ChatGPT crypto meme pumpt 2000%, nieuwe crypto meme rally ontketend? Top 3 memecoins voor juni

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De koers van de crypto memecoin die is ontwikkeld door ChatGPT is onlangs met 2.000% gestegen. Betekent dit dat er een nieuwe crypto meme rally ontketend is? In dit artikel vind je drie memecoin alternatieven die in juni kunnen exploderen.

De memecoin Turbo ($TURBO), die eind februari nog $0,0004194 waard was, explodeerde in mei naar een piek van $0,00945. Hierdoor is de koers in slechts twee maanden tijd met 2.153% gestegen. Investeerders vragen zich daarom af welke memecoins als volgende de lucht in zullen schieten.

Turbo, de eerste memecoin gemaakt door ChatGPT

Turbo is de eerste memecoin die is gemaakt door kunstmatige intelligentie. De oprichter van de token kwam naar GPT-4 met een simpele uitdaging: maak een memecoin met een budget van slechts $69. Hier ging ChatGPT mee aan de slag.

De tokenomics, whitepaper en smart contract code van $TURBO zijn geschreven door AI. De ChatGPT crypto heeft geld opgehaald via een crowdfunding actie. Tijdens deze actie had ChatGPT een aantal namen uitgespuwd. De community stemde op een van deze namen om de Turbo Toad te benoemen. Deze Turbo Toad zou uiteindelijk kunnen veranderen in de volgende crypto prins. Vervolgens is de token gelanceerd op gedecentraliseerde exchanges. 

Na zijn lancering bleek de token erg populair te zijn. Ondanks zijn tekort aan fundamenten steeg deze shitcoin al snel naar een hoogte van $0,0023, een stijging van ongeveer 625%. Na deze stijging koelde de koers al snel af, met relatief weinig koersactie.

Turbo ChatGPT meme coin koers

In mei kwam de hype echter terug. De koers steeg van een lokaal dieptepunt in februari naar zijn nieuwe recordhoogte van $0,00945 op 29 mei. De memecoin is volledig afhankelijk van zijn community, die ongeveer 87% van alle $TURBO tokens in handen heeft. Wat de precieze reden achter de stijging is, is nog onduidelijk.

Wel verwachten veel investeerders dat de recente stijgingen van $TURBO slechts tijdelijk zullen zijn. De technische indicatoren ondersteunen dit perspectief. Zo geeft de Relative Strength Index (RSI) op dit moment een waarde van 40, wat aangeeft dat de verkoopdruk overheerst. Daarnaast geeft de Moving Average Convergence Divergence (MACD) ook een bearish waarde in de min.

Welke memecoins stijgen tijdens nieuwe crypto rally?

Turbo is niet de enige memecoin die is gestegen tijdens de huidige crypto bull run. Pepe is bijvoorbeeld in een maand tijd met 72,75% gestegen, terwijl FLOKI steeg met 70,24%. Investeerders zijn daarom continu op zoek naar meme coins die als volgende de lucht in zullen schieten.

In de sectie hieronder bespreken we drie veelbelovende cryptomunten die de potentie hebben om vergelijkbare of zelfs betere stijgingen te laten zien. Dit komt door de unieke fundamentals of aantrekkelijke humor van de genoemde memecoins. Wees vroeg bij deze memecoins en haal het maximale uit je investering.

PlayDoge – Verzorg je virtuele huisdier en verdien crypto

PlayDoge ($PLAY) is een gloednieuw crypto project en play-to-earn (P2E) game. Het belooft zijn spelers een unieke spelervaring te bieden door het klassieke Tamagotchi-concept te combineren met moderne technologie. Waar de originele Tamagotchi’s uiteindelijk dood zouden gaan, ook al verzorgde je deze heel goed, zullen PlayDoges dit probleem niet hebben. De Doge meme krijgt dankzij PlayDoge een nieuw leven ingeblazen in een pixelachtige 8-Bit game.

Elke speler ontvangt zijn eigen PlayDoge. Door deze op tijd eten te geven, te trainen en te laten slapen, verdienen spelers $PLAY tokens als beloning. Verzorg je je PlayDoge niet goed, dan bestaat er de kans dat het wegrent of dood gaat, wat een extra risico-element toevoegt aan het spel. $PLAY token holders doen ook mee met de leaderboard. De spelers die het hoogst eindigen, ontvangen extra beloningen. Voed je PlayDoge op en voltooi minigame levels om XP te krijgen voor de leaderboards.

