7 beste lange termijn cryptomunten 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de spannende wereld van cryptocurrency zijn actieve investeerders altijd op zoek naar de beste nieuwe cryptomunten om hun portfolio’s uit te breiden. In 2024 floreert deze industrie enorm en verschijnen er veel nieuwe cryptoprojecten die verschillende beloningen en rendementen opleveren. Het selecteren van de juiste munt in de cryptoportfolio is erg belangrijk om de risico-rendementsverhouding in balans te houden. Daarom bespreken we in dit artikel de beste nieuwe crypto’s om nu in 2024 te kopen om het algehele risico te beperken en stabiel te blijven op de markt.

7 beste cryptomunten lange termijn 2024

 1. 5thScape (5SCAPE)
 2. DarkLume (DLUME)
 3. EcoChain (ECO)
 4. Metaverse Coin (META)
 5. DeFiPrime (DFP)
 6. QuantumToken (QNT)
 7. ArtCoin (ART)

Laten we dieper ingaan op de details van elk van de bovenstaande munten en kijken wat hen het beste maakt onder de duizenden munten die op cryptobeurzen worden vermeld.

1. 5thScape (5SCAPE)

  5thScape is een nieuwe crypto om nu in 2024 aan je portfolio toe te voegen. Het platform biedt meeslepende virtual reality-games met geavanceerde technologie. Gebruikers kunnen genieten van een breed scala aan 3D VR-games met speciaal ontworpen VR-headsets en ergonomisch ontworpen gamingstoelen voor comfort tijdens lange gamingsessies.

  >>Klik hier om naar de 5thScape-voorverkooppagina te gaan

  Bij 5thScape kunnen gebruikers de realiteit ontsnappen en duiken in een wereld vol eindeloze mogelijkheden voor plezier, avontuur en spanning. Van visueel meeslepende tot sterke, meeslepende geluidseffecten krijgen gebruikers alles in één pakket. Het platform stimuleert gepassioneerde gaming communities van over de hele wereld om het gamingsegment opnieuw te definiëren en alle beschikbare bronnen ten volle te benutten en onvergetelijke ervaringen te bieden.

  2. DarkLume (DLUME)

   DarkLume is een virtuele wereld of metaverse gebouwd op een sociaal-economisch systeem. In deze metaverse krijgen gebruikers een unieke mix van fantasy en sociale interactie; dit is mogelijk door het verkrijgen van het burgerschap van een land binnen de metaverse. Het burgerschap biedt gebruikers rechten om deel te nemen aan veel leuke, vrijetijds- en wilde activiteiten. ‘Wild’ is een vaag woord dat het team beschrijft, ze zeggen dat het bekend zal worden gemaakt naarmate het project vordert.

   >>Klik hier om DarkLume VR te bezoeken

   Alle transacties binnen deze metaverse worden voltooid met behulp van de native valuta DLUME. Vroege investeerders in DLUME hebben recht op vele andere voordelen, zoals kortingen op digitale activa, verbeterde privileges in de metaverse, etc. DarkLume biedt u de kans om de ultieme levensstijl in de virtuele wereld te leiden. DLUME Nieuwe Crypto is een primaire valuta die alle transacties binnen de virtuele wereld mogelijk maakt. Het verleent ook toegang tot verschillende activiteiten binnen de virtuele wereld.

   3. EcoChain (ECO)

    EcoChain is een gedecentraliseerde openbare blockchain die zich richt op het bieden van veiligheid, schaalbaarheid en transparantie aan gebruikers. Deze munten werken op een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme. Deze nieuwe munt ondersteunt smart contracts via een virtuele machine.

    EcoChain streeft ernaar de economie en bedrijven te transformeren door blockchain-technologie te combineren met real-world toepassingen.

    4. Metaverse Coin (META)

     Metaverse Coin (META) is een digitale valuta die een belangrijke rol speelt in de virtuele metaverse. Naarmate de metaverse breder wordt geadopteerd, zal deze token de levensader zijn van elke transactie binnen het digitale universum. Metaverse-munten worden met name gebruikt voor:

     • Avatarkleding en -accessoires kopen
     • Virtueel vastgoed verhandelen
     • In-game aankopen doen

     5. DeFiPrime (DFP)

      DeFiPrime (DFP) is een onmisbaar onderdeel van de gedecentraliseerde financiële beweging (DeFi). Het verstoort het traditionele financiële systeem en heeft een breed scala aan toepassingen en een hoog rendementspotentieel.

      Gebruikers kunnen via DeFiPrime deelnemen aan verschillende financiële diensten zoals leningen, uitlenen, yield farming en liquiditeitssteun.

      6. QuantumToken (QNT)

       QuantumToken (QNT) is een belangrijke speler in gedecentraliseerde financiën (DeFi). QNT is een nutsteken binnen het Quant-ecosysteem en faciliteert interacties en transacties.

       Het project richt zich op het oplossen van interoperabiliteitsproblemen door verschillende blockchain-netwerken wereldwijd te verbinden.

       7. ArtCoin (ART)

        ArtCoin is een op activa gebaseerde token die zijn waarde ontleent aan het bezit van fysieke activa zoals kunstwerken, sculpturen of andere real-world items. In tegenstelling tot speculatieve cryptocurrencies, is ArtCoin gekoppeld aan de waarde van de tastbare kunstwerken.

        ArtCoin overbrugt de kloof tussen de digitale en fysieke kunstwereld, waardoor investeerders en kunstliefhebbers kunnen deelnemen aan dit financiële platform.

        Conclusie

        De cryptomarkt in 2024 biedt een breed scala aan nieuwe crypto’s om te overwegen. Iedere munt heeft een uniek waardevoorstel en potentiële voordelen. Doe altijd uw eigen onderzoek voordat u investeert in cryptocurrency, aangezien de markt volatiel 

        Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

        Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!