Shiba Inu en BOME zijn meer dan 20% gedaald! Raboo-investeerders kunnen bogen op maar liefst 60% winst

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bij sommige memeprojecten, zoals Book of Meme (BOME), nemen de bullish sentimenten af, en bij andere, zoals Shiba Inu (SHIB), beperken de toch al gefrustreerde houders eenvoudigweg hun verliezen. De mememarkt had twee weken geleden een bullish vooruitzicht, maar de bearish druk is sindsdien beslist overweldigend.

Op dit moment lijkt het misschien alsof alle meme-enthousiastelingen hun spaargeld van het ene meme-project naar het andere legen. De voorverkoop van Raboo blijft de laatste tijd behoorlijk instromen, en de nieuwe meme-munt heeft al een agenda om de huidige meme-giganten omver te werpen.

Beleggers rekenen op de nieuwe meme; dit is waarom.

Shiba Inu kan zijn steun niet vasthouden

De SHIB-prijs heeft zijn lagere niveaus getest, wat niet veel verschilt van Bitcoin. Meme coins worden gemakkelijk beïnvloed door de prijsbewegingen van de beste altcoins, en Shiba Inu heeft de mogelijkheid van een pomp op Bitcoin verankerd.

Nu de belangrijkste cryptomunt Shiba Inu in de steek laat, is er aanzienlijke verkoopdruk, waardoor de tokenprijs naar nog verdere ondersteuningsniveaus daalt. Shiba Inu verloor gedurende de week het niveau van $0,00002, en zelfs de psychologische steun op $0,000015 zou de komende bearish dagen wellicht niet kunnen doorstaan.

UToday voorspelt dat de SHIB-prijs een ‘grote katalysator’ nodig zal hebben om in de toekomst een prijsomslag te bewerkstelligen. Andere analisten voorspelden dat het token zou kunnen dalen tot $0,14 in het licht van de huidige marktvolatiliteit.

Book of Meme-whales kunnen de BOME-prijs nieuw leven inblazen

Shiba Inu heeft het slechter af dan de meeste andere meme coins, maar Book of Meme heeft een dip in optimisme onder zijn gebruikers ervaren. De verkoopdruk treft als eerste de meme coins, omdat beleggers er de voorkeur aan geven tokens met echte toepassingen aan te houden.

Na de verminderde bullish sentimenten daalt de open interest in Book of Meme, volgens gegevens van Coinglass. De Open Interest heeft betrekking op de uitstaande contracten op de derivatenmarkten. Het geeft vaak aan dat meer handelaren verwachten dat het token op de lange termijn zal pompen. Zoals het er bij BOME voorstaat, dumpen de houders hun tokens snel.

BeInCrypto-analyse koppelde de verminderde Open Interest aan de dalende BOME-prijs. Er zijn echter tekenen van accumulatie in de grafieken van Book of Meme, aangezien de Chaikin Money Flow Index aangeeft dat traders de dip zouden kunnen kopen. Misschien is een herstel naar $0,011 mogelijk vanaf het huidige niveau van de BOME-prijs van $0,009036.

Van de mememunten is Raboo de laatste tijd het meest consistent, met een ROI van 60% voor de eerste investeerders. Terwijl SHIB en BOME strijden tegen de marktwerking, bereidt Raboo een grote entree voor.

Raboo: Nieuwe memes? Nog leuker!

De cryptowereld geniet altijd van het idee dat nieuwe memes de markt overspoelen, en er is waarschijnlijk geen beter moment dan nu voor Raboo om zijn memeproject aan te kondigen. De sector is bijna dood, met steeds meer meme-tokens die zich richten op marktwinsten in plaats van op hun primaire doelstellingen.

Memes waren vroeger de ziel van crypto-entertainment – ​​tenminste, dat was het idee achter de lancering van Dogecoin in 2013. Raboo herstelt dat entertainment met zijn nieuwe meme-methode, en de $RABT-gemeenschap zal hier zeer praktisch mee bezig zijn.

Raboo lanceert een generatieve AI om meme-inhoud van verschillende gebruikers te helpen verzamelen en regelmatig nieuwe, frisse memes te creëren. Dus plaatsen de Raboo-gebruikers hun memeable foto’s, video’s en GIF’s op het platform via de post-to-earn-functie, waardoor de AI voldoende gegevens krijgt om dagelijks herkenbare memes te maken.

De meme-filosofie van Raboo is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de memes, en als mensen en AI samenwerken, zal dat binnenkort gebeuren. $RABT-gebruikers krijgen tokenbeloningen als stimulans voor hun activiteit op het netwerk.

Raboo is inderdaad het enige meme-token dat dat doet!

Conclusie

Raboo is misschien een meme coin, maar investeerders zijn momenteel helemaal in de ban van de voorverkoop. De $RABT-tokens bieden behoorlijk wat winst op de korte termijn, maar de potentiële ROI op de lange termijn is zelfs nog beter.

De voorverkoop bevindt zich in fase 4, waarbij elk token wordt verkocht voor $0,0048. De eerste kopers zijn momenteel 60% hoger, maar u kunt nog steeds profiteren van de 233% voorverkoopwinst.
Je moet ook wachten op de verwachte 100x wanneer $RABT-munten een topbeurs bereiken. Sluit u vandaag nog aan bij een mememunt met echt potentieel: kies $RABT!

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!