SHIB koers klaar voor een comeback? Kan Shiba Inu 1 euro worden nu populaire crypto meme bullish signalen vertoont?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Shiba Inu onderging over de afgelopen week een scherpe daling die de SHIB koers richting een kritiek ondersteuningsniveau bracht. Investeerders houden de koers van SHIB hierdoor nauwlettend in de gaten en vragen zich af wat de Shiba Inu koers kan doen in de aankomende dagen.

Op 29 mei wist Shiba Inu een waarde van $0,0000294 te behalen volgens data van CoinMarketCap. Deze piek wist echter maar korte tijd stand te houden en de Shiba Inu koers moest over de maand juni toezien hoe het richting de ondersteuning bij de $0,00002437 daalde.

Shiba Inu Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Dit ondersteuningsniveau vormt een belangrijk kantelpunt voor de Shiba Inu koers. Een daling onder dit niveau kan namelijk leiden tot aanhoudende dalingen richting de $0,000020, terwijl een succesvolle test bij dit niveau kan leiden tot een aanzienlijke rally, richting de hoogtes van 29 mei bij de $0,000029.

Shiba Inu koers verwachting – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

De eerste tekenen voor de Shiba Inu koers zien er niet positief uit nu de koers op 4 juni onder het belangrijke kantelpunt bij de $ 0,00002437 zakte, een teken dat de Shiba Inu koers begonnen is aan een aanhoudende neerwaartse trend.

Tegelijkertijd gaf data van Santiment aan hoe de SHIB voorraad op exchanges daalde op 2 juni. Dit is een indicator dat de koopdruk van SHIB is toegenomen, iets wat wijst op een toename in momentum.

RSI Shiba Inu Daalt van 77 Naar 31 – Bron: TradingView

Deze toename in koopdruk lijkt echter niet ondersteund te worden door de RSI van de Shiba Inu koers. De RSI daalde in de periode van 29 mei tot 4 juni van 77 naar 31. Deze afname van de RSI wijst juist op een afname van de koopdruk en een toename in de verkoopdruk.

Deze verkoopdruk lijkt bevestigd te worden door de koers van Shiba Inu. De SHIB koers is over de afgelopen 7 dagen al meer dan 6% gedaald en begeeft zich daarmee onder de $0,000024.

Deze daling heeft ervoor gezorgd dat de SHIB koers onder een groot deel van zijn belangrijkste Moving Averages is gezakt. De SHIB koers is op het moment minder waard dan al zijn EMA’s van de korte termijn. 

De 10-daagse EMA bevindt zich op $0,00002496 terwijl de 20-daagse EMA en 30-daagse EMA zich op $0,00002494 en $0,00002487 bevinden. Ook de 50-daagse EMA bevindt zich op het moment ver boven de SHIB koers met een waarde van $0,00002470. Dit geeft aan dat de SHIB koers het zowel op de korte als middenlange termijn moeilijk kan krijgen.

Als er gekeken wordt naar de lange termijn ziet het er beter uit voor de SHIB koers. SHIB is op het moment meer waard dan zijn 100-daagse EMA bij de $0,00002314 en de 200-daagse EMA bij de $0,00001949. Dit betekent dat de koers op de lange termijn in ieder geval nog wel een opwaartse trend door lijkt te kunnen maken.

Alternatieve crypto meme coins met groot potentieel op korte termijn

Nu de SHIB koers onder zijn kritieke ondersteuning is gezakt en zijn technische indicatoren negatieve signalen afgeven op de korte termijn is er een aanzienlijke kans dat de SHIB koers in de nabije toekomst aanzienlijke dalingen doormaakt voordat er weer omhoog gekeken kan worden. Het lijkt voor veel investeerders dan ook niet het beste moment om bij deze token in te stappen.

Veel investeerders kiezen er daarom voor om in te stappen bij andere populaire cryptos die op de korte termijn wel aanzienlijke stijgingen door kunnen maken. Er zijn recentelijk een aantal crypto meme coins naar voren gekomen die een groot potentieel laten zien voor korte termijn stijgingen.

Hieronder bespreken we daarom een aantal van de beste nieuwe crypto meme coins van dit moment.

Base Dawgz (DAWGZ) – Ontworpen voor mensen op zoek naar avontuur en innovatie

Base Dawgz ontwerpt een unieke multi-chain ervaring die zich begeeft over zowel de ETH, SOL, BSC als AVAX blockchains. Dit project biedt interoperabiliteit aan over verschillende blockchains zodat het verzekert dat je je door een gedecentraliseerde wereld kan navigeren, zonder limieten.

