NOT breekt records, MTAUR op weg naar pump van dubbele cijfers?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dit werd enigszins over het hoofd gezien door het grote publiek, maar Notcoin (NOT) boekt feitelijk aanzienlijke vooruitgang. Het ervaart momenteel een opmerkelijke stijging van de rente en het handelsvolume. Deze op Telegram gebaseerde cryptocurrency heeft de aandacht getrokken van meer dan 35 miljoen deelnemers via zijn boeiende virtuele munttapping-spel, wat heeft geleid tot een notering op grote beurzen zoals Binance, Bybit en OKX. Als gevolg hiervan is de marktkapitalisatie van Notcoin (NOT) gestegen naar $2 miljard, waardoor het een sterke concurrent is geworden tussen andere gevestigde cryptocurrencies. Dit momentum benadrukt het potentieel van Notcoin (NOT) om de komende maanden records te breken.

Tegelijkertijd is er een trending nieuwe munt die ook aan populariteit wint. Het sterke nut en de geweldige gameplay maken het een zeer interessant vooruitzicht voor degenen die niet alleen op zoek zijn naar succespotentieel, maar ook naar sterke fundamenten.

Minotaurus: Stukje bij beetje de casual gamingsector transformeren

Notcoin (NOT) is trending, maar als u op zoek bent naar veelbelovende voorverkoopmogelijkheden, dan is Minotaurus degene die u in de gaten moet houden. Met zijn originele labyrint-navigatiespel en een overvloed aan aanstaande releases die allemaal verbonden zijn met zijn oorspronkelijke $MTAUR-token, staat Minotaurus klaar om de blockchain-gamingmarkt te transformeren. De kans op aanzienlijke expansie lijkt geen opschepperige marketingslogan, maar eerder een spoiler.

Projectconcept

Het Minotaurus-ecosysteem beschikt over een door blockchain aangedreven hyper-casual doolhofnavigatiespel. Word een Minotaurus en verken het doolhof in de eindeloze runner-modus. Vecht tegen crypto-wezens, vermijd obstakels en vind verborgen schatten, allemaal vanaf je mobiele apparaat.

Pas je personage aan, verkrijg power-ups, ontgrendel speciale gebieden en upgrade vaardigheden. Daag je vrienden uit en laat je voortgang zien.

Marktvooruitzichten en uitbreidingsvooruitzichten

Casual gaming, een bloeiende industrie, zal naar verwachting in 2027 een waarde van 19,92 miljard dollar hebben en volgens Statista jaarlijks met 9% toenemen. Minotaurus lijkt goed geplaatst om te profiteren van deze snelle uitbreiding, vooral met zijn geavanceerde gameplay en boeiende gebruikerservaring.

Met een sterk plan voor het genereren van inkomsten, dat boosterpakketten, in-game aankopen en de verkoop van virtuele items omvat, is Minotaurus bereid aanzienlijke economische stromen te genereren.

Voorverkoop tokens van $0,00004 zijn beschikbaar voor early adopters tegen een prijsverlaging van 80%. De token-listingprijs van $0,00020 is 5 keer hoger dan de Stage 1-prijs.

Voordelen van meedoen

Voor houders van $MTAUR biedt het project niet alleen opwaarts potentieel, maar ook substantiële voordelen zoals verwervingsbonussen en verwijzingsprikkels. Deze voordelen versterken de waarde en stimuleren de ontwikkeling van het project, aangezien het wordt geleid door de gemeenschap.

Binnen het spel kun je $MTAUR omzetten in in-game munten voor avatarveranderingen, minigames, snelheidsboosts, speciale zones, upgrades, vriendincentives, verzamelobjecten en winkelpakketten (zoals beginners- en exclusieve pakketten). Pak ook hoeden, tatoeages en skins in de gamewinkel voor nog meer plezier!

De ervaren professionals van het Minotaurus-team, die in het verleden betrokken waren bij tier-1-projecten, weten wat een excellente implementatie vergt. Smart contractaudits door SolidProof en Coinsult bevestigen de betrouwbaarheid en veiligheid van het project.

Minotaurus is, alles bij elkaar genomen, een fantastische kans voor crypto-enthousiastelingen die betrokken willen raken bij een ecosysteem binnen een niche die naar verwachting exponentieel zal groeien volgens gerenommeerde bronnen zoals Statista. Met zijn sterke strategie voor het genereren van inkomsten, voordelen voor vroege vogels, solide nut en slimme marktpositionering is Minotaurus echt een geweldige keuze.

