Notcoin-pomp gemist? Deze 3 cryptocurrencies voorspellen de volgende stijging volgens experts

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de bull run van 2024 nadert, betreuren veel beleggers het dat ze de opmerkelijke stijging van Notcoin hebben gemist. Nieuwe kansen liggen aan de horizon. Experts benadrukken drie veelbelovende cryptocurrencies die klaar zijn voor aanzienlijke groei. Deze potentiële game-changers trekken de aandacht van slimme handelaren die willen profiteren van het huidige marktmomentum. De race om de volgende grote speler te identificeren is aan het oplaaien. Duik erin en ontdek welke munten naar verwachting als volgende zullen stijgen en waarom ze wellicht uw aandacht waard zijn.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 140% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt. Bovendien ontgrendelen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen, die na de TGE kunnen worden opgenomen.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 140% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen op handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

NEAR Protocol (NEAR) prijsoverzicht: Correctiefase of impuls binnenkort?

NEAR handelt in het bereik van $7,32-$8,34. De RSI op 30,28 en de Stochastics op 8,58 geven aan dat de koers oververkocht is. De prijs voor een week daalde met 13,10%, maar is de afgelopen maand met 17,50% gestegen en in zes maanden met 233,90%. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $8,86 en de steun op $6,83. Op de korte termijn is NEAR bezig met een corrigerende zet. Gezien de langetermijnwinsten zou er echter een impulsieve stap in het verschiet kunnen liggen.

Shiba Inu (SHIB) prijsoverzicht: Analyse en voorspelling

Shiba Inu (SHIB) handelt momenteel tussen $0,00002282 en $0,00002632. De munt heeft een prijsverandering van 1 week gezien van -3,15% en een prijsverandering van 1 maand van 6,54%. De afgelopen zes maanden zijn de SHIB-prijzen met 163,63% gestegen. De Relative Strength Index (RSI) van 32,09 en het MACD-niveau van -0,000000213 geven aan dat de prijs zich in een corrigerende beweging bevindt. De weerstand bedraagt ​​$0,00002833, met steun $0,00002133.

Conclusie

NEAR en SHIB hebben op korte termijn mogelijk een gematigd groeipotentieel. Het hoogtepunt is echter CYBRO, een unieke marktplaats die gebruikmaakt van de native yield-functie van de Blast-blockchain. Met de eerste release die in het tweede kwartaal van 2024 wordt verwacht, biedt CYBRO een veelbelovende kans. Vroege investeerders kunnen profiteren door nu deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop. Dit project biedt een strategisch toegangspunt voor diegenen die deel willen uitmaken van iets innovatiefs in de crypto-ruimte.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!