BNB koers bereikt nieuwe ATH deze week, pump zet voort – Kan deze populaire crypto $900 worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De BNB koers is met 0,8% gedaald vandaag, nadat het met een 18% pump in de afgelopen week boven $700 is gestegen en gisteren een all-time high (ATH) van $725 heeft neergezet. 

Na een lichte correctie, zou de Binance Coin koers ondersteuning kunnen vinden rond $680, waarmee het de komende tijd verder kan stijgen richting $900 om verdere hoogtes te bereiken. In dit artikel kijken we naar de huidige BNB koers en naar wat Binance Coin kan gaan doen de komende tijd.

Binance Coin koers bereikt nieuwe ATH en consolideert boven $700

De afgelopen weken lag de Binance Coin koers vlak boven een support level bij $600, gevormd door zijn 30-daagse moving average (geel). Deze week schoot de koers omhoog en bereikte het een nieuwe ATH boven $725, voordat het een lichte pullback meemaakte richting $700.

Door deze plotselinge pump, is de Relative Strength Index (RSI) zo hoog als 80 gegaan, wat signaleerde dat BNB overgewaardeerd was op technisch gebied. Ook vandaag ligt de RSI nog op 76, wat zou moeten betekenen dat de koers nog verder kan dalen.

Alleen is het vandaag niet echt te zien hoe BNB aan het corrigeren is, gezien de koers sinds vanochtend weer aan het stijgen is, mogelijk omdat investeerders niet meer verkopen onder $700. Dit vergroot de verwachting dat deze populaire cryptocurrency verder zal stijgen de komende week.

Met een stijging van meer dan 150% in het afgelopen jaar, is Binance Coin een van de best presterende CEX crypto’s op dit moment, ondanks het feit dat Binance de grootste crypto exchange ter wereld is.

Hoewel technische signalen duiden op een mogelijke correctie, schijnt de koopdruk op het moment nog erg hoog te zijn voor de altcoin. Het huidige bullish momentum van de Binance Coin kan bijdragen aan verdere pumps boven $700.

Hierdoor zou de BNB koers de komende weken richting $900 kunnen klimmen, hoewel het onderweg waarschijnlijk obstakels tegen kan komen. Gezien BNB boven $725 in ‘price discovery’ modus zit, zijn er vanaf dit punt nog geen bekende resistance levels.

Welke altcoin gaat stijgen en kan meeliften met Binance Coin?

Na een periode van consolidatie, zien we dat de crypto markt weer aan het stijgen is, zo is bijvoorbeeld ook Bitcoin boven $71.000 gestegen en ligt deze vlak onder zijn ATH van $73.800. Als ook BTC boven zijn ATH weet uit te breken, kan dit leiden tot veel grotere stijgingen voor altcoins.

In dit deel van het artikel kijken we naar een aantal van de meest veelbelovende crypto projecten van dit moment. Deze projecten verkopen hun native tokens in de presale, waardoor je ze voor een extra lage prijs kunt kopen voordat ze lanceren op hun eerste exchange.

PlayDoge (PLAY)

In de vorige bull markt zagen we dat Play-to-Earn en metaverse projecten erg populair waren, ook dit jaar zien we dit met de populariteit van nieuwe coins zoals Floki Inu (FLOKI en PlayDoge (PLAY). Daarnaast kan PlayDoge als BEP-20 token ook meeliften op de stijgende Binance Coin koers.

PlayDoge is een nieuw Play-to-Earn project die de nostalgie van Tamagotchi terugbrengt en combineert met een manier om geld te verdienen met crypto. Zo kun je voor je digitale huisdier zorgen, deze meenemen in arcade games en hiermee PLAY-tokens krijgen als beloning.

PlayDoge heeft met zijn presale al meer dan $2,87 miljoen opgehaald binnen 2 weken tijd. In de huidige fase kun je PLAY kopen voor $0,00504 per stuk, wat binnen enkele dagen zal stijgen naar $0,00505. Na de presale zal de token gelist worden en zal de applicatie lanceren, waardoor PlayDoge mogelijk viraal kan gaan en de waarde van PLAY kan exploderen.

Nu naar PlayDoge

Base Dawgz (DAWGZ)

Een andere interessant crypto om in de gaten te houden is de nieuwe Base Dawgz (DAWGZ) die sinds deze week te koop is in de presale. Het project heeft zo binnen enkele dagen meer dan $420.000 opgehaald en bouwt steeds meer momentum op.

Base Dawgz lift mee op de populariteit van meme coins, maar ook op de groei van de Base blockchain. Voor de mensen die liever niet op Base handelen, zal de token ook lanceren op andere blockchains, zoals de Binance Smart Chain, Ethereum, Polygon, Avalanche en Solana.

Je kunt Base Dawgz kopen voor $0,00479 per stuk tijdens de eerste fase van de presale. Binnenkort zal de prijs stijgen, voordat de token voor een nog hogere prijs gelist zal worden op exchanges. Binnenkort krijg je ook de gelegenheid om DAWGZ te staken voor grote passieve beloningen.

Nu naar Base Dawgz

99Bitcoins (99BTC)

Een utility project dat dit jaar erg groot kan worden met een influx van nieuwe crypto investeerders is 99Bitcoins (99BTC). Deze bestaande community zal binnenkort zijn nieuwe Learn-to-Earn platform lanceren en kan daarom erg populair worden onder zowel ervaren als nieuwe gebruikers.

Met meer dan 2 miljoen abonnees en 79 uur aan lesmateriaal is er voor iedereen iets om te leren. Met 17% van de token supply gereserveerd voor community rewards, zijn er ook genoeg tokens om te verdienen wanneer je voortgang maakt in je leerproces.

De utility token, 99BTC, kan verdiend worden als beloning en biedt toegang tot onder andere het staking mechanisme en premium features van het platform. Je kunt deze token vroegtijdig aanschaffen en staken door deze te kopen voor $0,00108 per stuk. Na de presale zal 99BTC gelanceerd worden op exchanges en kan de prijs hiervan verder stijgen.

Nu naar 99Bitcoins

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!