INJ daalt sinds de laatste functie-update! Raboo overtreft DOGE en bezit de status van tophond

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is gevuld met nieuws. De INJ-prijs is gedaald sinds de lancering van hun geweldige nieuwe functie. Ook Raboo, de gloeiend hete meme-munt, is flink aan het stijgen, overtreft zelfs de machtige DOGE en claimt de kroon onder de meme coins. Is dit een wisseling van de wacht? Lees verder om meer te leren over de nieuwe toevoeging aan de wereld van INJ, wat er met DOGE is gebeurd en het verrassende succes van Raboo.

INJ ziet daling, zelfs na nieuwe functie

Injective Protocol (INJ) maakte furore na een verrassende stijging van 5% die de aandacht van beleggers had getrokken. Hoewel de algemene markt enigszins sedentair was, was INJ een van de belangrijkste uitzonderingen. De geheime saus achter de plotselinge pomp destijds was dat Injective de grootste tokenomics-upgrade tot nu toe onthulde met de lancering van INJ 3.0.

INJ 3.0 verminderde de beschikbaarheid van Injective’s eigen token INJ, waardoor het feitelijk een van de meest deflatoire activa in de blockchain-ruimte werd en enorme duurzame waarde binnenbracht om het ecosysteem uit te breiden. Nou, dat was twee maanden geleden en sindsdien heeft INJ een klap gekregen en is het momenteel aan het dalen. Op het moment van schrijven is INJ geprijsd op $22,62, na een daling van 18,23% in de afgelopen zeven dagen.

DOGE’s recente optreden

DOGE heeft onlangs ontdekt dat er sprake is van hevige concurrentie. Het is misschien niet significant in waarde gedaald, maar de prijs stagneert op dit moment en schommelt rond de $0,13, wat ertoe heeft geleid dat sommigen zich afvragen of de DOGE-dagen voorbij zijn. Wat veroorzaakt de kiemrust van DOGE? De markt voor meme-munten wordt misschien een beetje druk, met nieuwe gezichten zoals Raboo die de schijnwerpers stelen. Bovendien zijn sommige DOGE-investeerders mogelijk op zoek naar projecten met meer nutsvoorzieningen en toepassingen in de echte wereld.

Heeft Raboo DOGE onttroond? Nou, dat hangt ervan af. DOGE heeft nog steeds een loyale gemeenschap en merkherkenning waar de meeste meme coins alleen maar van kunnen dromen. De innovatieve eigenschappen en sterke voorverkoopprestaties van Raboo vallen echter niet te ontkennen. Wil DOGE relevant blijven, dan zal het moeten innoveren. Het DOGE-kamp heeft de laatste tijd geen grote persberichten uitgebracht, maar dit betekent niet dat ze niet achter de schermen werken. Alleen de tijd zal leren of de DOGE zijn goede dagen kan terugbrengen of dat Raboo de rechtmatige koning zal zijn.

Raboo overtreft DOGE en bezit tophond status

Raboo rockt de meme coin-ruimte en doet het beter dan DOGE. Dit innovatieve project heeft de voorverkoopscene stormenderhand veroverd, heeft meer dan $1,7 miljoen opgehaald en is getuige geweest van een zinderende prijsstijging van 60% sinds fase 1. Maar wat maakt Raboo zo speciaal? Het draait allemaal om innovatie en gemeenschap. In tegenstelling tot traditionele meme coin beschikt Raboo over functies zoals het genereren van meme’s op basis van AI en een “Post-to-Earn”-systeem dat gebruikers beloont voor het maken en delen van inhoud. Deze unieke mix van plezier en bruikbaarheid trekt een gepassioneerde aanhang aan, waardoor Raboo naar de top van de meme-muntvoedselketen stijgt.

Analisten voorspellen een potentiële stijging van 100x voor Raboo bij de lancering, waardoor het wordt gepositioneerd als een toekomstig crypto-zwaargewicht. Hoewel het een meme coin is, heeft Raboo veel grotere ambities om een ​​van de toonaangevende cryptocurrencies te worden. Het is een open-sourceproject en kan een revolutie teweegbrengen in de cryptomarkt. Terwijl DOGE worstelt om relevant te blijven, bouwt Raboo een pad naar vandaag en morgen.

Conclusie

De daling van de INJ gaat door ondanks hun nieuwe functie. Het populairste kaartje in de stad is Raboo, de meme coin met een twist. Het vliegt voorbij DOGE, met een prijsstijging van 60% en een community die bruist van opwinding. Voor beleggers was INJ veelbelovend met zijn nieuwe functie, maar dat was niet genoeg. Raboo is in opkomst, het heeft unieke kenmerken en zou in de toekomst mogelijk een gigant in de crypto-ruimte kunnen worden. Als je ‘op de volgende golf wilt rijden’, dan is dit er een die je niet wilt missen. Dit is uw kans om een ​​project te starten met een groot potentieel rendement, voordat de markt vol raakt met rivalen.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!