Laatste kans op 100x winst: De laatste dagen van de Bitbot presale zijn aangebroken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De wereld van crypto is vol van een revolutionair nieuw project: Bitbot. Deze door AI aangedreven krachtpatser maakt gebruik van eigen technologie om gebruikers te helpen om trending tokens te identificeren voordat ze mainstream worden.

Er is al een bedrag van $4,2 miljoen opgehaald in de presale – ruim drie keer meer dan het bedrag dat de grootste concurrent ooit ophaalde – en Bitbot is klaar voor een snelle opkomst. Nu de presale bijna is afgelopen, is de urgentie om te investeren echter groot.

De lancering op exchanges zal plaatsvinden nadat de presale is afgelopen. Lees verder en ontdek waarom vroege investeerders in een unieke positie verkeren om hun vermogen 100x te laten groeien zodra BITBOT op de open markt komt.

De AI alfa loslaten: Dit is waarom investeerders voor Bitbot kiezen

Het voordeel van Bitbot ligt in de geavanceerde, door AI aangedreven functies, met name de Gem Scanner en Alpha List. Deze tools maken gebruik van geavanceerde technologieën om ongekende inzichten en handelsmogelijkheden te bieden.

De Gem Scanner maakt gebruik van meerdere functies, zoals gegevensaggregatie om informatie uit meerdere bronnen te verwerken, machine learning, voorspellende analyses en natuurlijke taalverwerking (NLP) voor intuïtieve gebruikersinteractie.

Het Gem Discovery Channel fungeert als een Alpha call group en identificeert trending tokens door gegevens uit bronnen als Dexscreener, Birdeye en sociale feeds samen te voegen. Het past een Bitbot ‘degen-score’ toe om tokens te rangschikken op basis van buzz- en marktactiviteit. Hiermee kunnen gebruikers de populairste paren vinden op basis van door AI verwerkte gegevens in de chain.

Met deze door AI aangedreven functies is het geen wonder dat de laatste dagen van de presale van Bitbot sneller kwamen dan verwacht, gezien het feit dat de AI markt booming is, met een waarde van $136 miljard in 2022 en die naar verwachting zal groeien met een CAGR van ruim 37% in de aanloop naar 2030. Bitbot’s integratie van geavanceerde AI functies positioneert het perfect op het kruispunt van de bloeiende AI en Telegram trading bot markten. Deze unieke synergie vergroot de utility ervan en versterkt het groeipotentieel: een spannend vooruitzicht voor houders van het BITBOT token.

De toegangspoort voor gewone beleggers: De markt voor Telegram trading bloeit

De markt voor trading bots op Telegram staat in vuur en vlam, met een verbazingwekkend handelsvolume van $23+ miljard – een stijging ten opzichte van $4 miljard nog geen zes maanden geleden. Deze markt wordt gedomineerd door slechts een paar tokens, waarbij BonkBot, Maestro en Banana Gun verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van het handelsvolume op deze platforms. De sector is amper een jaar oud en staat dus nog in de kinderschoenen, wat erop wijst dat een superieure speler deze snelgroeiende sector gemakkelijk zou kunnen domineren.

Dit is waar Bitbot in beeld komt als het project met de potentie om alles te veranderen. Het is de eerste non-custodial trading bot die is uitgerust met geavanceerde AI functies, ontworpen om de handel voor gewone beleggers te democratiseren. Met ongeveer 600.000 transacties per dag in de sector, staat de veilige, gebruiksvriendelijke interface van Bitbot klaar om een ​​substantiële gebruikersbasis aan te trekken onder de 800 miljoen Telegram gebruikers.

Bovendien geeft de beveiliging van Bitbot het project extra voordelen ten opzichte van de concurrentie. De non-custodial aanpak van het bewaren van privésleutels verkleint de kans op diefstal van de investeringen en de anti-MEV- en anti-rug technologie versterken de beveiliging.

Bij meerdere sectorleiders zoals Unibot en Banana Gun zijn er vragen over hun veiligheid, maar ze hebben nog steeds winsten van respectievelijk 200x en 80x behaald voor degenen die vroeg tijdens de presale hebben geïnvesteerd. De superieure functies van Bitbot vullen de leegtes aan die zijn achtergelaten door onder meer Unibot en Banana Gun, waardoor Bitbot perfect is voorbereid op 100x winst.

Bitbot prijsvoorspelling: Waarom Bitbot 100x zal stijgen op de open markt

Hoewel concurrenten als Unibot en Banana Gun succes hebben gezien, benadrukken hun verhalen de risico’s van bewaringsbots (de hack van Unibot) en contractbugs (de daling van 99% van Banana Gun). Zoals gezegd omzeilt Bitbot deze valkuilen door ’s werelds eerste non-custodial trading bot te zijn.

De door AI aangedreven tools van Bitbot, zoals de Gem Scanner en Alpha List, zorgen voor een verdere voorsprong op de concurrentie.

Op het kruispunt van de exploderende Telegram en AI markten adresseert Bitbot een aanzienlijk gat in de markt. Met de 800 miljoen gebruikers van Telegram en de actieve trading bot sector zal Bitbot een enorme gebruikersbasis aantrekken. Ook onder degenen die eerder misschien werden afgeschrikt door de complexiteit en het gebrek aan veiligheid die eerder in de cryptohandel werd aangetroffen.

Bovendien wijst het revenue-share programma van Bitbot 50% van alle handelskosten toe aan houders van coins, en biedt het referral programma een aandeel van 30% in de transactiekosten. Dit creëert een win-winscenario, want het trekt gebruikers aan en verhoogt de waarde van het token.

Gezien het feit dat investeerders in de presale van Unibot, ondanks de tekortkomingen, een winst van ongeveer 200x zagen, is het potentieel van Bitbot voor 100x groei zeer conservatief. De geavanceerde technologie, beveiliging en strategische marktpositionering van Bitbot maken het tot een onmisbare mogelijkheid om te investeren in crypto.

Laatste kans op 100x winst: De laatste dagen van de Bitbot presale zijn aangebroken

De tijd om je positie veilig te stellen Bitbot, de revolutionaire door AI aangedreven Telegram trading bot, is nu minimaal,. Vroege investeerders hebben het unieke voordeel dat ze toegang hebben tot BITBOT tokens tegen de laagste prijzen voordat BITBOT op de open markt komt en in de rest van 2024 waarschijnlijk omhoog schiet.

Met krachtige AI, ongeëvenaarde beveiliging en een deel van de winst herschrijft Bitbot de regels van Telegram handel. Mis het potentieel voor 100x winst niet terwijl de klok tikt voor deze gouden kans.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!