Coinbase vermeldt Shiba Inu, FLOKI; Analisten voorzien een stijging van 100x voor Raboo bij beursdebuut

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Floki en Shiba Inu behoren tot de meest populaire memecoins in crypto. Verwacht wordt echter dat geen van beide dit jaar parabolische winsten zal genereren. Dat gezegd hebbende, als je NOG STEEDS Floki en Shiba Inu koopt, ben je al te laat. De beste actie is altijd te vinden in low-caps met het potentieel om echte edelstenen te worden.

Raboo is een van de trending memecoins voor investeerders die op zoek zijn naar het volgende 100x crypto-edelsteen. Raboo haalt vanaf fase 4 van de voorverkoop een opmerkelijke $1,6 miljoen op en is klaar voor 100x cryptowinst. Het beste gedeelte? Je bent nog vroeg. Ontdek hoe u dit jaar met Raboo de eerste winst kunt behalen.

Dankzij de toenemende populariteit van memecoins bereikte Floki Inu in 2021 zijn hoogste punt ooit. Dit jaar is Floki Inu weer opgedoken als een populaire keuze op de cryptomarkt, die het afgelopen jaar sensationele winsten heeft geboekt. Ondanks deze winsten wordt het opwaartse potentieel van Floki beperkt door zijn marktkapitalisatie. Dit maakt het minder waarschijnlijk dat FLOKI dit jaar een 100x crypto-groei zal realiseren. Nieuwere hondenmunten zoals Dogwifhat en Bonk zijn tenslotte een ware rage geworden.

Shiba Inu verdubbelt het afgelopen jaar

Shiba Inu steeg in 2021 naar een recordhoogte onder de meest populaire memecoins en genereerde winst voor vroege investeerders. Sindsdien is Shiba Inu er niet in geslaagd nieuwe investeringen aan te trekken, ondanks de overgang naar deflatoire tokenomics. De belangstelling voor zijn Shibaverse heeft niet veel grip gekregen, omdat het token terrein verliest aan nieuwe memecoins. Hoewel een winst van 200% in het afgelopen jaar niets is om over te niezen, wordt Shiba Inu overtroffen door meer populaire memecoins zoals Raboo. Bovendien beperkt de marktkapitalisatie van $15 miljard het groeipotentieel ernstig.

De nieuwe crypto-sensatie Raboo in de voorverkoop maakt zich sterk als de volgende 100x-kandidaat in juni. Raboo is fase 4 van de voorverkoopfase ingegaan en heeft al $1,6 miljoen opgehaald, wat wijst op een brede belangstelling voor zijn unieke waardepropositie. Door AI-technologie en de cultuur van virale internetmemes samen te voegen, stelt Raboo houders in staat $RABT-tokens te verdienen voor het maken en distribueren van memes en het deelnemen aan door de gemeenschap geleide wedstrijden. Deze post-to-earn-mechaniek creëert een constante stroom door gebruikers gegenereerde inhoud die de rente en tokenprijzen verhoogt, waardoor een zichzelf onderhoudend project met serieus maanpotentieel ontstaat.

Potentiële investeerders kunnen Raboo kopen tegen een gereduceerd tarief van slechts $0,0048 per $RABT-token, wat de perfecte instapprijs vertegenwoordigt voor een project dat virtueel is geprogrammeerd voor parabolische winsten. Een 100x volgt waarschijnlijk na de lancering, wat potentiële investeerders een verleidelijk investeringsperspectief biedt voor 2024 en daarna.

Het laatste woord

Shiba Inu en Floki behoren nog steeds tot de meest populaire memecoins. Hun potentieel voor parabolische groei is echter beperkt vanwege hun grote marktkapitalisatie. Raboo is intussen nog niet in de buurt van zijn piek gekomen. Bij lange na niet. Raboo heeft alle kenmerken van een blue chip beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Mis Raboo niet: de prijzen zullen misschien nooit meer zo laag zijn.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!