Expert noemt 5 crypto’s die deze altcoin-zomer gaan domineren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een vooraanstaande crypto-expert heeft vijf altcoins geïdentificeerd die deze zomer de marktstijging zullen leiden. Deze keuzes vallen op door hun unieke potentieel en sterke prestaties. Nu de bull run van 2024 in volle gang is, zijn deze veelbelovende kanshebbers in de schijnwerpers gezet. Benieuwd welke cryptocurrencies de lijst hebben gehaald? Duik erin en ontdek de beste keuzes die klaar zijn voor aanzienlijke winsten.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw platform dat is ontworpen om gebruikers te helpen meer te verdienen op de Blast-blockchain. Blast staat bekend om het bieden van betere rendementen op Ethereum (ETH) en stablecoins dan andere vergelijkbare oplossingen. De belangrijkste functie van CYBRO is om gebruikers te helpen deze mogelijkheid ten volle te benutten.

Momenteel verkoopt CYBRO zijn tokens in de voorverkoop tegen een lage prijs van $0,025 per stuk, wat 58% goedkoper is dan de verwachte toekomstige prijs. Dit biedt een potentiële ROI van 300%. Er wordt gesproken dat een crypto-walvis een aanzienlijke hoeveelheid CYBRO-tokens zou kunnen kopen, wat blijk geeft van grote interesse in het project. Slechts 21% van het totale aantal tokens is beschikbaar voor deze voorverkoop, en er zijn al ongeveer 25 miljoen verkocht.

>>> Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt! <<<

Houders van CYBRO-tokens ontvangen verschillende voordelen, waaronder beloningen voor staking, speciale airdrops, cashback op aankopen, lagere kosten voor handelen en uitlenen, en een verzekeringsprogramma binnen het platform.

CYBRO heeft tot doel de cryptogroei te ondersteunen via verschillende investeringsstrategieën binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten. Deze strategieën variëren van conservatieve tot hoogrentende beleggingen. Het platform richt zich op het maximaliseren van het rendement door efficiënte cryptotransacties. Toekomstige updates omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en een One-Click Investment-functie voor het optimaliseren van het rendement door integratie met gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi).

>>> Vergroot uw cryptoportfolio met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige retouren tot 300%! <<<

Notcoin (NOT) prijs stijgt te midden van marktschommelingen

De huidige prijs van Notcoin (NOT) varieert tussen $0,00945 en $0,03318 en handelt onder de weerstandsniveaus van $0,043 en $0,066. De recente prestaties laten een stijging zien met een stijging van 968,25% over zowel de afgelopen maand als zes maanden en een stijging van 104,18% in de afgelopen week. De voortschrijdende gemiddelden over 10 dagen en 100 dagen bedragen respectievelijk $0,0219 en $0,0220. De RSI staat op 43,85, wat wijst op een relatief evenwichtige toestand. Marktbewegingen lijken corrigerend na de recente prijsstijging.

De huidige prijsklasse van Starknet ligt tussen $1,14 en $1,32. Het vertoont een opwaartse trend met een stijging van 7,62% in de afgelopen week, maar een lichte daling van 1,07% in de afgelopen maand. De munt ligt boven het 100-daags voortschrijdend gemiddelde, wat wijst op veerkracht. Het MACD-niveau en de RSI suggereren echter geen sterk momentum, en de stochastische waarde is laag. De huidige bewegingen lijken eerder corrigerend dan impulsief. De prijs kan weerstand ondervinden bij $1,41 en steun bij $1,06.

Jito (JTO) prijsoverzicht: Impulsieve stappen vooruit

Jito (JTO) handelt binnen een bereik van $3,25 tot $3,84. De prijs kende de afgelopen week een lichte daling van 5,01%, maar blijft de hele maand stabiel met een daling van 0,61%. De afgelopen zes maanden is het met 0,58% gestegen. De Relative Strength Index van 34,86 en de Stochastics van 11,71 suggereren dat de munt oververkocht is, wat wijst op een potentiële impulsieve groei. Het Simple Moving Average over de afgelopen 10 dagen bedraagt ​​$3,66, dicht bij het 100-daagse gemiddelde van $3,60, wat wijst op stabiliteit op de korte termijn vóór een mogelijke opwaartse trend.

Wormhole (W) muntprijsoverzicht en voorspelling

Wormhole (W) bevindt zich in een corrigerende fase met een huidige prijsklasse van $0,57 tot $0,68. De munt ziet enige steun op $0,51, met weerstand op $0,74. De afgelopen week steeg de prijs met 6,11%, terwijl deze de afgelopen maand met 4,10% daalde. In zes maanden tijd steeg het met 1132,91%. De technische indicatoren duiden op een licht bearish momentum.

Conclusie

De genoemde munten – NOT, STRK, JTO en W – zijn veelbelovend, maar leveren op de korte termijn mogelijk geen significante winst op. De opvallende kans ligt bij CYBRO, de eerste verdienmarktplaats in zijn soort. Door gebruik te maken van het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain, zal CYBRO een grote impact hebben. De eerste release is gepland voor het tweede kwartaal van 2024. Dit biedt vroege investeerders de kans om onder gunstige voorwaarden deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!