Investeer vandaag in deze AI-cryptos om in juli 5-10x rendement te genereren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De bull run van 2024 heeft nieuwe kansen op de cryptomarkt gebracht. Bepaalde AI-gestuurde cryptocurrencies staan ​​klaar voor een opmerkelijke groei in juli. Dit biedt een unieke kans op substantiële rendementen. Lezers die graag willen weten welke cryptocurrencies het potentieel hebben voor een 5-10x stijging zouden zich in deze analyse moeten verdiepen.

CYBRO-voorverkoop: Een unieke DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales met zijn exclusieve token-voorverkoop. Dit baanbrekende DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Verbeter uw cryptoportfolio met CYBRO! Sluit u NU aan en streef naar toekomstige rendementen tot wel 1200%! <<<

Injectieve (INJ) prijsoverzicht en voorspelling

INJ is bezig met een corrigerende zet. Het wordt momenteel verhandeld tussen $23,65 en $32,27. Het kende deze week een daling van 6,51%, maar steeg de afgelopen maand met 6,62%. De afgelopen zes maanden daalde het met 32,11%. Het belangrijkste weerstandsniveau ligt op $36,69 en het ondersteuningsniveau ligt op $19,46. De 10-daagse SMA kost $24,98 en de 100-daagse SMA kost $27,99. De RSI staat op 35,62, wat aangeeft dat het bijna oversoldniveau is.

Near Protocol prijsoverzicht: Ups en downs in de huidige trend

Near Protocol (NEAR) handelt tussen $5,92 en $7,48, wat een corrigerende zet laat zien. De munt daalde met 14,85% in één week en 30,39% in één maand, maar kende een stijging van 144,09% over zes maanden. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $8,37, terwijl de ondersteuning $5,25 bedraagt. Ondanks recente dips suggereren de huidige Simple Moving Averages en RSI potentieel voor stabiliteit rond de huidige prijsklasse.

Internet Computer (ICP) prijsanalyse en voorspelling

ICP bevindt zich momenteel in een corrigerende fase en handelt tussen $10,19 en $12,43. De munt heeft een prijsdaling van één week gezien van 15,73% en een daling van één maand van 24,86%. Het toont echter een kleinere daling over zes maanden, namelijk een daling van 6,72%. De dichtstbijzijnde weerstand is $13,82 en de steun ligt op $9,34. Met een RSI van 47,86 en een MACD van -0,05 is het momentum zwak en zal het voorlopig waarschijnlijk binnen de huidige prijsklasse blijven.

Render (RNDR) prijsoverzicht

Render (RNDR) bevindt zich in een corrigerende fase met een prijsdaling van één week van 12,70% en een prijsdaling van één maand van 20,70%. De huidige prijsklasse ligt tussen $8,18 en $10,57, met de dichtstbijzijnde weerstand op $11,92 en de dichtstbijzijnde steun op $7,15. In zes maanden tijd is de RNDR met 79,68% gestegen, wat blijk geeft van kracht op de lange termijn. De RSI en andere indicatoren duiden erop dat de markt in evenwicht is, waardoor deze voorlopig in een corrigerende beweging blijft.

Conclusie

INJ, NEAR, ICP en RNDR hebben potentieel, maar zullen op korte termijn mogelijk geen grote winst boeken. De focus moet liggen op CYBRO, een unieke verdienmarktplaats op de Blast-blockchain. De eerste release van CYBRO wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2024. Vroege investeerders hebben de kans om tegen gunstige voorwaarden deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!