5 altcoins om nu te kopen!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van de kansen. Terwijl de bullrun in 2024 toeneemt, trekken vijf opvallende altcoins de aandacht. Deze munten bieden unieke kenmerken en een sterk groeipotentieel. Lezers zullen gedetailleerde inzichten en redenen vinden waarom deze altcoins nu op hun radar zouden moeten staan.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 300% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt. Bovendien zullen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen ontgrendelen, die na de TGE kunnen worden opgenomen.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 300% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen voor handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Polygon (MATIC) prijsoverzicht en voorspelling

Polygon (MATIC) bevindt zich momenteel in een corrigerende beweging en handelt tussen $0,67 en $0,73. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $0,78 en steun op $0,64 staat de prijs onder druk. Kortetermijnindicatoren zoals Stochastics op 9,70 en een MACD van -0,00036 duiden op een bearish sentiment. De RSI op 42,15 geeft aan dat hij zich in de buurt van het oversoldgebied bevindt. De afgelopen week daalde de prijs met 6,04%. Voor deze maand is het met 4,11% gedaald, en over zes maanden is het met 14,63% gedaald.

Cosmos (ATOM) prijsoverzicht en -voorspelling

De prijs van Cosmos (ATOM) varieert momenteel tussen $8,01 en $8,74. Het toont corrigerende bewegingen met een prijsdaling in één week van 4,10%, een dip in één maand van 4,34% en een daling in zes maanden van 14,66%. De Simple Moving Averages zijn vrijwel identiek rond de $8,34. De RSI staat op 42,89, wat erop wijst dat de koers zich niet in het overbought- of oversoldgebied bevindt. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $9,19, terwijl de dichtstbijzijnde steun $7,73 bedraagt.

Chainlink (LINK) handelt momenteel tussen $16,96 en $19,28. De prijsverandering over één week laat een daling van 6,46% zien, terwijl de prijsverandering over één maand een winst van 22,49% laat zien, wat wijst op recente volatiliteit. De prijs heeft gedurende zes maanden een bescheiden stijging gekend met een stijging van 14,95%. De RSI en andere indicatoren duiden op een corrigerende fase. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $20,42 en de steun ligt rond $15,76. Op de korte termijn zou LINK deze niveaus binnenkort kunnen testen.

Stellar (XLM) prijsoverzicht: Langzame neerwaartse trend met potentiële stabilisatie

Stellar (XLM) is momenteel geprijsd tussen $0,10 en $0,11, wat een langzame neerwaartse trend laat zien. De afgelopen week is de prijs met 6,63% gedaald. De afgelopen maand was er een vergelijkbare daling van 6,98%, en in zes maanden tijd daalde de prijs met 17,50%. Met RSI op 37,74 en MACD op -0,00052 bevindt de markt zich in een corrigerende staat.

Conclusie

MATIC, ATOM, LINK en XLM laten een veelbelovende toekomst zien, maar bieden mogelijk minder potentieel op de korte termijn. CYBRO onderscheidt zich als een unieke marktplaats die gebruik maakt van de aangeboren verdienmogelijkheden van de Blast blockchain. Het is de bedoeling dat de eerste versie in het tweede kwartaal van 2024 wordt gelanceerd. Vroege investeerders hebben de mogelijkheid om gunstige voorwaarden te krijgen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop. De toetreding tot CYBRO lijkt nu zeer gunstig. Hierdoor kan men profiteren van de vroege fase en aanzienlijke toekomstige groei.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!