MATIC en SHIB lijden onder een bearish sentiment nu handelaren zich haasten naar het DTX-platform voor hybride functies

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen week zijn Polygon (MATIC) en Shiba Inu (SHIB) met opmerkelijke marges in hun marktwaarde gedaald. Tegelijkertijd hopen handelaren steeds meer op het opkomende DeFi-platform. Terwijl deze twee populaire altcoins worstelen met marktdalingen, doorbreekt de krachtige voorverkoop van DTX de status quo en laat een enorme rally zien.

Handelsupdate voor Polygon (MATIC) in juni

Oorspronkelijk gelanceerd als het Matic Network in 2017, werd Polygon begin 2021 omgedoopt tot Polygon (MATIC). Polygon (MATIC) biedt Layer 2-schaaloplossingen, waardoor de functionaliteit van Ethereum wordt verbeterd en snellere en goedkopere transacties worden aangeboden met behoud van de veiligheid en decentralisatie van het netwerk.

Polygon (MATIC) kon het bearish sentiment van de markt niet verdragen, ondanks zijn sterke blockchain-platform. In een week tijd is de koers van MATIC met 6,57% gedaald, waardoor de huidige waarde op $0,60 komt. Deze daling heeft de marktkapitalisatie teruggebracht tot $5,99 miljard, terwijl het 24-uurs handelsvolume op $290 miljoen blijft. De RSI van 36,27 laat zien dat MATIC zich in het oversoldgebied bevindt.

De voorverkoop van DTX Exchange stijgt naar $700.000 met waanzinnige functies

De huidige situatie heeft DTX Exchange (DTX) op verrassende wijze in de schijnwerpers gezet met zijn baanbrekende functies en handelsvrijheid. DTX, een hybride blockchain-uitwisseling op layer 1, biedt een uitgebreide reeks tools en functionaliteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel nieuwe als slimme investeerders.

DTX leidt de drukke markt voor cryptocurrency-uitwisseling door een reeks geavanceerde functies aan te bieden die zijn ontworpen om de handelsefficiëntie en gebruikerservaring te verbeteren. Het platform biedt een schat aan grafieken, grafieken en analytische hulpmiddelen, waardoor handelaren goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en de markttrends voor kunnen blijven met bliksemsnelle uitvoeringssnelheden van gemiddeld 0,04 seconden.

Shiba Inu (SHIB): Prijsprestaties en overzicht

Shiba Inu (SHIB) betrad de crypto-ruimte in augustus 2020 als een experiment in gedecentraliseerde gemeenschapsopbouw, bekend als de ‘Dogecoin Killer’. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies met specifieke nutsfuncties, profiteert SHIB van zijn sterke aanwezigheid in de community en sociale media om zijn waarde te vergroten.

De bearish marktgolf trof ook Shiba Inu (SHIB) en sleepte deze naar $0,0000208 per token. Vanaf vandaag bedraagt ​​de marktkapitalisatie van SHIB $12,27 miljard, terwijl het 24-uurs handelsvolume met 47,45% is gestegen tot $462 miljoen. De RSI voor SHIB is momenteel 36,39, wat aangeeft dat het oversold-niveau nadert.

De geavanceerde compliance en beveiliging van DTX Exchange trekken de aandacht

Naast de technische mogelijkheden voldoet DTX Exchange strikt aan de internationale financiële regelgeving, waardoor een veilige en betrouwbare handelsomgeving wordt gegarandeerd. Als gelicentieerd platform houdt DTX zich aan een streng beleid dat is ontworpen om de digitale activa van gebruikers te beschermen en hun handelservaring te beschermen.

Terwijl Polygon (MATIC) en Shiba Inu (SHIB) bearish trends en grote prijsdalingen overwinnen, blijft het DTX-platform een ​​bewezen alternatief voor handelaren die op zoek zijn naar geavanceerde functies en betrouwbare prestaties. Met zijn uitgebreide analytische hulpmiddelen, razendsnelle uitvoering en ondersteuning voor kwantitatieve en algoritmische handel is DTX het volgende grote ding op de markt.

DTX Exchange beloont zijn investeerders met zeer lucratieve kansen en:

  • Houders kunnen lagere handelskosten krijgen en toegang krijgen tot premiumfuncties. ✅
  • Houders hebben recht op bestuursstemmen en -voorstellen. ✅
  • Houders hebben recht op mogelijke airdrops in de toekomst. ✅

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!