PolitiFi meme coin ‘Solciety’ gaat records breken nu de SOL ICO is aangekondigd

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Drie dingen bepalen momenteel 2024: memes, politiek en memes.

Solciety, de nieuwste SOL meme coin die de krantenkoppen haalt, heeft zojuist de lancering van zijn flash ICO aangekondigd op 18 om juni.

Solciety speelt in op de hype rond PolitFi meme coins en onderscheidt zich door verschillende trending thema’s te combineren in een uniek pakket. Het is niet zomaar een meme coin, maar ‘de politieke partij van de crypto degen’, die al grote belangstelling trekt in de crypto community.

Er is een duidelijk gebrek aan inhoud in een wereld vol pluizige dieren. Hoewel Solciety extreme politieke satire en schandalige humor biedt, pakt het ook enkele grote problemen aan die een groot deel van het ethos van de internationale crypto community vormen.

Met 3 miljard tokens voor het oprapen vanaf een spotprijs van $0,000963 en een substantiële marketing allocatie veroorzaakt Solciety nu al opwinding onder slimme beleggers. Het potentieel voor enorme winsten en de belofte van marktvolatiliteit maken dit project tot een opwindende mogelijkheid om te investeren in crypto.

Solciety zal in de presale verkrijgbaar zijn via de officiële site.

Wat is Solciety?

Solciety is een meme coin van PolitFi Sol die voor opschudding in de crypto community zorgt. Het is de eerste crypto meme die crypto meme humor combineert met problemen uit de echte wereld.

Dit project gaat helemaal over viraliteit en richt alle pijlen op de community. Met de mememaker kun je allerlei soorten memes genereren met behulp van een reeks personages, van Donald Pump tot Elongated Musk en Badimir Putain. Je kunt al raden naar wie ze hier verwijzen.

De meme maker biedt zowel kant-en-klare memes aan, als mensen hun eigen versies laten maken, die gemakkelijk gedeeld kunnen worden op Twitter (X).

Nu 2024 grotendeels wordt bepaald door trends op het gebied van crypto memes en de Sol memes twee keer zo snel pompen als die op ERC-20, is het duidelijk dat Solciety een aantal verheven doelen heeft.

Het team erachter weet wat ze doen, met cijfers op Twitter en Telegram die lijken te exploderen van interesse, waarbij er iedere dag duizenden degens aansluiten.

Het maken van memes is tenslotte niet iets dat je halfslachtig doet.

De fasen en tokenomics van Solciety

De presale zal niet lang duren, slechts 30 dagen, en deze zal bestaan uit tien fasen, waarbij de prijs van het token elke 72 uur zal stijgen. Dit vormt de basis voor een race naar de finish, waarbij houders van een vroeg stadium mogelijk een winst van 125% zien tussen de eerste en de laatste fase, nog voordat het project überhaupt op de markt komt.

De liquiditeit bedraagt ​​een stevige 17% van het bedrag dat in de presale wordt opgehaald. Dit is voldoende om dit project in de toekomst te zien pompen, aangezien het volume naar verwachting onmiddellijk zal stijgen zodra het op de openbare exchanges wordt gelanceerd. Nog eens 20% gaat naar marketing om de boodschap wijd en zijd te verspreiden om wereldwijde acceptatie te garanderen, en nog eens 10% gaat naar een beloningspool om de gemeenschap te stimuleren voor het delen van de beste meme propaganda.

Hoe hoog kan Solciety gaan?

Terwijl Bitcoiners de visie van Satoshi willen, zijn Solciety houders zeker geïnteresseerd in de winst. De marktkapitalisaties van PolitFi exploderen voor onze ogen, sneller dan je kunt zeggen: ‘wen lambo’.

Bij soortgelijke projecten als Jeo Boden en MAGA zagen handelaren die op het juiste moment hebben geïnvesteerd, de afgelopen maand behoorlijk mooie winsten van 200% en 250% – met voldoende mogelijkheden voor transacties op de korte termijn. Alleen al het kijken naar de lijst met de beste PolitFi coins biedt bewijs van ruime mogelijkheden voor het soort crypto’s met een hoog volume en hoge volatiliteit die we allemaal kennen en waar we allemaal dol op zijn.

En de markt van SOL meme coins was dit jaar ronduit verbluffend. Je hebt vast wel eens gehoord van BONK en BOME, maar zelfs enkele minder bekende coins, zoals Solama, zagen een waanzinnige winst voor de vroege vogels. Het diagram spreekt voor zich:

Vervolgens zoomen we uit op macrofactoren en wordt er als nooit tevoren over crypto gesproken. Trump zet er flink op in, en de Democraten strijden nu voor de degen-stemming door dit voorbeeld te volgen. Aangezien dit de eerste verkiezingen zijn waarbij meme coins een ding zijn, kun je waanzinnige volatiliteit en parabolische winsten verwachten naarmate november dichterbij komt.

Zoals het gezegde gaat…

Je kunt niet wedden op de uitkomst van de verkiezingen, maar je kunt wel wedden op de uitkomst van een virale Sol meme coin. En terwijl de politieke partij van de degens nieuwe volgers binnenhaalt, zullen we deze van heel dichtbij bekijken.

Het team achter het project weet wat het doet, met cijfers op Twitter en Telegram die exploderen van interesse en hordes degens die ruiken aan dat 1000x potentieel dat met de dag dichterbij komt.

Lees meer over de komende presale op de officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!