Ondergewaardeerde mid-cap altcoins: Keuzes van een crypto expert voor zomer FOMO

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Midcap-altcoins krijgen steeds meer aandacht nu de markt warmer wordt. Sommige van deze minder bekende cryptocurrencies vertonen veelbelovend potentieel. Een gedetailleerde blik op deze keuzes zou mogelijkheden kunnen onthullen die nog niet op de radar van veel beleggers staan. Deze spotlight belicht een aantal interessante keuzes voor wie deze zomer een boost in zijn portefeuille zoekt. Blijf ons volgen om erachter te komen welke munten een aanzienlijke impact kunnen hebben tijdens deze bullish fase.

CYBRO-voorverkoop nadert snel $1 miljoen met al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de zich ontvouwende CYBRO-tokenvoorverkoop, die naar verwachting $1 miljoen zal bedragen naarmate de opwinding binnen de cryptogemeenschap toeneemt.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 140% genereert. Bovendien ontgrendelen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen, die na de TGE kunnen worden opgenomen. Bovendien biedt het verwijzingsprogramma van CYBRO, actief tot 15 juli, tot 12% extra inkomsten uit tokenaankopen op drie verwijzingsniveaus, met wekelijkse USDT-uitbetalingen en dubbele CYBRO-punten voor de eerste stortingen van scheidsrechters.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 140% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, korting op kosten voor handels- en kredietactiviteiten, inzetbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Polygon (MATIC) prijsoverzicht: Traag maar hoopvol

De huidige prijs van Polygon ligt tussen $0,57 en $0,67. De munt wordt geconfronteerd met weerstand bij $0,72 en heeft steun bij $0,52. De afgelopen week daalde de prijs met 8,39% en de afgelopen maand met 21,44%. De verandering over zes maanden is een daling van 32,80%. Ondanks deze dalingen duidt de RSI van 67,60 erop dat de koers nog steeds in een impulsieve beweging verkeert. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen bedragen beide $0,58.

Mantle (MNT) handelt binnen het bereik van $0,86 tot $0,94. De munt heeft een prijsdaling van één week gezien van 6,52% en een daling van één maand van 18,07%. In zes maanden tijd is het echter met 39,38% gegroeid. Met de RSI op 61,63 en de Stochastics op 71,59 beweegt de prijs zich in een impulsieve trend. Let op steun op $0,82 en weerstand op $0,97.

ICP-prijsvooruitzichten: Huidige bereik- en momentumindicatoren

Internet Computer (ICP) wordt momenteel verhandeld tussen $8,66 en $10,91. Ondanks een daling van 17,94% in de afgelopen week en een daling van 36,58% in de afgelopen maand, blijft de munt boven het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $7,71. De RSI en de stochastische waarden rond de 60 duiden op een gematigde koopinteresse. ICP wordt geconfronteerd met weerstand op $12,21. Gezien de gegevens zou de prijs eerder een correctiefase dan een impulsieve fase kunnen ingaan.

Arbitrum (ARB) prijsanalyse: Correctie op korte termijn waarschijnlijk

Arbitrum (ARB) handelt momenteel tussen $0,87 en $0,99, wat een bearish trend laat zien. De RSI staat op 59,68, wat duidt op noch overbought noch oversoldniveaus, terwijl de Stochastics op 77,40 wijzen op potentiële overboughtomstandigheden. Het MACD-niveau is licht positief op 0,01. Gezien de recente dalingen, waarbij de prijsverandering in één week met 14,37% daalde en de prijsverandering in één maand met 26,05% daalde, lijkt ARB zich in een corrigerende fase te bevinden. De steun op de korte termijn bedraagt ​​$0,82 en de weerstand bedraagt ​​$1,05.

Conclusie

MATIC, MNT, ICP en ARB hebben minder potentieel op de korte termijn vergeleken met CYBRO, een innovatieve verdienmarktplaats die gebruik maakt van de Blast blockchain-technologie. De eerste release van CYBRO wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2024 en biedt een unieke kans. Vroege investeerders kunnen tegen gunstige voorwaarden aan het project deelnemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop. Dit biedt een strategisch voordeel en vormt de basis voor potentiële winst naarmate de bull run voortduurt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!