Het project is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping en omarmt de geest van avontuur en innovatie. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie in de wereld van Web3 weet het feilloze interactie over meerdere blockchains ecosystemen mogelijk te maken.

Het is mogelijk om de native DAWGZ token te staken. Het project heeft een totale token voorraad van 8,453 miljard tokens. Voor de staking beloningen is 20% van de totale token voorraad apart gezet.

Daarnaast is 20% van de token voorraad beschikbaar tijdens de presale. Deze presale is net live gegaan en tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00479 per stuk. De rest van de token voorraad is gereserveerd voor liquiditeit (20%), marketing (15%), Dawgz beloningen (15%) en DEX listings (10%).

Bezoek DAWGZ Presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe play-to-earn meme coin transformeert DOGE meme in virtueel huisdier

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die bezig is met de lancering van een mobiele game die de bekende DOGE meme transformeert in een virtueel huisdier. Gebruikers zullen hun eigen PlayDoge huisdier moeten verzorgen, trainen en eten geven zodat ze het vervolgens in kunnen zetten bij minigames die PLAY tokens op kunnen leveren.

Het project omarmt volledig de jaren 90 nostalgie met de 8-bit en 2D vormgeving van de mobiele game. Gebruik de PLAY tokens om P2E beloningen vrij te spelen en vorm een band met je huisdier die nooit meer verbroken kan worden.

De PLAY token dient echter niet alleen als beloning, maar kan ook worden gebruikt voor het realiseren van een passief inkomen. Gebruikers zijn namelijk in staat om de PLAY token te staken. Als ze dit doen, komen ze in aanmerking voor een aantrekkelijke APY die zich op dit moment boven de 180% bevindt.

De presale van deze virale meme coin is ook al een groot succes gebleken. In korte tijd is er al meer dan $1,7 miljoen opgehaald. Hierdoor is er nog maar beperkte tijd te gaan voordat de huidige prijs van $0,00502 per token verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels BNB, ETH, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana meme coin met groot potentieel

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die zich opmaakt om dezelfde successen te boeken als zijn voorgangers. De Solana meme coin was eerder dit jaar namelijk al verantwoordelijk voor meerdere succesvolle meme coins, waaronder WIF en BONK. Deze meme coins wisten al snel een market cap van boven de $2 miljard te realiseren en experts verwachten nu dat Sealana dezelfde soort stijgingen kan boeken vanwege zijn virale vormgeving.

Sealana wordt afgebeeld door een mollige zeehond die de ‘degen’ markt weergeeft. Deze zeehond is namelijk 24/7 te vinden achter zijn computer op zoek naar de volgende Solana ster. Sealana leeft op een dieet van chips en tonijn snacks en wist al snel viraal te gaan.

Deze viraliteit is terug te zien in de prestaties van de presale van deze token. Het project wist namelijk in korte tijd meer dan $ 3 miljoen op te halen. Hierdoor is de presale nu zijn laatste fase ingegaan. Dat betekent dat gebruikers nu nog maar beperkt de tijd hebben om tokens te kopen tegen de prijs van $0,022 voordat ze live gaan op exchanges en mogelijk exploderen in waarde. Tokens zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Sealana Presale

WienerAI (WAI) – Brengt werelden van meme coins en AI crypto samen

WienerAI is een nieuwe meme coin met utility die in staat is geweest om de aandacht te winnen van zowel de meme coin als de AI crypto markt. Deze token heeft namelijk net als veel andere meme coins een hond als mascotte en is daardoor populair binnen de meme coin markt. In het geval van WienerAI is dit echter een AI trading bot waardoor het ook aandacht weet te krijgen vanuit de AI crypto sector.

De trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen over de crypto markt. Op deze manier kunnen ze advies winnen en mogelijk een voordeel behalen op de crypto markt. Dit advies kunnen ze daarna meteen inzetten aangezien gebruikers via de WienerAI trading bot ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen.

Naast dat gebruikers kunnen rekenen op een trading bot, heeft de WAI token ook utility via zijn staking mogelijkheden. Ondanks dat de presale nog in volle gang is, zijn er inmiddels al meer dan 4,1 miljard WAI tokens vastgezet. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van boven de 250%.

De presale van WienerAI heeft al meer dan $4,2 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,000714 per stuk, maar zullen in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!