Wachtend op de rebound van XRP? Ontdek 5 crypto’s die mogelijk voorop springen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van de bullrun van 2024. XRP-houders wachten reikhalzend op een herstel, maar andere crypto’s zijn veelbelovend. Blijf lezen om vijf alternatieve munten te ontdekken die sneller dan verwacht kunnen stijgen.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 300% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt. Bovendien zullen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen ontgrendelen, die na de TGE kunnen worden opgenomen.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 300% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen voor handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Ondo (ONDO) prijsoverzicht: Is het een bullish of bearish trend?

Ondo (ONDO) bevindt zich momenteel in een corrigerende beweging met prijzen variërend van $1,17 tot $1,52. Het MACD-niveau is -0,002, wat wijst op een bearish momentum. ONDO heeft de afgelopen week een stijging van 10,64% gezien en een enorme stijging van 62,23% in de afgelopen maand. De munt heeft een duizelingwekkende stijging van 4510% in de afgelopen zes maanden. De RSI is 39,26 en de Stochastics 13,74, wat erop wijst dat de munt mogelijk oververkocht is.

Arbitrum (ARB) prijsvoorspelling: Bewegingen op korte termijn en belangrijke niveaus

Arbitrum (ARB) wordt momenteel verhandeld tussen $1,04 en $1,22. De afgelopen week daalde de prijs met 6,43%, maar de afgelopen maand was er sprake van een stijging van 4,80%. Met de RSI op 62,10 en Stochastics op 89,82 bevindt de munt zich in een impulsieve beweging. Kijk uit naar weerstand bij $1,34 en $1,53, en steun bij $0,98 en $0,79. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen bedragen beide $1,12, wat wijst op een evenwicht in het marktmomentum.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: Zijn er corrigerende maatregelen op komst?

Starknet (STRK) handelt momenteel tussen $1,14 en $1,32. Het bereikte een prijsverandering in één week van 8,99%, maar kende de afgelopen maand een kleine daling van 0,49%. Ondanks de recente dalingen kende STRK de afgelopen zes maanden een grote stijging van 574,95%. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $1,41, en de steun blijft stevig op $1,06. STRK ervaart corrigerende bewegingen, wat wijst op mogelijke terugtrekkingen voordat er sprake is van een opwaartse impuls.

Toncoin (TON) koersoverzicht en voorspelling

Toncoin (TON) bevindt zich momenteel in een prijsklasse van $6,37 tot $7,14. Met een sterke prijsstijging van 25,50% over de afgelopen maand en 15,79% in de afgelopen week laat TON impulsieve bewegingen zien. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau bedraagt ​​$7,46, terwijl de ondersteuning $5,91 bedraagt. De Relative Strength Index op 64,35 duidt op een bullish momentum. Gezien de prijsverandering over zes maanden van 229,21% zal TON op korte termijn waarschijnlijk een opwaartse trend voortzetten.

Conclusie

De munten ONDO, ARB, STRK en TON hebben enig potentieel getoond, maar zullen op korte termijn mogelijk geen significante winst boeken. Een opvallende mogelijkheid is CYBRO, een verdienmarktplaats gebouwd op de Blast-blockchain. Omdat de eerste release gepland is voor het tweede kwartaal van 2024, hebben beleggers de kans om onder gunstige omstandigheden deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!