Uniswap en Notcoin dalen terwijl Algotech de bull rally voortzet, zou 100x mogelijk zijn?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De laatste tijd heeft de cryptocurrency-markt te maken gehad met aanzienlijke volatiliteit. Na stijgende verrassingswaarden zijn er nu maar weinig gedaald, terwijl andere nog steeds sterk zijn. Uniswap en Notcoin waren de afgelopen maand cryptocurrencies op de discussieborden.

Aan de andere kant is Algotech een vrij nieuwere speler, maar heeft de hype opnieuw stormenderhand veroverd met zijn project, dat een snelle groei zou kunnen laten zien, en misschien wel 100x zeer binnenkort.

Uniswap stijgt in drie weken met 69%, maar wordt nu geconfronteerd met een daling

Uniswap’s primaire token, UNI, steeg vorige week naar bijna $12, maar is sindsdien gedaald. Momenteel wordt Uniswap verhandeld tegen $9,94 met een handelsvolume van $207 miljoen in 24 uur en een daling van 0,40% in de afgelopen dag. Ook al is de koers onlangs gedaald, Uniswap blijft sterk op nummer 19 op CoinMarketCap en heeft een marktkapitalisatie van $5 miljard.

De afgelopen drie weken waren bijzonder bullish voor UNI: de koers ging van $6,7 naar $11,39, wat een stijging van 69% is in zo’n korte periode. De prijsstijging in die tijd was significant genoeg om te suggereren dat er in het algemeen gesproken een ommekeer zou kunnen hebben plaatsgevonden in de accumulatiefase van de afgelopen maand voor cryptocurrencies.

Hayden Adams, de oprichter van Uniswap, bracht wat opwinding in de atmosfeer met een recente X-post. Het bericht verwijst naar de mogelijkheid dat Uniswap onderzoek doet naar het stopzetten van de gaskosten, die altijd een twistpunt zijn geweest voor individuen die transacties uitvoeren op de Ethereum-blockchain.

De prijs van Notcoin daalt na de initiële hype

Notcoin maakt veel lawaai sinds de lancering. Hoewel het sterk begon en veel mensen er enthousiast over waren, daalde de waarde van Notcoin kort na de release aanzienlijk op de markt. Alleen al in de afgelopen maand steeg de prijs van Notcoin met meer dan 23,03%, wat beleggers de broodnodige verlichting gaf.

Het was echter van korte duur: het daalde binnen zeven dagen met 10%. Momenteel wordt NOT verhandeld tegen $0,01778, wat neerkomt op een waardedaling van 12% in de afgelopen 24 uur, met een marktkapitalisatie van $1 miljard. De prijsdaling had een negatieve invloed op het sociale volume van Notcoin, evenals op het gewogen sentiment, dat onder nul bleef, wat duidde op de overheersing van bearish sentimenten op de markt.

Algotech-voorverkoop haalt $6,4 miljoen op en kijkt naar 100x groei

Hoewel Uniswap en Notcoin wat problemen ondervonden, lijkt de voorverkoop van Algotech onwrikbaar, wat aanleiding geeft tot discussies dat de munt met 100x zou kunnen groeien. De voorverkoop bevindt zich nu in de bonusfase, waarbij ruim $6,4 miljoen is opgehaald en nog steeds doorgaat. Experts voorspellen dat ALGT onmiddellijk na de onthulling $1 zal bereiken, terwijl anderen beweren dat dit de beste optie is in deze bullish momenten.

Onlangs heeft Algotech $1,2 miljoen uitgegeven aan H100 GPU’s als investering om de snelheid, nauwkeurigheid en algehele prestaties van zijn AI-engine te verbeteren. Het platform is opgezet als een gedecentraliseerd platform voor algoritmische cryptohandel en heeft als hoofddoel het tot stand brengen van innovatie in investeringen en handel.

In de visie van Algotech wil het een wereld creëren waarin elke handelaar zijn volledige potentieel kan benutten en consequent geld kan verdienen met behulp van intelligente geautomatiseerde systemen. Het platform hoopt handelaren realtime inzichten te bieden, zodat ze concurrerend en goed geïnformeerd kunnen blijven als het gaat om besluitvormingsprocessen tijdens handelsuren.

Een groot voordeel voor Algotech is de sterke technische architectuur die in staat is enorme handelsvolumes te verwerken door middel van snelle uitvoering; dit gecombineerd met lagere latenties zorgt voor betrouwbaarheid en biedt tegelijkertijd vriendelijke gebruikerservaringen, zelfs op complexe markten voor financiële instrumenten, waardoor het een ideale technologische toolset is die speciaal is ontworpen voor handelaren die op zoek zijn naar snelle transactiesnelheden.

Lees meer:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!