Bonk versus Dogwifhat versus Memeinator: Welke meme coin zal in 2024 regeren?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu we bijna halverwege 2024 zijn, komen drie kanshebbers naar voren als potentiële leiders op de markt voor meme coins: Bonk (BONK), Dogwifhat (WIF) en Memeinator (MMTR). Memeinator werd gelanceerd op MEXC en Uniswap op 29 mei om 15.00 uur UTC na een succesvolle presale, die een bedrag van $7,7 miljoen opbracht.

Voor degenen die niet bekend zijn met het project, Memeinator is een coin die in Terminator-stijl terug in de tijd is gereisd om de markt te redden van onzinnige meme coins, een fascinerend vooruitzicht. Het biedt een shoot-em-up-game, een NFT collectie en deflatoire tokenomics, waardoor het zich onderscheidt van zijn concurrenten. Maar hoe verhoudt het zich tot BONK en WIF? Laten we in de details duiken.

Hoe Memeinator zich verhoudt tot dogwifhat en Bonk

De markt voor meme coins bruist, met een totale marktkapitalisatie van ongeveer $60 miljard op het moment van schrijven. Dogwifhat (WIF) en Bonk (BONK) zijn koplopers met marktkapitalisaties van respectievelijk ongeveer $3,4 miljard en $2,6 miljard op het moment van schrijven.

Bonk, een cryptocurrency met een Shiba Inu thema op de Solana blockchain, verscheen in december 2022 op het toneel. Bonk werd gelanceerd tijdens een moeilijke periode voor Solana en werd al snel een baken van hoop, waardoor het moreel van de community nieuw leven werd ingeblazen. Het project wordt “de echte community coin van Web3” genoemd. In slechts een jaar tijd is de prijs van BONK met ongeveer 8000% omhooggeschoten, wat vroege investeerders rijkelijk heeft beloond.

Dogwifhat (WIF) daarentegen is een puur populariteitsspel zonder echte utility. De waarde ervan is het afgelopen jaar met ongeveer 2000% gestegen. Deze op populariteit gebaseerde waarde heeft echter zijn nadelen. Als de hype van WIF afneemt, kan de waarde van het token kelderen.

De markt voor meme coins is een broeinest van potentieel voor vroege investeerders en belooft aanzienlijke winsten in een korte tijdspanne. Memeinator bevindt zich in een interessante positie; het is zojuist een bloeiende markt betreden en heeft aanzienlijk meer utility dan zijn naaste concurrenten dankzij de game- en NFT-collectie. Door deze utility is het project klaar om het succes van Dogwifhat of Bonk te evenaren of zelfs te overtreffen. Trouwens, zelfs als dat niet het geval is, zijn een winst van 1000% en een marktkapitalisatie van $1 miljard perfect binnen handbereik in vergelijking met andere meme coins met minder utility.

Welke coin moet je kiezen?

Dogwifhat en Bonk hebben waarschijnlijk al gepompt. Ondertussen is Memeinator nog maar net begonnen en is het de ideale keuze voor parabolische winst. Memeinator biedt unieke voordelen die het onderscheiden van de rest. Het valt op met een cult-achtige aanhang en een spannende game, Meme Warfare. De game biedt diverse gameplay-opties, zoals futuristische gevechten en man-tegen-man gevechten.

Bovendien ligt het NFT programma in het verschiet, waarmee een NFT markt wordt aangeboord die naar verwachting in 2024 weer zal aantrekken. De deflatoire tokenomics en de nieuwe inzetpool die tot 60% biedt, leveren stapels raketbrandstof op voor zijn maanmissie van $1 miljard.

Laatste oproep voor de Memeinator raket naar de maan

Met de sterke vraag, het beperkte tokenaanbod en deflatoire tokenomics lijkt Memeinator’s doel van een marktkapitalisatie van $1 miljard en 100x winst ruim binnen handbereik. Voor degenen die de presale hebben gemist, is dit de gouden kans om MMTR tokens veilig te stellen, aangezien de belangstelling voor MMTR waarschijnlijk alleen maar zal groeien. Nu de coin is gelanceerd op de exchanges, zal iedereen die de presale heeft gemist, op MMTR willen springen voordat de open markt het tot in het oneindige pompt.

Nu de markt voor crypto in volle bull-modus verkeert en opwindende ontwikkelingen zoals Ether ETFs, is de markt na de halving klaar voor aanzienlijke winsten. Wacht niet langer; handel nu om deze veelbelovende mogelijkheid om te investeren in crypto te grijpen.

Memeinator is te koop op MEXC en Uniswap.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!