Crypto-investeringen die je portfolio in 2024 naar de maan zullen sturen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt zal in 2024 een hoge vlucht nemen. De verwachting is dat belangrijke investeringen aanzienlijke rendementen zullen opleveren. In dit artikel worden de belangrijkste keuzes belicht die uw portefeuille een boost kunnen geven. Ontdek welke assets het meest veelbelovend zijn. De bullrun is begonnen. Mis de beste geïdentificeerde kansen niet.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw platform dat is ontworpen om gebruikers te helpen meer te verdienen op de Blast-blockchain. Blast staat bekend om het bieden van betere rendementen op Ethereum (ETH) en stablecoins dan andere vergelijkbare oplossingen. De belangrijkste functie van CYBRO is om gebruikers te helpen deze mogelijkheid ten volle te benutten.

Momenteel verkoopt CYBRO zijn tokens in de voorverkoop tegen een lage prijs van $0,025 per stuk, wat 58% goedkoper is dan de verwachte toekomstige prijs. Dit biedt een potentiële ROI van 300%. Er wordt gesproken dat een crypto-walvis een aanzienlijke hoeveelheid CYBRO-tokens zou kunnen kopen, wat blijk geeft van grote interesse in het project. Slechts 21% van het totale aantal tokens is beschikbaar voor deze voorverkoop, en er zijn al ongeveer 25 miljoen verkocht.

>>> Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt! <<<

Houders van CYBRO-tokens ontvangen verschillende voordelen, waaronder beloningen voor staking, speciale airdrops, cashback op aankopen, lagere kosten voor handelen en uitlenen, en een verzekeringsprogramma binnen het platform.

CYBRO heeft tot doel de cryptogroei te ondersteunen via verschillende investeringsstrategieën binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten. Deze strategieën variëren van conservatieve tot hoogrentende beleggingen. Het platform richt zich op het maximaliseren van het rendement door efficiënte cryptotransacties. Toekomstige updates omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en een One-Click Investment-functie voor het optimaliseren van het rendement door integratie met gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi).

>> Vergroot uw cryptoportfolio met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige retouren tot 300%! <<

Solana (SOL) prijsoverzicht: Groeit het nog steeds sterk?

Solana (SOL) wordt momenteel verhandeld tussen $158,43 en $170,79. De afgelopen week is de prijs met 2,66% gestegen. De munt heeft een substantiële groei doorgemaakt, met een prijsverandering over één maand van 18,66% en een stijging over zes maanden met 155,34%. De RSI van 69,36 duidt op een sterk momentum, ondersteund door een 10-daags voortschrijdend gemiddelde dat boven het 100-dagen gemiddelde ligt. De SOL-prijs lijkt impulsief te bewegen met de dichtstbijzijnde weerstand op $178,43 en ondersteuning op $153,71.

Celestia (TIA) prijsoverzicht: Volatiele bewegingen op komst

De huidige prijs van Celestia ligt tussen $9,91 en $12,78, en vertoont tekenen van zowel impulsieve als corrigerende bewegingen. De afgelopen week is Celestia met 5,71% gedaald, maar de afgelopen maand met 7,26% en in zes maanden met 15,66%. De Relative Strength Index staat op 57,11, wat wijst op een lichte tendens tot koopdruk. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $13,81, terwijl de support $8,06 bedraagt. De Simple Moving Averages suggereren een stabilisatie rond de $11.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: Zijn er corrigerende maatregelen op komst?

Starknet (STRK) handelt momenteel tussen $1,14 en $1,32. Het bereikte een prijsverandering in één week van 8,99%, maar kende de afgelopen maand een kleine daling van 0,49%. Ondanks de recente dalingen kende STRK de afgelopen zes maanden een grote stijging van 574,95%. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $1,41, en de steun blijft stevig op $1,06. STRK ervaart corrigerende bewegingen, wat wijst op mogelijke terugtrekkingen voordat er sprake is van een opwaartse impuls.

Jupiter (JUP) koersoverzicht en voorspelling op korte termijn

Jupiter (JUP) heeft momenteel een prijs tussen $1,01 en $1,17. De afgelopen week is de prijs met 0,33% veranderd en de afgelopen maand met 8,52%. De munt is de afgelopen zes maanden met maar liefst 3765% gestegen. JUP wordt geconfronteerd met onmiddellijke weerstand op $1,28 en steun op $0,95. Met een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen van $1,16 bevindt de munt zich in impulsieve bewegingen.

Conclusie

SOL, TIA, STRK en JUP vertonen op korte termijn minder potentieel. CYBRO valt echter op met zijn unieke verdienmarktplaats die gebruikmaakt van de eigen opbrengstmogelijkheden van de Blast blockchain. Het is gepland voor een debuut in het tweede kwartaal van 2024. Vroege investeerders kunnen profiteren van deelname aan de CYBRO-tokenvoorverkoop en profiteren van gunstige voorwaarden. Vroeg investeren kan aanzienlijke rendementen opleveren wanneer het platform wordt gelanceerd.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!