Wat kopen crypto-experts nu, ondanks de marktsentimenten over de prijsdaling van altcoins?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van de aanhoudende marktdaling voor altcoins maken sommige doorgewinterde beleggers onconventionele keuzes. In de huidige marktscène verzamelen deze experts strategisch specifieke tokens. Hun bewegingen duiden op verborgen potentieel en een bullish voorspelling. Ontdekken waarom deze weloverwogen beslissingen nu plaatsvinden, kan belangrijke inzichten opleveren.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw aggregatorplatform voor verbeterde crypto-inkomsten op de Blast-blockchain, die bekend staat om zijn genereuze opbrengst voor ETH en stablecoins. Het speelt een cruciale rol in het ecosysteem van Blast en helpt gebruikers dit voordeel optimaal te benutten. Momenteel voert CYBRO een voorverkoop van zijn oorspronkelijke tokens uit voor slechts $0,025, een verbazingwekkende korting van 58% op de toekomstige noteringsprijs, wat een ROI van 300% zal opleveren.

Met name zullen alle voorverkoopdeelnemers die in dit stadium ten minste $1.000 in CYBRO investeren een unieke kans krijgen om hun winst te vergroten met wekelijkse ETH-beloningen, die beschikbaar zijn voor opname na TGE. Er gaat een gerucht dat een ETH-whale, aangetrokken door dit verleidelijke aanbod, overweegt een flinke primeur $CYBRO-tokens te kopen om een ​​plaats in dit veelbelovende project veilig te stellen. Slechts 21% van het totale aanbod is bestemd voor de voorverkoop en er zijn al ongeveer 25 miljoen tokens uitverkocht.

Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt!

Houders van CYBRO-tokens ontvangen stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse investeringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met efficiënte cryptotransacties. De toekomstige verbeteringen omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 300%!

Render (RNDR) prijsoverzicht weer

Render (RNDR) handelt momenteel tussen $8,18 en $10,57. De munt bevindt zich in een corrigerende beweging met een dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $11,93 en de dichtstbijzijnde ondersteuning van $7,14. De afgelopen week is de RNDR met 16,27% gedaald. De afgelopen maand daalde het met 23,57%. De afgelopen zes maanden is het echter met 102,25% gestegen. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 10 dagen bedraagt ​​$8,41, terwijl het 100-daagse gemiddelde $9,23 bedraagt. De RSI staat op 31,45, wat erop wijst dat deze oververkocht is.

1inch Network (1INCH) prijsoverzicht

1INCH bevindt zich momenteel in een corrigerende fase en handelt tussen $0,41 en $0,49. De prijs is de afgelopen week met 8,66% gedaald, maar is deze maand met 17,02% en de afgelopen zes maanden met 12,59% gestegen. De belangrijkste weerstandsniveaus liggen op $0,54 en $0,62, met ondersteuning op $0,37 en $0,29.

Ondo (ONDO) prijsoverzicht en kortetermijnvoorspelling

De prijs van Ondo varieert momenteel van $ 1,17 tot $ 1,46. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $1,62, met ondersteuning op $1,03. De afgelopen week daalde de prijs met 10,05%. De afgelopen maand steeg het met 56,52% en in zes maanden tijd steeg het met 4011,37%. De RSI staat op 50,84, wat wijst op neutraliteit. De Stochastics staan ​​op 72,84, wat een potentieel overboughtklimaat aangeeft. Met de MACD op -0,01 laten de prijzen corrigerende bewegingen zien. Er wordt een tijdelijke consolidatie verwacht.

Wormgat (W) prijsoverzicht: Potentiële ommekeer of verdere daling?

Wormhole (W) handelt tussen $0,61 en $0,76. Het toont een negatieve trend met een prijsdaling in één week van 17,81% en een daling in één maand van 8,07%. Desondanks is de prijsverandering over zes maanden aanzienlijk hoog: 987,78%. Technische markers zoals de RSI op 26,34 en MACD op -0,02 duiden op potentiële koopmogelijkheden. De prijs bevindt zich momenteel echter in een corrigerende beweging. De belangrijkste weerstand ligt op $0,83, met ondersteuning op $0,54.

Conclusie

Deskundigen kijken ondanks de markttrends naar specifieke munten. Munten als RNDR, 1INCH, ONDO en W bieden op korte termijn mogelijk minder potentieel. De belangrijkste focus ligt op CYBRO, een verdienmarktplaats op de Blast-blockchain. CYBRO staat gepland voor release in het tweede kwartaal van 2024 en biedt vroege investeerders een gunstige toegang via de CYBRO-tokenvoorverkoop. Dit project valt op en biedt een unieke investeringsmogelijkheid.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!