Bitcoins 93-daagse consolidatie staat op het punt van uitbreken wat een enorme altcoin-rally zou kunnen veroorzaken: Welke crypto’s moet je voor die tijd kopen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin zit vast in een vasthoudpatroon van 93 dagen, maar een uitbraak lijkt nu aanstaande. Deze ontwikkeling vormt de weg voor een potentiële stijging van de altcoin-waarden. Nu de bull run van 2024 in volle gang is, kijken beleggers uit naar de volgende grote kans. De komende verschuivingen kunnen tijdige koopmogelijkheden creëren voor selectieve crypto’s. Blijf op de hoogte om te zien welke munten klaar zijn voor groei in de nabije toekomst.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw aggregatorplatform voor verbeterde crypto-inkomsten op de Blast-blockchain, die bekend staat om zijn genereuze opbrengst voor ETH en stablecoins. Het speelt een cruciale rol in het ecosysteem van Blast en helpt gebruikers dit voordeel optimaal te benutten. Momenteel voert CYBRO een voorverkoop van zijn oorspronkelijke tokens uit voor slechts $0,025, een verbazingwekkende korting van 58% op de toekomstige noteringsprijs, wat een ROI van 300% zal opleveren.

Met name zullen alle voorverkoopdeelnemers die in dit stadium ten minste $1.000 in CYBRO investeren een unieke kans krijgen om hun winst te vergroten met wekelijkse ETH-beloningen, die beschikbaar zijn voor opname na TGE. Er gaat een gerucht dat een ETH-walvis, aangetrokken door dit verleidelijke aanbod, overweegt een flinke primeur $CYBRO-tokens te kopen om een ​​plaats in dit veelbelovende project veilig te stellen. Slechts 21% van het totale aanbod is bestemd voor de voorverkoop en er zijn al ongeveer 25 miljoen tokens uitverkocht.

Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt!

Houders van CYBRO-tokens ontvangen stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse investeringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met efficiënte cryptotransacties. De toekomstige verbeteringen omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 300%!

Avalanche (AVAX) prijsoverzicht: Neerwaartse beweging zet door

AVAX handelt momenteel tussen $30,36 en $36,41. Het wordt geconfronteerd met weerstand op $39,83 en steun op $27,73. De gemiddelden over 10 dagen en 100 dagen zijn vergelijkbaar, rond de $ 32,50. De RSI staat laag op 43,22, wat wijst op een zwakkere koopkracht. De Stochastics staan ​​ook laag op 6,65. MACD wijst op een kleine bearish trend. De munt heeft de afgelopen week 12,02% verloren en in zes maanden 18,90%, wat wijst op een corrigerende fase.

Polkadot (DOT) koersoverzicht en voorspelling

Polkadot (DOT) bevindt zich momenteel in een corrigerende fase, zoals blijkt uit de daling van 10,74% in de afgelopen week en 2,85% in de afgelopen maand. De huidige prijs ligt tussen $5,92 en $7,23, met het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $7,93 en ondersteuning op $5,31. De RSI op 39,70 en de Stochastics op 2,33 duiden op een oververkochte toestand. Op basis van de Simple Moving Averages zal DOT op de korte termijn waarschijnlijk binnen dit bereik blijven.

Notcoin (NOT) prijsoverzicht

Notcoin (NOT) is momenteel in de juiste zet. De prijsklasse ligt tussen $ 0,0148 en $ 0,0260. Recente indicatoren laten een prijsdaling in één week zien van 19,62%, maar een enorme stijging in één maand van 796,40%. Het eenvoudige voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen is $0,0181 en het voortschrijdend gemiddelde over 100 dagen is $0,0176. De Relative Strength Index staat op 53,09 en laat een neutrale markt zien. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,0329 en de steun op $0,0105.

XRP-prijsoverzicht: een blik op de huidige trends en voorspellingen
XRP wordt momenteel verhandeld in het bereik van $0,4583 tot $0,5354. De afgelopen week is deze met 7,35% gedaald, en de afgelopen maand met 3,48%. De verandering over zes maanden laat een daling zien van 20,75%. De Relative Strength Index (RSI) is 49,87, wat wijst op een vrijwel neutraal momentum. Het MACD-niveau is positief maar klein: 0,00014. De prijs lijkt eerder een corrigerende beweging te zijn dan een impulsieve beweging.

Conclusie

Munten zoals AVAX, DOT, NOT en XRP vertonen een beperkt potentieel op de korte termijn. De aandacht moet echter uitgaan naar CYBRO. CYBRO is een unieke verdienmarktplaats die gebruik maakt van het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. Met de eerste release die in het tweede kwartaal van 2024 wordt verwacht, biedt CYBRO een sterke kans voor vroege investeerders. De CYBRO-tokenvoorverkoop biedt gunstige toegangsvoorwaarden. Dit kan een sleutelmoment zijn om betrokken te raken bij een innovatief project.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!