Solana meme coin handelaar boekt 82000% winst in 5 uur – 5 meme tokens om rijk mee te worden met crypto In Juni

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt staat bekend om zijn volatiliteit en sommige investeerders weten hier optimaal gebruik van te maken. Een Solana meme coin trader geeft hierbij een perfect voorbeeld, deze trader wist namelijk in 5 uur tijd meer dan 82.000% winst te realiseren. Hieronder gaan we verder in op hoe deze trader in staat was deze winst te boeken en welke 5 meme tokens je dezelfde soort stijgingen op kunnen leveren.

Op 29 mei 2024 wist een crypto trader een aantal achtereenvolgende transacties te maken die een indrukwekkende winst mogelijk maakte. Deze trader kocht op 29 mei 86,55 miljoen MOTHER tokens voor een prijs van $861. Iets later verkocht hij vervolgens 80,41 miljoen MOTHER tokens voor 3.035,5 SOL, ter waarde van ongeveer $509.000.

De overige 6,14 miljoen MOTHER tokens, ter waarde van $148.000, hield hij vervolgens vast. Volgens data van Lookonchain wist deze trader eerder slechts 25% winst te boeken over bijna 700 trading transacties.

Mother Iggy (MOTHER) werd op 29 mei gelanceerd en wist in zijn eerste drie dagen nauwelijks te stijgen. In juni wist de token echter plotseling te stijgen en sindsdien is de token met meer dan 440% toegenomen. Door deze stijging komt deze meme coin steeds dichter in de buurt van de $0,010. Een stijging richting dit niveau zal het project een market cap opleveren van maar liefst $100 miljoen.

Mother Iggy Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Rijk worden met crypto

Het lijkt er echter op dat de grootste winsten van Mother Iggy al achter de rug zijn en het moeilijk gaat zijn voor investeerders om opnieuw duizenden procenten winst te realiseren met dit project. Er zijn echter een aantal andere nieuwe crypto tokens die op de korte termijn wel in staat zijn om grote winsten op te leveren.

Een groot deel van deze veelbelovende tokens bevindt zich in zijn presale fase en zal dus nog live moeten gaan op exchanges. Deze projecten zijn op dit moment bezig met het ophalen van kapitaal voor het financieren van hun ontwikkelingskosten en het vergroten van hun naamsbekendheid en viraliteit.

Hieronder beschrijven we daarom 5 van de beste presale tokens van dit moment. Al deze tokens zijn in staat om aanzienlijke winsten door te maken op het moment dat ze gelanceerd worden op exchanges. Gebruikers hebben nu de kans om bij deze projecten in te stappen tegen een gereduceerde prijs.

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe play-to-earn meme coin gaat viraal 

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die de bekende Doge meme transformeert in een leuk virtueel huisdier op basis van de Tamagotchi-stijl. Dit project lanceert een nieuwe mobiele game waarin je je huisdier moet verzorgen, trainen en eten moet geven. Vervolgens kan je dit huisdier inzetten om minigames te winnen.

Gebruikers die minigames winnen zullen in aanmerking komen voor de native PLAY-token. Naast dat deze token dient als beloning zijn gebruikers ook in staat om de token te staken tegen aantrekkelijke beloningen. Er zijn op dit moment al meer dan 120 miljoen PLAY-tokens vastgezet tegen een APY van boven de 120%.

Het PlayDoge project ging al snel viraal door zijn unieke vormgeving. Het project maakt gebruik van 8-bit 2D vormgeving en gaat hiermee volledig in op de jaren 90 nostalgie. Gebruikers kunnen hierdoor net als vanouds een onbreekbare band opbouwen met hun favoriete PlayDoge huisdier.

De presale van dit project heeft inmiddels al meer dan $ 2,2 miljoen opgehaald, ondanks dat het een week geleden pas live ging. Tokens kosten op dit moment $ 0,00503 per stuk, maar zullen in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BNB, ETH, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe meme coin op Solana-blockchain 

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die hoopt te kunnen profiteren van het succes van zijn voorgangers. De Solana blockchain is recentelijk namelijk al verantwoordelijk geweest voor de lancering van succesvolle meme tokens zoals BONK en WIF. Deze projecten wisten in korte tijd een markt cap te bereiken van boven de 2 miljard.

Sealana heeft zich door zijn virale mascotte nu gepositioneerd om dezelfde soort stijgingen door te maken. Sealana wordt afgebeeld door een mollige zeehond die de hele dag alleen maar achter zijn computer zit en tonijn snacks eet. Sealana is de afbeelding van de ‘degen’ markt en deze mollige zeehond is dan ook de hele dag op zoek naar de volgende grote Solana ster.

