gekenmerkt door lage volatiliteit en verminderde marktactiviteit. Polygon (MATIC) ervaart ook een neergang, waarbij de prijs aanzienlijk lager is dan de piek, momenteel rond de $0,60. Er staat echter ook een veelbelovend project klaar om zijn niche te penetreren: Minotaurus (MTAUR). De buzzworthy munt lijkt al vroeg geweldige resultaten op te leveren en er wordt op alle sociale media over het toekomstige succespotentieel gesproken.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!