PlayDoge meme coin play-to-earn game

Van de 9,4 miljard $PLAY tokens wordt 50% verkocht tijdens de presale. Vroege investeerders kunnen hier tegen een lage prijs tokens kopen. De overige tokens worden verdeeld over marketing (20%), ontwikkeling van het project (12,5%), liquiditeit op exchanges (11,5%), community beloningen (7,5%) en staking (6%).

Presale investeerders kunnen na hun aankoop gelijk beginnen met het verdienen van passief inkomen. Koop tokens voor slechts $0,00502 per stuk en klik op staking om te profiteren van een jaarlijks rendement van 214%. Beleggers moeten echter snel zijn. Dankzij het oplopende prijsmodel van de presale zal de prijs over minder dan drie dagen opnieuw stijgen. Wees er snel bij, want deze memecoin heeft de kans om te exploderen.

Nu naar PlayDoge

Sealana – Forse zeehond haalt $3+ miljoen op

De volgende memecoin met potentie om te exploderen is Sealana ($SEAL). Deze Solana memecoin blijkt al enorm populair te zijn. Sealana haalt namelijk geld op via een send-to-wallet presale systeem. Met een prijs van slechts $0,022 per token heeft Sealana al meer dan $3 miljoen opgehaald.

Sealana is een dikke zeehond die zijn fitte lijf van vroeger heeft verruild voor talloze vetrollen. Hij is zo erg vermengd met de degen markt dat hij is vastgeplakt aan zijn stoel. Met een dieet van chips en tonijn uit blik is hij continu op zoek naar de volgende grote memecoin. Het karakter is gebaseerd op Jenkins, de dikke ‘griefer’ uit de World of Warcraft aflevering van South Park.

Sealana presale meme coin stijger

De tokens zullen uiteindelijk in de wallets van investeerders worden geairdropt. Eerder zijn er al andere grote airdrop tokens op de Solana blockchain gelanceerd. Sealana hoopt daarom deze stijgingen te repliceren of zelfs te overtreffen.

Sealana is een klassieke shitcoin en zal naast zijn aantrekkingskracht als populaire meme geen utiliteit bieden. De community is daardoor volledig verantwoordelijk voor de groei van de token. Neem deel aan de Sealana beweging en sluit je aan bij duizenden token holders die geloven in deze memecoin. Gebruikers kunnen op dit moment SEAL tokens kopen voor $0,022 per stuk.

Nu naar Sealana

WienerAI – Net als Turbo een AI-bekrachtigde memecoin

Net als $TURBO is ook WienerAI ($WAI) een memecoin die zijn krachten bundelt met kunstmatige intelligentie. Deze combinatie wordt niet vaak waargenomen in de crypto sector. Het project hoopt de perceptie van AI te veranderen door het een vriendelijk uiterlijk te geven via zijn teckel mascotte. Zo hopen de oprichters dat gebruikers AI steeds meer gebruiken als hulpmiddel.

Ook zal het project uiteindelijk een AI gedreven crypto trading partner aanbieden. Het analyseert duizenden signalen voor je om de beste nieuwe cryptomunten te signaleren. Door in de presale te investeren in $WAI, krijg je gelijk toegang tot deze trading bot bij zijn lancering. Daarnaast hebben de tokens de kans om te exploderen als de trading bot populair wordt.

WienerAI meme coin met kunstmatige intelligentie presale

In totaal bevat het project 69 miljard $WAI tokens. Hiervan is 30% beschikbaar gesteld tijdens de presale. De resterende tokens worden verdeeld over staking (20%), community beloningen (20%), DEX/CEX liquiditeit (10%) en marketing (20%). Het project is verder volledig geaudit, waardoor beleggers zich geen zorgen hoeven te maken om de smart contracts van WienerAI.

Vroege investeerders kunnen zich nu aansluiten bij het Wiener Army door $WAI tokens te kopen tijdens de presale. Tokens kosten op het moment $0,000713 per stuk. Wees snel, want in minder dan een dag zal deze prijs stijgen. Nadat je tokens hebt gekocht in de presale, kun je gelijk passief inkomen verdienen via de staking utiliteit. Deze biedt op het moment een jaarlijks rendement van 260%.

Nu naar WienerAI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!