Het gerucht gaat nu rond dat de makers van Sealana eerder ook al verantwoordelijk waren voor de succesvolle Slothana coin. Deze token, afgebeeld door een luiaard, wist al snel meer dan $15 miljoen op te halen in zijn presale.

De presale van Sealana wist in no-time meer dan $ 3 miljoen op te halen en is hierdoor zijn afrondende fase ingegaan. Dit betekent dat gebruikers nu nog maar beperkt de tijd hebben om SEAL-tokens te kopen tegen de vaste prijs van $ 0,022 per stuk, voordat ze gelist worden op exchanges en mogelijk exploderen in waarde. Tokens zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Sealana Presale

WienerAI (WAI) – Meme coin met AI trading bot 

Met WienerAI is er een nieuwe meme token in de markt gekomen die zowel op aandacht kan rekenen van de meme coin community als de AI-crypto community. WienerAI maakt namelijk net zoals veel andere meme tokens gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een AI-trading bot die gebruikers van crypto advies voorziet.

WienerAI is een AI-trading bot die vragen kan beantwoorden over de crypto markt. Hierdoor werd deze crypto al snel populair binnen de AI-crypto markt. Gebruikers kunnen hun advies winnen bij de WienerAI trading bot om een voordeel te behalen op de markt. Daarnaast kunnen ze hun advies meteen inwilligen, doordat gebruikers ook in staat zijn om tokens te verkopen en kopen via deze trading bot.

Naast de trading bot biedt het WienerAI project nog meer functies aan. Zo kan de WAI-token gestaked worden voor een aantrekkelijk passief inkomen. Gebruikers kunnen op dit moment profiteren van een APY boven de 240%. In totaal zijn er al meer dan 4 miljard tokens vastgezet.

De presale van WienerAI bevestigt nogmaals hoe populair dit project is. Deze presale wist namelijk al meer dan $4,4 miljoen aan vroege investeringen op te halen. Tokens kosten $0,000715 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen in prijs op het moment dat het volgende doel van $4,8 miljoen voltooid is. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Base Dawgz (BASE) – Voor mensen op zoek naar avontuur en innovatie 

Base Dawgz is een nieuw crypto project dat is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en innovatie. Base Dawgz is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping. Het project wil een betrokken community realiseren waarbij passie en enthousiasme overheerst.

Base Dawgz brengt een unieke multi-chain ervaring over zowel de ETH, SOL, BSC als AVAX blockchains. Dit project wil grenzen niet alleen verleggen, maar ook verbreken. Ze bieden daarom interoperabiliteit aan over verschillende blockchains zodat je je in een gedecentraliseerde wereld zonder limieten kan begeven.

De presale van dit project heeft in enkele dagen tijd al meer dan $ 230.000 op weten te halen. 20% van de totale token voorraad is gereserveerd voor de presale terwijl er ook nog eens 20% is gereserveerd voor staking. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, AVAX en SOL.

Bezoek Base Dawgz Hier

Sponge (SPONGE) – Bekende naam binnen crypto markt migreert naar Polygon 

Sponge is een bekende naam onder veel crypto traders, aangezien dit project in 2023 gelanceerd werd en al snel een markt cap van $100 miljoen wist te realiseren. Sinds die tijd heeft de SPONGE token echter moeten consolideren vanwege zijn gebrek aan utility.

Het team achter dit project koos er daarom onlangs voor om een grote upgrade door te voeren. Het deed dit met de introductie van de Sponge V2 token. Deze token vormt een update voor de originele token en zal de meeste gebreken moeten oplossen. Zo zal de Sponge V2 token onder andere gebruikt gaan worden voor Play-to-Earn racing games.

Daarnaast kunnen gebruikers de token ook vastzetten tegen aanzienlijke beloningen. Hierdoor wordt er verdere utility gecreëerd voor het SPONGE project. Het team koos er daarnaast ook voor om te migreren naar de Polygon exchange, zodat het kon profiteren van de snellere en goedkopere transacties van deze blockchain.

Gebruikers zijn sinds 30 mei in staat om de nieuwe SPONGE V2 tokens te claimen. Deze tokens zullen de originele Sponge tokens gaan vervangen. Deze tokens zullen naar een permanente wallet worden overgemaakt.

Bezoek Sponge Website

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!