AI-altcoins onder de snelst herstellende crypto

Na de toegenomen vraag en ontwikkeling van kunstmatige intelligentie zijn AI-altcoins de nieuwste trend in de crypto-industrie. Samen hebben deze munten een totale marktkapitalisatie van $28,7 miljard en weten zelfs $2,3 miljard aan handelsvolume per dag aan te trekken, volgens CoinMarketCap. Nu de markt zich in een onzekere fase bevindt, zijn het echter de AI-altcoins die het grootste herstel door hebben gemaakt. Laten we enkele van de best presterende bespreken.

0x0.ai (0x0)

0x0 is sinds eind mei voortdurend aan het dalen en heeft het laagste punt van de maand bereikt op $0,18. Maar vandaag is het anders, aangezien het de afgelopen 24 uur een winst van 22% heeft behaald en daarmee de grootste winnaar is geworden onder alle AI-munten. Het wordt momenteel verhandeld voor $0,2195 met een marktkapitalisatie van $190.643.526. Met de winsten van vandaag is het bijna halverwege zijn all-time high van $0,499 dat drie maanden geleden behaald werd.

PAAL AI (PAAL)

PAAL bevindt zich op het laagste punt van de maand, na te zijn gestegen naar het hoogste punt ooit van $0,863 tijdens de bullish rally van maart. Vanaf dat punt is de PAAL-prijs met ongeveer 72% gedaald en staat momenteel op $0,2397, zelfs na de winst van 19% in de afgelopen 24 uur. Ondanks dat PAAL een maand lang bearish was, heeft het het grootste herstel van alle crypto’s gerealiseerd, waardoor de marktkapitalisatie op $196.040.032 kwam. Nu analisten voorspellen dat de opwaartse trend zich zal voortzetten naar 0,41$, is PAAL AI één van de AI-altcoins die je deze maand in de gaten moet houden.

Turbo (TURBO)

Turbo heeft met het huidige prijsherstel een winst van 250% behaald. Nu staat de TURBO-prijs op $0,004509 na een winst van 18% in de afgelopen 24 uur. Dezelfde winst zit in de marktkapitalisatie, waardoor de waarde naar $287.351.298 stijgt. De stijging komt door de toegenomen netwerkactiviteit, waarbij het handelsvolume $67.920.471 bedraagt ​​na een stijging van 27%. Het is een aanzienlijk herstel, aangezien de Turbo sinds de klim in mei naar $0,00978 is gedaald.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai is één van de meest bekende AI-munten. De FET-prijs was echter de laatste tijd negatief, voordat de munt vandaag een rendement van 16% wist te behalen, wat de waarde op $1,33 bracht. Hoewel de stijging uiteraard goed nieuws is, heeft Fetch.ai nog een lange weg te gaan, aangezien de ATH driemaal zo hoog is als de huidige prijs. Nu heeft het een marktkapitalisatie en handelsvolume van $1.122.894.137 en $183.487.867.

Samenvattend

Voordat het altcoin-seizoen aanbreekt, kan het hebben van de AI-altcoins wellicht een goed idee zijn, aangezien dit tot op heden één van de meest winstgevende crypto’s geweest zijn, vooral vandaag. Over het geheel genomen hebben AI-cryptocurrencies een hoog groeipotentieel, aangezien de voortdurende ontwikkeling in kunstmatige intelligentietechnologie en de stijgende populariteit van cryptocurrencies in het algemeen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!