Top 5 altcoins onder $1 om in de gaten te houden op de huidige markt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de bull run van 2024 zich ontvouwt, trekken bepaalde altcoins met een prijs onder de $1 de aandacht. Deze goedkope opties zijn veelbelovend voor aanzienlijke rendementen. Omdat er verschillende factoren een rol spelen, wordt het van cruciaal belang om te identificeren welke van deze betaalbare activa de volgende stap zullen zijn. Ontdek welke vijf altcoins worden geïdentificeerd als potentiële sterke kanshebbers op de huidige markt.

CYBRO-voorverkoop: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales met zijn exclusieve token-voorverkoop. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-walvissen en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Verbeter uw cryptoportfolio met CYBRO! Sluit u NU aan en streef naar toekomstige rendementen tot wel 1200%! <<<

Notcoin (NOT): Sterke groei maar geconfronteerd met weerstand

Notcoin (NOT) handelt momenteel binnen een bereik van $0,00945 tot $0,03318. De prijs is de afgelopen week met 19,78% gestegen en de afgelopen maand en zes maanden met 828,00% omhooggeschoten. Ondanks de groei wordt NOT geconfronteerd met weerstand op $0,043, terwijl er geen gedefinieerd ondersteuningsniveau is. De voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen komen beide neer op $0,02. Met een RSI van 47,35 en een stochastisch van 48,99 laten de prijzen een mix zien van impulsieve en corrigerende bewegingen. MACD duidt op een licht bearish momentum.

Hedera (HBAR) koersoverzicht en voorspelling

HBAR handelt momenteel tussen $0,0942 en $0,1067. Onlangs was er een daling van 9,18% in de afgelopen week en een daling van 18,04% in de afgelopen maand. De afgelopen zes maanden is de koers echter met 28,32% gestegen. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,1145 en de steun ligt op $0,0895. Technische indicatoren, zoals RSI op 49,37 en MACD op -0,0005, duiden erop dat de prijs zich in een corrigerende beweging bevindt.

Pepe (PEPE) koersoverzicht en voorspelling

De huidige prijsklasse voor Pepe (PEPE) is $0,00001276 tot $0,00001686. De weerstand op de korte termijn bedraagt ​​$0,00001910, terwijl de sterkere weerstand $0,00002319 bedraagt. Ondersteuning wordt eerst gevonden op $0,00001091 en vervolgens op $0,00000681. Het voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen is $0,00001236, terwijl het voortschrijdend gemiddelde over 100 dagen $0,00001360 is. De RSI is 52.123, wat een neutrale positie aangeeft. De stochastische niveaus zijn hoog op 83.880, wat duidt op een overboughtsituatie. Het MACD-niveau is licht negatief. PEPE bevindt zich in een corrigerende beweging, met een daling van 15,90% in de afgelopen week, maar een stijging van 46,51% over de maand en 781,62% over de afgelopen zes maanden.

VeChain (VET) prijsoverzicht: Zal het verder gaan dan $0,04?

De prijs van VeChain ligt momenteel tussen $0,03 en $0,04. De afgelopen week daalde het met 3,72%. De afgelopen maand daalde het met 11,04%. In zes maanden tijd won het echter 17,42%. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,04, terwijl de steun $0,03 bedraagt. Nu de RSI op 50,97 staat en andere indicatoren stabiel zijn, vertoont het beroepsonderwijs geen sterk momentum. Dit suggereert dat de prijs zich momenteel in een corrigerende fase bevindt.

Conclusie

NOT, HBAR, PEPE en VET hebben op korte termijn minder potentieel. CYBRO onderscheidt zich echter als een unieke kans. Het maakt gebruik van het opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. Met de eerste release gepland voor het tweede kwartaal van 2024, biedt CYBRO vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden in te stappen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!