Analisten zijn enthousiast over deze nieuwe altcoin: Zou deze reuzen als Tron (TRX) en Fetch.ai (FET) kunnen overtreffen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nieuwkomers die ophef veroorzaken op de cryptocurrency-markt zijn niets nieuws; het is deze keer echter afkomstig van DTX Exchange (DTX). Deze altcoin krijgt onder analisten aandacht als de volgende $1-crypto in 2024. Sommigen geven zelfs aan dat deze fase 2-voorverkoopster de reeds gevestigde altcoins zoals Tron (TRX) en Fetch.ai (FET) zou kunnen overtreffen. Blijf lezen om erachter te komen waarom.

DTX Exchange (DTX): Een van de beste altcoins om op uw radar te houden

DTX Exchange (DTX) is in opkomst als een krachtige kracht in de altcoin-ruimte. Degenen die het vroeg hebben gekocht, profiteren nu van een ROI van 100%: een geweldige prestatie. Omdat er al miljoenen DTX-tokens zijn verkocht, heeft DTX Exchange zelfs meer dan $600.000 opgehaald en ligt op koers om vóór eind juni 2024 $1 miljoen te bereiken. Wereldwijde handelaren tonen interesse in deze altcoin.

Wat DTX Exchange anders maakt dan andere platforms is het hybride handelssysteem, dat de beste aspecten van DEX en CEX combineert. Met deze integratie kunnen meer dan 120.000 soorten activa worden verhandeld met een hefboomwerking tot 1000x zonder vereiste KYC-controles. Deze functie maakt het misschien een favoriet bij fans onder handelaren die hun privacy willen behouden.

Dit ecosysteem draait om het DTX-hulpprogrammatoken. Degenen die deze altcoin bezitten, zullen genieten van voordelen zoals geavanceerde analysetools, lagere transactiekosten en prioritaire klantenondersteuning. Bovendien doet iedereen die tijdens de voorverkoop voor $100 aan DTX koopt, mee aan een weggeefactie van $1 miljoen, waarbij DTX Exchange tien mensen beloont met elk $100K.

DTX gaat momenteel voor slechts $0,04 in fase 2 van de voorverkoop, maar zodra het fase 3 bereikt, zal er een stijging van 50% zijn, waardoor de waarde oploopt tot $0,06. Analisten op dit gebied zijn van mening dat we slechts het topje van de ijsberg zien. Ze voorspellen een potentiële sprong naar $ 1 zodra DTX in het derde kwartaal van 2024 de Tier-1-beurzen bereikt, waardoor het een van de beste altcoins is om te kopen.

Tron (TRX): LayerZero-ondersteuning kan een rally veroorzaken

Als een van de beste altcoins heeft Tron (TRX) ook de krantenkoppen gehaald. Onlangs heeft Tron aangekondigd dat LayerZero live is gegaan op zijn netwerk. Dit betekent dat inmiddels ruim 65+ netwerken toegang hebben tot deze altcoin. Niet alleen dat: TRON-ontwikkelaars kunnen DApps over veel blockchains inzetten, waardoor ze veel nuttiger zullen worden.

Wat de prestaties betreft, is de prijs van TRX alleen al sinds begin dit jaar met meer dan 45% gestegen. Met dit soort bullish Tron-nieuws is het geen wonder dat sommige experts voorspellen dat dit aantal gemakkelijk kan worden verdubbeld voordat we het weten. Ze zeggen zelfs dat er een kans bestaat dat de Tron-munt ergens in het tweede kwartaal van 2024 de $ 0,15 zal overschrijden.

Fetch.ai (FET): Nieuwe fusie zal de waarde vergroten

Een andere altcoin die de laatste tijd veel ophef maakt, is Fetch.ai (FET). Onlangs heeft Fetch.ai aangekondigd dat het de fusie met Ocean Protocol en SingularityNET op 13 juni 2024 zal afronden. Daarom zal FET dramatisch veranderen, zichzelf omvormen tot ASI en ook de allereerste kunstmatige superintelligentiealliantie tot stand brengen.

De waarde van de Fetch.ai-crypto is de afgelopen 12 maanden met ruim 700% gestegen. Bovendien bevinden zich nu meer dan tien technische indicatoren in de koopzone voor deze altcoin. Vanwege al dit bullish Fetch.ai-nieuws en indicatoren voorspellen experts dat de waarde ervan $3,25 zal bereiken voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt.

Zal DTX Exchange Tron en Fetch.ai overtreffen?

De DTX Exchange is een nieuwe altcoin die zou kunnen concurreren met Tron en Fetch.ai. Naast het indrukwekkende hybride handelsplatform heeft dit project een lage marktkapitalisatie en grote verbindingen met bloeiende financiële markten van biljoenen dollars, zoals de FX, wat analisten alle reden geeft om dit op te merken. Daarom komt DTX naar voren als een van de beste altcoins voor snelle rendementen.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!