Deze op AI-gebaseerde altcoin ziet er sterk uit, aldus analist

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist zegt dat een op kunstmatige intelligentie (AI) gerichte altcoin er sterk uitziet, terwijl hij tevens zijn visie op het DeFi-platform Injective (INJ) en meme coin Pepe (PEPE) bijwerkt.

In een nieuwe video-update vertelt cryptohandelaar Jason Pizzino zijn 328.000 YouTube-abonnees dat, hoewel de graphics processing unit (GPU) blockchain Render (RNDR) er sterk uitziet ten opzichte van de Amerikaanse dollar, de altcoin nog steeds een prijsdaling zou kunnen zien. Hij zei het volgende:

“Render versus USD kende een kleine ommekeer – er is nog steeds sprake van een hoger dieptepunt en zelfs als dit zal afbreken, bevindt het zich nog steeds in een relatief sterke positie vergeleken met andere cryptocurrencies.”

Pizzino gaat verder met de Layer 1-blockchain Injective (INJ), waarbij hij stelt dat hij wacht op een mogelijke reset tegen cryptokoning Bitcoin (BTC). Hij beschrijft het als volgt:

“Injective ziet er interessant uit… waar ik hier naar kijk is deze potentiële reset en als je de bevestiging wilt spelen, zou ik zoeken naar iets boven het 50% niveau, het staat op de INJ/BTC-grafiek en de ongeldigheid ligt uiteraard onder deze dieptepunten.”

Ter afsluiting van zijn analyse met zegt Pizzino dat de meme coin met kikkerthema Pepe (PEPE) kracht vertoont ten opzichte van andere meme coins. Hij zegt het onderstaande:

“Er is nog iets anders dat er relatief sterk uitziet – opnieuw met de mememunt Pepe. Ik weet dat we dit gisteren hebben gecontroleerd, maar je kunt zien dat [het] hoger brak na de pomp en dumpt op verschillende andere crypto’s. Deze kleine doorbraak hoger hier zou op wat meer kracht kunnen duiden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!