Crypto-whale die meer dan 200 miljoen dollar verdiende door ETH aan te houden, verzamelt deze altcoins

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een opmerkelijke investeerder die meer dan $200 miljoen heeft verdiend met het aanhouden van ETH richt nu de aandacht op nieuwe kansen. Nu de huidige bull run in volle gang is, bruist de markt over welke altcoins de aandacht van deze investeerder trekken. Het artikel gaat in op de nieuwste aanwinsten en wat deze kunnen betekenen voor de crypto-ruimte.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 140% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt. Bovendien ontgrendelen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $ 1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen, die na de TGE kunnen worden opgenomen.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 140% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen op handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Avalanche (AVAX) toont gemengd marktsentiment en langetermijnoptimisme

Het marktsentiment voor Avalanche duidt op gemengde maar voorzichtig optimistische vooruitzichten. De recente kortetermijndalingen staan ​​in schril contrast met de sterke algehele groei van de afgelopen zes maanden. Ondanks dat de handel onder de belangrijkste weerstandsniveaus ligt, handhaaft Avalanche steun in de buurt van zijn huidige prijsklasse. Basisfactoren voor deze munt, waaronder de mogelijkheden voor slimme contracten en gedecentraliseerde financiële toepassingen, zouden toekomstige interesse en stabiliteit kunnen stimuleren. De positie van Avalanche duidt op potentiële veerkracht op de lange termijn, ondanks de volatiliteit op de korte termijn.

Osmosis (OSMO): Marktsentiment duidt op voorzichtigheid te midden van kortetermijnwinsten

Ondanks kleine winsten in de afgelopen week en maand vertoont Osmosis een zwak huidig ​​marktsentiment. De prijs zweeft in de buurt van het lagere bereik, terwijl de belangrijkste indicatoren wijzen op bearishness. Dit voorzichtige klimaat zou de verwachtingen voor OSMO kunnen temperen, ondanks de relatieve stabiliteit op langere termijn. Gebruikers van de gedecentraliseerde beurs Osmosis kunnen een langzamere groei van OSMO zien en moeten uitkijken naar prijssteun om stand te houden voordat ze hopen op een significante opwaartse beweging.

Positief marktsentiment kan Manta Network (MANTA) voortstuwen

Manta Network toont optimisme nu recente trends een substantieel opwaarts traject in de afgelopen zes maanden benadrukken. De huidige prijs zweeft binnen een stabiel bereik, waarbij steun- en weerstandsniveaus wijzen op potentieel voor verdere groei. De voortschrijdende gemiddelden voor de korte en lange termijn liggen dicht bij elkaar, terwijl de belangrijkste indicatoren positieve, bullish vooruitzichten laten zien. Dit sterke sentiment zou kunnen leiden tot een grotere belangstelling en adoptie van investeerders, waardoor de waarde van Manta in de nabije toekomst mogelijk zou stijgen.

BNB toont gemengd sentiment te midden van prijsschommelingen en steunniveaus

Het marktsentiment voor BNB lijkt gemengd. Recente prijsveranderingen laten een lichte daling zien in de afgelopen week, maar groei in de afgelopen maand en zes maanden. Dit gemengde sentiment komt doordat BNB dicht bij haar kortetermijngemiddelde blijft, wat duidt op een voorzichtige handel. Als BNB boven de weerstandsniveaus doorbreekt, kan het meer belangstelling en opwaartse beweging aantrekken. Het dicht bij de steunniveaus blijven zou beleggers echter kunnen afschrikken. De rol van BNB in ​​het ecosysteem van Binance biedt een sterke use case en fundamentele waarde.

Conclusie

De huidige focus op altcoins zoals AVAX, OSMO, MANTA en BNB vertoont minder potentieel op de korte termijn. CYBRO valt echter op door zijn unieke verdienmarktplaats op de Blast-blockchain. Met de eerste release gepland voor het tweede kwartaal van 2024 biedt CYBRO vroege investeerders de mogelijkheid om onder gunstige voorwaarden deel te nemen aan de tokenvoorverkoop. Dit positioneert CYBRO als een aantrekkelijke optie in de aanhoudende bull run.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!