>>> Schiet op, ontvang 80% korting <<<

Gebruik de unieke kortingscode QMH790 tijdens het afrekenen om een ​​bonus van +5% veilig te stellen. Handel snel: QMH790 is slechts 48 uur geldig nadat de voorverkoop is begonnen.

Notcoin (NOT) breekt records met grote uitwisselingsondersteuning en bullish momentum

De tweede munt die het onderzoeken waard is, is Notcoin (NOT). Het heeft onlangs veel aandacht getrokken op de cryptocurrency-markt en heeft een opmerkelijke prijsstijging laten zien, aangedreven door verschillende bullish factoren. Het token, gebouwd op de TON-blockchain, heeft een winst van meer dan 30% geboekt op zijn maandelijkse grafiek, voornamelijk als gevolg van de toegenomen steun van grote beurzen en een toename van de handelsactiviteit. Met name hebben zowel Binance als Coinbase uitgebreide ondersteuning voor Notcoin (NOT) aangekondigd, waarbij Binance een nieuw handelspaar introduceert, NOT/BRL, en Coinbase van plan is om vanaf 20 juni Notcoin (NOT) eeuwigdurende futures (NOT-PERP) uit te rollen. De grotere bekendheid en toegankelijkheid op toonaangevende platforms hebben het marktsentiment aanzienlijk versterkt, waardoor Notcoin (NOT) in de schijnwerpers is komen te staan ​​als opkomende concurrent. Momenteel is de marktkapitalisatie van Notcoin (NOT) gestegen naar $2 miljard, waarmee het de 49e grootste cryptocurrency is.

Bovendien is de open interesse in Notcoin (NOT) futures substantieel gestegen, tot $247,06 miljoen, wat duidt op een sterke instroom en verhoogde interesse van marktdeelnemers. Technische indicatoren onderstrepen deze bullish trend verder, waarbij de Relative Strength Index (RSI) rond de 61 schommelt, wat erop wijst dat er nog steeds ruimte is voor extra koopdruk voordat het overboughtgebied wordt betreden. De groeiende populariteit van Notcoin’s (NOT) ‘Tap-to-Earn’-spellen op Telegram, in combinatie met de enorme gebruikersbasis van de TON-blockchain, heeft ervoor gezorgd dat Notcoin (NOT) de 40 miljoen actieve gebruikers heeft overtroffen. Deze toename in gebruikersbetrokkenheid heeft ertoe geleid dat Notcoin (NOT) in de top 50 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie staat.

Marktanalisten benadrukken dat de aanhoudende steun van toonaangevende beurzen, gecombineerd met de sterke technische indicatoren, Notcoin (NOT) positioneert voor verdere groei. Omdat Notcoin (NOT) de opwaartse trend van het bredere TON-ecosysteem blijft weerspiegelen, wordt verwacht dat het hogere weerstandsniveaus zal testen. Het recente bullish momentum en het toegenomen handelsvolume suggereren dat Notcoin (NOT) binnenkort de belangrijkste prijsdrempels zou kunnen doorbreken. Experts voorspellen dat als de huidige trends aanhouden, de prijs van Notcoin (NOT) zijn opwaartse traject zou kunnen voortzetten, mogelijk op korte termijn $0,03 zou bereiken en tegen eind juni zou kunnen stijgen naar $0,05 of zelfs $0,1. Deze positieve vooruitzichten, gevoed door robuuste marktfundamentals en een groeiende gebruikersacceptatie, maken Notcoin (NIET) een cryptocurrency om nauwlettend in de gaten te houden.

Conclusie

Notcoin (NOT) boekt grote vooruitgang in de huidige markt en trekt veel aandacht en handelsactiviteit. Met zijn interessante virtuele munttapping-spel, dat meer dan 35 miljoen gebruikers heeft aangetrokken, heeft deze bekende op Telegram gebaseerde cryptocurrency momenteel veel te bieden.

Minotaurus (MTAUR) wordt tegelijkertijd ook populair. Gedreven door zijn creatieve ecologie, solide gameplay, grote betrokkenheid van de gemeenschap en vele andere voordelen, lijkt het goed gepositioneerd voor succes.

Meer informatie over Minotaurus:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!