Analist voorspelt 3x stijging voor deze meme coin

De nauwlettend gevolgde cryptocurrency-analist Kaleo heeft recentelijk aan zijn ruim 600.000 volgers op X aangegeven dat de bekende meme coin Floki (FLOKI) zich opmaakt voor grotere winsten.

De pseudonieme handelaar vertelde dat de marktkapitalisatie van Floki (FLOKI) zou kunnen stijgen tot minstens $10 miljard, meer dan drie keer de huidige waarde. Hij gaf tevens aan dat Floki flink zou kunnen stijgen na het vormen van een cup-and-handle-patroon, een bullish technische indicator. Hij gaf het volgende aan:

“Je hebt hier geen luxe grafiek nodig. Kijk maar naar FLOKI, uitgezoomd.

  • Opnieuw testen van het hoogste punt ooit in 2021.
  • Reinig de cup and handle op een hoog tijdsbestek.
  • BNB staat op het punt van prijsontdekking.
  • Memecoin supercyclus.

Dit stuurt gemakkelijk naar $10 miljard plus op de volgende stap.”

De analist vergeleek vervolgens het huidige prijspatroon van Floki met een andere gloeiende meme coin, Pepe (PEPE), vóór zijn plotselinge stijging. Daarnaast is hij ook van mening dat Floki er baat bij heeft dat het gebaseerd is op de BNB Chain van Binance, aangezien BNB zich in een stijgende trend bevindt. Hij beschreef het als volgt:

“Laag tijdsbestek FLOKI lijkt veel op PEPE vóór zijn laatste stap hogerop. Het heeft ook een soortgelijk verhaal: PEPE is een bèta meme-play op ETH, en FLOKI is een bèta meme-play op BNB.”

Floki, met een huidige marktkapitalisatie van $3,1 miljard, handelt op het moment van schrijven voor $0,0003182, een stijging van meer dan 1.000% sinds de $0,0000269 vier maanden geleden, op 5 februari.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!