DTX Exchange (DTX) leidt de crypto bull run te midden van bullish Sui (SUI) en Arbitrum (ARB) projecties

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de cryptomarkt een bull run ingaat, is DTX Exchange (DTX) nu de meest spraakmakende voorverkoopsterren geworden in fase 2. De uitstekende voorverkoopcijfers hebben de aandacht getrokken van analisten die ook naar Sui (SUI) en Arbitrum (ARB) kijken. Terwijl sommigen bullish prognoses hebben over deze topcryptomunten, voorzien anderen dat de DTX in 2024 met 50x zal stijgen.

DTX Exchange (DTX): De beste crypto-investering

DTX Exchange (DTX) is in snel tempo een van de beste crypto’s aan het worden om te kopen, en biedt een duizelingwekkende ROI van 100% voor vroege kopers. Dit platform verschilt van andere door functies van CEX en DEX te verenigen; het maakt gebruik van 120.000 activaklassen, maakt een hoge hefboomwerking tot 1000x en hoge transactiesnelheden van 0,04 seconden mogelijk.

Wat DTX Exchange onder andere platforms bijzonder maakt, is dat het nooit de privacy van gebruikers in gevaar brengt. Het systeem vraagt ​​niet om KYC-controles bij aanmelding, waardoor het perfect is voor handelaren die de vertrouwelijkheid van hun online transacties boven iets anders waarderen. Deze nadruk op veiligheid in combinatie met privacy heeft meer dan miljoenen handelaren aangetrokken.

Het DTX-token drijft dit baanbrekende platform aan. Er is toegang tot prioritaire klantenondersteuning en stemrecht voor bestuur, naast verschillende voordelen die verbonden zijn aan het bezit van DTX-tokens. Deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat er veel vraag naar deze valuta is. Dit heeft ertoe bijgedragen dat DTX Exchange tot nu toe meer dan $600.000 heeft opgehaald, met een doelstelling van $1 miljoen vóór het einde van juni 2024.

In fase 2 van de voorverkoop is DTX slechts $0,04 waard – een stijging van 100% ten opzichte van de startprijs van $ 0,02. Marktanalisten voorspellen echter nog een stijging van 50x zodra een Tier-1 CEX deze crypto in het derde kwartaal van 2024 op de markt brengt. Omdat het ook meerdere financiële markten aanboort, zoals de $133B-obligatiemarkt, is deze prijsvoorspelling logisch. DTX komt dus naar voren als een van de beste munten om in te investeren.

Sui (SUI): Kan binnenkort een nieuwe ATH bereiken

Sui (SUI) is een andere goede crypto om te kopen, omdat deze op een bullish golf zit. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de Sui-prijs alleen al het afgelopen jaar met bijna 50% gestegen. Crypto-analist Josh heeft ook een bullish Sui-prijsvoorspelling gedaan. In zijn X-post stelt hij dat SUI mogelijk teruggaat naar $2 en dan een nieuwe ATH bereikt.

De technische analyse van de Sui-crypto is ook bullish. Zo laten momenteel bijvoorbeeld 19 technische indicatoren koopsignalen zien. Als gevolg hiervan voorzien experts op cryptogebied een potentiële stijging naar $2 voor Sui vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024.

Arbitrum (ARB): ELD blijft bullish

Arbitrum (ARB) is een van de beste crypto’s van dit moment. Op de YTD-grafiek daalde de Arbitrum-prijs met bijna 10% volgens de gegevens van CoinMarketCap. Crypto-analist ELD blijft echter optimistisch over deze crypto. In zijn X-post stelt hij dat Arbitrum binnenkort een stijging naar $ 1,50 kan zien.

Vanuit technisch analyseoogpunt kan de Arbitrum-crypto een opwaartse trend zien. Momenteel bevinden zich meer dan vier technische indicatoren in de koopzone, terwijl ARB boven de 50-daagse EMA handelt. Daarom hebben marktanalisten een bullish Arbitrum-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen dat deze crypto in het tweede kwartaal van 2024 voor $1,65 zal worden verhandeld.

Zal DTX Exchange Sui en Arbitrum overtreffen?

Hoewel Sui en Arbitrum verdere groei kunnen zien, kunnen ze mogelijk niet tippen aan het groeipotentieel van DTX Exchange. Momenteel heeft DTX een lagere marktkapitalisatie, terwijl het ook banden heeft met vele financiële markten ter waarde van biljoenen dollars. Deze groentje zal dus veel sneller stijgen en stabieler blijven in vluchtig water. Dit maakt DTX de beste crypto om nu in te investeren.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!