FatBoy – Het Tamagotchi-achtige spel met geavanceerde blockchain-functies

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Toen het hun tijd was om te schitteren, waren we allemaal verbaasd over de Tamagotchis en al hun functies verzameld in compacte en schattige apparaten. In de jaren negentig, toen ze werden gelanceerd, waren Tamagotchis het spel.

Dan waren er Pou, Talking Tom, Talking Angela en al hun variaties. Gamingbedrijven wilden het Tamagotchi-idee nog toegankelijker maken door mobiele apps te ontwikkelen die op het zo populaire spel leken.

Maar wat als we je zouden vertellen dat een team van toegewijde en ervaren blockchain-gamingontwikkelaars het Tamagotchi-concept heeft overgenomen en het nog beter heeft gemaakt door er een cryptospel van te maken met heldere tokenomics, verrassende beloningen en een game-ervaring die iedereen dicht bij hun telefoon houdt en maakt het onmogelijk om hun karakter achter te laten.

We hebben het over FatBoy, een onlangs gelanceerde cryptogame die tot doel heeft om in 2024 de beste op blockchain gebaseerde game te worden. En weet je wat spannend is? Het heeft echt het potentieel om dit te bereiken.

Wat is FatBoy en hoe kun je het spelen?

FatBoy is een cryptospel dat sterk lijkt op Tamagotchi, Talking Tom en Pou. Het is ontwikkeld op de Arbitrum-blockchain door een team van ervaren blockchain- en gaming-experts, waardoor de kans groot is dat het een veel gespeeld spel wordt in het hele crypto-ecosysteem.

Bij FatBoy draait alles om de zorg voor je virtuele karakter. Wanneer je het spel downloadt, moet je eerst je FatBoy kiezen. Er zijn veel personages beschikbaar, zoals Fatalik, Fatcz, Fatman, Fatanders, Fatman Terra, Fat Mask en meer. Het team is ook van plan om in de nabije toekomst meer personages te ontwikkelen.

Elke FatBoy heeft verschillende eigenschappen, waaronder een bepaald niveau en rangschikking. Ze kunnen episch, zeldzaam, ultra of algemeen zijn. FatBoys kunnen een bepaald niveau van geluk hebben, en dit kan bijdragen aan hun evolutie in het spel.

Als je je afvraagt ​​hoe je FatBoy moet spelen, de dingen zijn vrij eenvoudig; je moet voor je karakter zorgen, net als voor je huisdier. Geef hem te eten, houd hem bezig, zorg ervoor dat hij regelmatig beweegt en stel een gezond slaapschema op zodat hij aan al zijn behoeften kan voldoen.

Je kunt ook verschillende in-game items kopen op de FatBoy-marktplaats. Met elk item kun je meer aan je FatBoy geven, hem gelukkiger maken en je helpen vooruitgang te boeken in het spel. En als je het gevoel hebt dat dit alles is, kun je je FatBoy ook verrassen met een schattig huisdier om voor te zorgen en om plezier mee te hebben. Wat is er tenslotte mooier dan je geluk te delen met een of meer huisdieren?

Een innovatieve handelsbot voor maximaal rendement

In het FatBoy-ecosysteem kunnen gebruikers ook een technologisch voordeel behalen ten opzichte van de detailhandel door een bot op te zetten en MEME te verdienen binnen enkele seconden nadat ze zijn begonnen met handelen. Het botconcept biedt tal van functies en voordelen, waaronder:

 • Snelle transacties;
 • Automatisch snipen;
 • Rug-pull bescherming;
 • Bescherming tegen oplichting;
 • Copy trading;
 • Handelsanalyse;
 • Koop-/verkooplimieten;
 • Botacademie;
 • Applicatie voor de mobiele telefoon;
 • Web applicatie.

Het gebruik van FatBot en het verdienen van MEME kan gebruikers verrassende prestaties opleveren. Bovendien kunnen ze, als ze FATTY bezitten en inzetten, ETH- of SOL-winstaandelen verdienen met behulp van de FatBot-functie.

Over FATTY, Staking en de voorverkoopevenementen

FATTY is het oorspronkelijke token van het FatBoy-ecosysteem en de gebruiksscenario’s ervan zijn talrijk en verrassend.

Ten eerste kan FATTY in de FatBoy-wereld worden gebruikt om verschillende in-game items te kopen die kunnen bijdragen aan de betere en snellere voortgang van je personage. Hoe meer je FatBoy evolueert, hoe meer beloningen je krijgt.

Vervolgens kan het FATTY-token ook worden gebruikt voor staking. Het FatBoy-ecosysteem stelt gebruikers in staat hun FATTY-tokens in te zetten, ongeacht hoeveel ze bezitten en voor hoeveel ze hun geld willen vasthouden.

De totale voorraad FATTY bereikt een verrassend bedrag van $1.000.000.000, als volgt verdeeld:

 • 41% – Voorverkoopevenementen;
 • 7% – VC-ronde;
 • 5% – Het team van ontwikkelaars;
 • 12% – Liquiditeit;
 • 10% – Staking;
 • 10% – In-game beloningen;
 • 1% – Beloningen voor bètatests;
 • 11% – Marketing;
 • 2% – Adviseurs;
 • 1% – IDO-ronde.

Voorlopig is FATTY in ontwikkeling, maar het zal niet lang meer duren voordat het project zijn eerste voorverkoopevenement zal lanceren. De initiële prijs was al bekend: gebruikers kunnen FATTY kopen voor de verrassende prijs van $0,016. De uiteindelijke voorverkoopprijs bedraagt ​​$ 0,030. Tijdens het evenement worden meerdere betaalmethoden ondersteund, waaronder ETH, USDT, USDC, ARB, BNB, Visa en MasterCard.

Kom meer te weten

Omdat er zoveel dingen gelanceerd worden in het FatBoy-ecosysteem, wordt de projectgemeenschap geadviseerd om de officiële website en whitepaper van FatBoy te raadplegen. Volg ook de activiteit van de game op Discord, X (Twitter), Telegram, Instagram, TikTok, YouTube, en Medium.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!