Analist voorspelt ETH ETF in juli: Strategische altcoin aankopen voor de aankomende bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er is een opwindende voorspelling naar voren gekomen voor Ethereum, die duidt op een ETF-lancering in juli. Nu de bullrun van 2024 in volle gang is, zou deze ontwikkeling de marktdynamiek kunnen veranderen. Beleggers kijken scherp naar altcoin-mogelijkheden die hiervan zouden kunnen profiteren. De verwachting van een Ethereum ETF heeft nieuwsgierigheid en strategische planning aangewakkerd. Welke specifieke altcoins zullen floreren in dit nieuwe landschap? In deze analyse wordt dieper ingegaan op de potentiële winnaars en hoe zij in de huidige cyclus zouden kunnen presteren.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw platform dat is ontworpen om gebruikers te helpen meer te verdienen op de Blast-blockchain. Blast staat bekend om het bieden van betere rendementen op Ethereum (ETH) en stablecoins dan andere vergelijkbare oplossingen. De belangrijkste functie van CYBRO is om gebruikers te helpen deze mogelijkheid ten volle te benutten.

Momenteel verkoopt CYBRO zijn tokens in de voorverkoop tegen een lage prijs van $0,025 per stuk, wat 58% goedkoper is dan de verwachte toekomstige prijs. Dit biedt een potentiële ROI van 300%. Er wordt gesproken dat een crypto-walvis een aanzienlijke hoeveelheid CYBRO-tokens zou kunnen kopen, wat blijk geeft van grote interesse in het project. Slechts 21% van het totale aantal tokens is beschikbaar voor deze voorverkoop, en er zijn al ongeveer 25 miljoen verkocht.

>>> Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt!<<<

Houders van CYBRO-tokens ontvangen verschillende voordelen, waaronder beloningen voor staking, speciale airdrops, cashback op aankopen, lagere kosten voor handelen en uitlenen, en een verzekeringsprogramma binnen het platform.

CYBRO heeft tot doel de cryptogroei te ondersteunen via verschillende investeringsstrategieën binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten. Deze strategieën variëren van conservatieve tot hoogrentende beleggingen. Het platform richt zich op het maximaliseren van het rendement door efficiënte cryptotransacties. Toekomstige updates omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en een One-Click Investment-functie voor het optimaliseren van het rendement door integratie met gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi).

>>> Vergroot uw cryptoportfolio met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige retouren tot 300%! <<<

Solana (SOL) koersoverzicht en voorspelling

Solana (SOL) handelt momenteel tussen $139,53 en $163,00. Ondanks een stijging van 66,99% in de afgelopen zes maanden suggereren recente trends een corrigerende beweging met een prijsdaling in één week van 13,64% en een daling in één maand van 20,44%. De RSI staat op 40,76, wat duidt op een licht oververkochte markt. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $174,81, terwijl het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau $127,85 is. De schommelingen op de korte termijn kunnen aanhouden, maar de vooruitzichten op de langere termijn blijven optimistisch.

Avalanche (AVAX) prijsoverzicht: Marktmomentuminzichten

Avalanche (AVAX) bevindt zich momenteel in een prijsklasse tussen $28,24 en $32,92. De RSI staat op 29,63, wat wijst op oververkoopomstandigheden. De prijs beweegt zich in een corrigerend patroon. De afgelopen week daalden de prijzen met 18,22%. De maandelijkse daling bedraagt ​​29,20% en de zesmaandelijkse daling 39,26%. De belangrijkste ondersteuning bedraagt ​​$26,43; een doorbraak hier zou het naar de tweede support kunnen duwen op $21,76. Weerstandsgebieden zijn $35,79 en $40,46.

XRP prijsoverzicht: Correctiefase met stabiliteit

XRP handelt momenteel tussen $0,4638 en $0,5105. De prijs van de munt vertoont eerder tekenen van correctie dan van beweging. De afgelopen week is deze met 0,443% gestegen, maar de afgelopen maand met 4,48% en de afgelopen zes maanden met 19,21% gedaald. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,5317 en de steun ligt op $0,4383. Met een RSI van 49,60 en een MACD van -0,000312 blijft het marktsentiment voor XRP neutraal.

Polkadot (DOT) prijsoverzicht: Huidige trend en voorspellingen

Polkadot (DOT) beweegt momenteel tussen $5,94 en $6,87. De munt bevindt zich in een corrigerende beweging met een neerwaartse trend. De afgelopen week daalde de prijs met 9,83%. De afgelopen maand daalde de rente met 18,13% en in zes maanden met 15,54%. Het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van DOT is $ 5,50. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $7,36. Het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde is $5,81 en de RSI is 40,12, wat wijst op een zwakker momentum. Het is voorspelbaar dat Polkadot zijn neerwaartse trend kan voortzetten.

Conclusie

Van de besproken altcoins vertonen SOL, AVAX, XRP en DOT minder potentieel voor groei op de korte termijn. De belangrijkste focus verschuift naar CYBRO, een unieke verdienmarktplaats die gebruik maakt van het opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. Met de eerste release gepland voor het tweede kwartaal van 2024, biedt CYBRO vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!