Avalanche- en Ethena-handelaren kiezen voor een nieuwe DeFi-voorverkoop voor enorme opbrengsten – Hier is waarom

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De DeFi-markt is momenteel enthousiast omdat bekende handelaren van platforms zoals Avalanche (AVAX) en Ethena (ENA) hun focus hebben verlegd naar een andere voorverkoophype genaamd DTX Exchange (DTX). Analisten hebben deze fase 2-voorverkoopster aangemerkt als de volgende DeFi-munt van $0,5 in 2024. Laten we eens kijken waarom deze de aandacht van de markt heeft getrokken.

Avalanche (AVAX): Nieuwe Robinhood-ontwikkeling

Avalanche (AVAX) heeft onlangs de krantenkoppen gehaald op de DeFi-markt. Volgens Avalanche kunnen EU-klanten nu AVAX leren en verdienen op Robinhood. Dankzij deze ontwikkeling kunnen meer handelaren deze DeFi-munt verkrijgen door deel te nemen aan het nieuwste onderwijsprogramma.

Met dit Avalanche-nieuws kan de crypto een prijsstijging zien. De prijs van deze DeFi-munt is alleen al het afgelopen jaar met meer dan 150% gestegen. Niet alleen dat, maar er zijn nu meer dan tien technische indicatoren die koopsignalen voor de Avalanche-crypto laten zien. Marktanalisten voorspellen dus dat Avalanche vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024 tegen $47 zal handelen.

Ethena (ENA): Aankondiging van een grote explosie

Ethena (ENA) is een andere DeFi-munt met enkele opwindende ontwikkelingen. Ethena Labs heeft met name aangekondigd dat het de Blast L2-oplossing zal gebruiken om zijn USDe- en sUSDe-tokens te lanceren. Dankzij deze doorbraak kan Ethena inheemse rendementen in de markt realiseren.

Dankzij dit bullish Ethena-nieuws kan deze crypto een waardestijging zien. De cryptowaarde van Ethena is alleen al in de afgelopen twaalf maanden met ongeveer 30% gestegen. Negen technische indicatoren laten momenteel een koopsignaal zien, dus marktanalisten voorspellen dat Ethena ergens in het tweede kwartaal van 2024 de $1,23 zal bereiken.

DTX Exchange (DTX): Een van de meest gewenste nieuwe DeFi-projecten

DTX Exchange (DTX) is een ander soort DeFi-project dat geschiedenis schrijft in de branche vanwege het unieke handelsplatform. In tegenstelling tot traditionele beurzen is DTX Exchange een hybride platform dat CEX- en DEX-functies combineert. Deze baanbrekende combinatie biedt individuen ongeëvenaarde voordelen.

Terwijl Coinbase of Binance zich bijvoorbeeld alleen op crypto’s richten, staat DTX Exchange de handel in meer dan 120.000 activaklassen (crypto’s, obligaties, aandelen, enz.) toe met een hefboomwerking tot 1000x. Niet alleen dat, DTX Exchange vereist ook geen KYC-controles en omdat privacy steeds wenselijker wordt, kunnen miljoenen handelaren zich tot dit nieuwe platform wenden.

Het utility-token van het platform, DTX, bevindt zich nu in de voorverkoop, wat tot nu toe fantastisch is geweest. In feite heeft het vroege kopers al een ROI van 100% opgeleverd, terwijl het ook meer dan $600.000 heeft opgehaald. Verwacht wordt dat dit aantal vóór het einde van juni 2024 $1 miljoen zal bereiken, wat betekent dat mondiale handelaren zich haasten om deze DeFi-munt te kopen.

Momenteel is één DTX slechts $0,04 waard, aangezien deze zich in fase 2 van de voorverkoop bevindt. Maar deze prijs zal met 50% stijgen tot $ 0,06 zodra fase 3 begint. Bepaalde experts voorspellen zelfs een potentiële sprong naar $0,5 zodra DTX in het derde kwartaal van 2024 de Tier-1-beurzen bereikt. Gezien de banden met de $133B-obligatiemarkt lijkt deze voorspelling heel goed mogelijk – waardoor het een van de beste DeFi-munten is.

Waarom haasten Avalanche- en Ethena-handelaren zich naar DTX Exchange?

In tegenstelling tot Avalanche en Ethena heeft DTX Exchange een lage marktkapitalisatie en reële verbindingen met veel bloeiende financiële markten. Dit betekent dat DTX veel sneller en hoger zal stijgen dan de meeste DeFi-munten. Als je DTX wilt kopen, is dit het perfecte moment, want degenen die in de voorverkoop $100 aan DTX bezitten, doen mee aan een weggeefactie van $1 miljoen. Meld u daarom aan via onderstaande links.

Bezoek DTX-voorverkoop
Sluit u aan bij de 
DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!