Solciety ICO haalt $200k op in 24 uur: Beste nieuwe altcoin voor 100x winst?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De 30-daagse presale van Solciety verscheen op dinsdag 18 juni ten toneel. Deze heeft al een indrukwekkend bedrag van $200k opgeleverd en wereldwijd de aandacht van serieuze beleggers getrokken. Het trekt ook serieuze volgers op Twitter en Telegram aan, waardoor het de beste nieuwe altcoin van 2024 kan worden. Het token wordt nu verkocht voor $0,0015, met prijsstijgingen elke 72 uur totdat het $0,004045 bereikt, wat investeerders die vandaag meedoen een procentuele winst van 169% oplevert.

In dit jaar van verkiezingen en als de meme coin van de politieke partij voor degens, is Solciety hier om de middelvinger op te steken naar teleurstellende politiek en de virale meme cultuur te benutten tijdens de missie naar de maan in 2024. Met PolitiFi, Solana meme magie en virale meme technologie aan zijn zijde is Solciety (SLCTY) klaar om de beste meme coin die je nu kunt kopen te worden.

Virale kracht ontmoet kogelvrije tokenomics

Met Solciety’s Meme Campaigner kunnen gebruikers de beste politieke memes maken en delen. Met personages als Badamir Poetin en Donald Pump worden gebruikers aangemoedigd om memes te produceren en elke degen-chatroom of hoek van Twitter te overspoelen met Solciety propaganda. Bovendien geldt: hoe meer memes worden gedeeld, hoe groter is de kans dat degens SLCTY tokens verdienen voor hun inspanningen – dit zorgt ervoor dat viraliteit rechtstreeks in het product wordt ingebakken.

Wat tokenomics betreft, wijst Solciety op strategische wijze middelen toe om de groei en het succes van het project te ondersteunen. 17% van de opbrengst wordt gebruikt om liquiditeit te verschaffen, waardoor een stabiele handelsbasis wordt gegarandeerd zodra de coin op de exchanges wordt gelanceerd. Bovendien gaat 20% van de inkomsten van de presale naar een agressieve marketingcampagne om het bereik van Solciety wereldwijd uit te breiden. Er gaat nog eens 10% naar de beloningspool. Dit is waarvan de beste meme makers worden betaald.

SOL memes en PolitiFi: De nieuwste pompende altcoin niches

Meme coins knallen momenteel. Samen hebben ze een marktkapitalisatie van $50-60 miljard. Meer dan $7 miljard is afkomstig van Solana meme coins – een van de kampen waar Solciety trots onderdeel van is. Solana meme coins domineren sinds eind vorig jaar het narratief. De grootste spelers zijn dogwifhat en Bonk, die het afgelopen jaar momenteel winsten boeken van +7.000% en +20.000%.

Maar dat is nog lang niet waar de magie eindigt. Solciety maakt ook deel uit van het PolitiFi kamp. Deze (voornamelijk Amerikaanse) niche met een politiek thema heeft op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van ruim $1,3 miljard en is in minder dan zes maanden van vrijwel nul gestegen. Deze dubbele kracht geeft Solciety het soort raketbrandstof dat nodig is om een ​​van de beste nieuwe altcoins te worden om in te investeren.

Opvallende PolitiFi spelers zijn onder meer MAGA VP, dat in mei in een paar weken tijd meer dan 500% steeg. Op dezelfde manier steeg MAGA Hat in slechts een paar dagen meer dan 1500%. En nu de verkiezingen van november dichterbij komen en Solciety’s Meme Campaigner de dankbaarheid blijft uitdragen, zullen zowel het mediacircus als het intrinsiek verbonden winstfeest waarschijnlijk alleen maar tot bloei kome. Hierdoor is Solciety een van de beste presale en meme coins om te kopen voor een aanzienlijk rendement.

De Solciety raket maakt zich klaar om op te stijgen

Solana meme coins zijn het grote verhaal van de huidige bullmarkt geweest en hebben daarbij de schijnwerpers weggenomen van ETH meme coins. Met zijn combinatie van politieke satire, meme cultuur en goed doordachte tokenomics presenteert Solciety zichzelf als een topkeuze voor de beste altcoin om in 2024 te kopen.

Doe nu mee voordat de volgende grote Solana meme coin pump en de verkiezingsgekte Solciety waarschijnlijk stratosferisch zal maken.

Lees meer over de Solciety presale op de officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!