Crypto analist voorspelt: PEPE & DOGE koers breakout nabij – Welke Ethereum altcoin gaat exploderen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Recent heeft de bekende crypto analist die bekend is onder de naam ‘Credible Crypto’ voorspellingen gedeeld over een aantal populaire meme- en altcoins. In deze analyse legt hij de focus vooral op Pepe (PEPE) en Dogecoin (DOGE) en op een Ethereum altcoin, die er erg veelbelovend uitziet.

Pepe Coin koers

Over de Pepe coin koers heeft de analist helaas niet veel goeds te voorspellen. Op X (Twitter) laat hij weten dat Pepe “klaar lijkt om in te storten” wat volgens hem lijkt op een vergelijkbare manier als FLOKI.

Als laatste voegt hij hier als waarschuwing nog aan toe “Succes als je PEPE hebt aangeschaft boven de range-hoogtes, dit zul je hard nodig hebben” 

De huidige prijs van Pepe is $0,0000113 per token, wat betekent dat hij met 73.7% is gedaald ten opzichte van zijn laatste piek, toen de token werd verhandeld voor $0,00000431. 

Dogecoin koers

De Dogecoin koers ziet er gelukkig al een stuk beter uit volgens de voorspellingen van Credible Crypto, dit is natuurlijk ook niet voor niets de grootste meme coin qua marktkapitalisatie. 

Als eerst zegt de analist dat hij denkt dat de bearish target voor DOGE ongeveer tussen de $0,04 en $0,08 ligt. Verder voegt hij hieraan toe: “Het beste scenario dat ik kan zien voor DOGE, is dat de coin steun vind in het midden van het bereik waar we net boven zijn gekomen”. Dat betekent tussen de $0,1 en $0,075. 

Als laatste voegde hij hier aan toe dat “als we dat verliezen, komt sub $0,05 als volgende” 

Curve DAO token

Iedereen wil natuurlijk weten welke altcoin gaat exploderen, zodat zij hier ook van kunnen meeprofiteren. Volgens Credible Crypto heeft de Curve DAO Token enorm veel potentie om te gaan exploderen in de nabije toekomst. Dit is de native token van het Curve DAO-platform, een decentralized finance (DeFi) platform dat zich voornamelijk richt op het handelen in stablecoins. 

Hij suggereert dat CRV potentieel boven de $6 zou kunnen stijgen, wat een gigantische winst van meer dan 1,724% zou betekenen ten opzichte van de huidige koers van $0,329.

Alternatieve aanbevolen coins

Omdat de cryptomarkt altijd erg volatiel blijft en zelf goed onderbouwde voorspellingen door onverwachte gebeurtenissen niet uit kunnen komen, is het altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen en je niet dood te staren op een vast aantal coins. Hieronder staan nog een aantal coins waarvan wij denken dat ze veel potentie hebben om in te investeren.

Pepe Unchained

Wist je al dat er een nieuwe versie is ontwikkeld van de Pepe meme coin? En deze keer staat hij zelfs op zijn eigen ontwikkelde Layer-2 blockchain!  Dit brengt vele voordelen met zich mee, want de ontwikkelaars kunnen nu zelf de techniek achter de coin bepalen en ontwikkelen. Dit zorgt voor enorm veel vrijheid, vandaar dat Pepe Unchained is.

Daarbij is het belangrijk om te weten dat de meest succesvolle meme coin, DogeCoin, tot nu toe de enige was die een eigen blockchain heeft. 

In totaal zijn er van deze token 8 miljard, waarvan er 1.6 miljard te koop zijn in de huidige presale. De overige tokens zijn apart gezet voor onder andere de staking beloningen, die op de Layer-2 blockchain zijn verdubbeld! Deze meme coin geeft je dus een goede mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen.

Nu naar Pepe Unchained 

Play Doge

Voor wie er naar hunkert om weer eens terug te keren naar zijn jeugd, is Play Doge de perfecte optie. Deze nieuwe meme token neemt je terug naar de 90 ‘s, toen je nog niet wist wat stress was, maar wel wat Tamagotchi is! 

Met deze Play-To-Earn coin kun je namelijk net als vroeger in een 8-bit style je eigen Doge opvoeden via je telefoon. Wanneer je dit goed doet, zul je worden beloond met $PLAY tokens, maar let er wel op dat je je Doge de aandacht geeft die hij nodig heeft, anders kan hij komen te overlijden.

Met de punten die je haalt door het spelen van minigames en verzorgen van je nieuwe huisdier, kom je op een leaderboard te staan. Hoe hoger je uitkomt, des te hoger zullen je beloningen worden. 

Nu naar Play Doge

Base Dawgz

Als laatste hebben we een meme coin voor echte waaghalzen. Zoals de naam al suggereert, is deze coin gebouwd op de Base Blockchain en is hij gebaseerd op basejumpen. Hij kan dan ook basejumpen tussen vier verschillende blockchains (Ethereum, Solana, Binance Smart Chain en Avalanche). Deze multichain mogelijkheden valt op bij veel investeerders, doordat dit het erg eenvoudig maakt om de coin te verhandelen. 

Je kunt deze token verkrijgen door hem te kopen via een van de net genoemde blockchains, maar de ontwikkelaars van deze coin hebben ook wat unieks bedacht. Je kunt namelijk gratis tokens verdienen door bepaalde opdrachten uit te voeren op social media, waarmee je punten verdient die later worden omgezet in $DAWGZ tokens.

Ga naar BaseDawgz

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!