Hoe je een passief inkomen kunt verdienen met het cryptocurrency cloud-miningplatform van AST Mining

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Vergeet de achtbaanrit van kopen en verkopen! De crypto-boom is nog steeds hot, waarbij Bitcoin rond de $60.000 tot $70.000 schommelt. Maar wat als je consistent crypto zou kunnen verdienen, op de automatische piloot? Dankzij de ETF-revolutie die de sluizen voor crypto heeft geopend, onderzoeken steeds meer mensen manieren om voor zichzelf te minen. Met AST Mining, het meest vertrouwde platform voor gratis Bitcoin-, Litecoin- en andere topmuntmining, kunt u precies dat doen.

Start vandaag nog crypto cloudmining met AST Mining

Stel je voor dat je cryptocurrency gaat minen zonder de luidruchtige ventilatoren, omvangrijke installaties en constante elektriciteitsrekeningen. Dat is de magie van cloud mining! Bij cloud mining huur je hashing power (computerkracht) van een bedrijf als AST Mining. Zij zorgen voor de hardware en de technische kant, terwijl u eenvoudigweg een vergoeding betaalt en de winst uit de mining deelt.

Stap 1: Kies een cloudminingprovider

AST Mining is een populair en krachtig cryptominingplatform, een van ’s werelds toonaangevende mining-bedrijven en uw vertrouwde partner. Ze beloven Bitcoin-mining voor iedereen open te stellen, ongeacht technische kennis of financiële middelen, zonder verplichtingen. Het platform heeft een gratis Bitcoin-mining gelanceerd, waardoor je passief Bitcoin kunt verdienen. Zodra u voor 30 USDT aan bitcoins heeft gedolven, kunt u deze naar uw account overboeken en verhandelen.

Voordelen van AST Mining:

  • Schrijf je in en ontvang direct een bonus van $30.
  • Met het partnerprogramma van het bedrijf kunt u vrienden doorverwijzen en tot $5.000 of 3% aan verwijzingsbonussen verdienen.
  • Biedt McAfee®-beveiliging en Cloudflare® Security Protection.
  • Er zijn geen andere diensten of administratieve kosten.
  • Gebruikers kunnen met behulp van het platform meer dan zes andere valuta genereren, waaronder Bitcoin en Litecoin.
  • Hoge winstgevendheidsniveaus en dagelijkse uitbetalingen.
  • Het wordt ondersteund door een 100% uptime-garantie en uitstekende 24/7 technische ondersteuning.
  • Slechts een minimaal opnamebedrag van $ 200 wordt binnen 30 minuten verwerkt.

Stap 2: Meld u aan voor een account

In dit voorbeeld gebruiken we AST Mining voor onze cloudmining. Ga eerst naar de website van AST Mining en meld u aan voor een nieuw account. Het is heel eenvoudig: voer gewoon uw e-mailadres in en maak uw account aan. Zodra u zich heeft aangemeld, kunt u meteen beginnen met het minen van bitcoins.

Stap 3: Koop uw mining-contracten

AST Mining biedt een reeks cloud mining-contracten die zijn afgestemd op verschillende investeringsvoorkeuren en -doelen. Met deze contracten kunnen gebruikers deelnemen aan cryptocurrency-mining zonder dat ze dure hardware hoeven aan te schaffen en te onderhouden.

Beleggers kunnen kiezen uit verschillende contractopties, zoals pakketten van $200, $500 en $1100, die elk een verschillend rendement op de investering (ROI) en contractduur bieden. Met deze pakketten kunnen gebruikers het investeringsbedrag en de duur kiezen die aansluiten bij hun financiële doelstellingen en risicotolerantie.

Contract prijsContract termijnVaste inkomstenDagelijks percentage
$301 Dag$30+$0.93%
$2001 Dag$200+$52.5%
$5002 Dagen$500+$171.7%
$11003 Dagen$1100+$61.051.85%
$30005 Dagen$3000+$292.51.95%

Partnerprogramma

AST Mining heeft een partnerprogramma geïntroduceerd waarmee u geld kunt verdienen door anderen over de website te vertellen. Zelfs als u niet zelf investeert, kunt u nog steeds verdienen. Wanneer u via uw aanbeveling voldoende mensen zover krijgt om zich aan te sluiten en zij het platform actief gaan gebruiken, kunt u in één keer een bonus van maximaal $ 5.000 of 3% krijgen. Bovendien is er geen limiet aan het aantal mensen dat u kunt doorverwijzen, dus uw verdienpotentieel is onbeperkt!

Voor meer informatie over AST Mining kunt u hun website bezoeken op: https://astmining.com

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!