Crypto analist voorspelt: Welke altcoin gaat exploderen in bull run terwijl crypto markt consolideert

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt consolideert, met een Bitcoin koers die blijft veranderen en altcoins die behoorlijke winsten behalen. Slimme beleggers halen zo veel mogelijk crypto ondanks de consolidatie, dit komt onder andere door de goede fundamentals, zoals de recente halving van Bitcoin en ETF-goedkeuringen.

Analisten geloven dat de correctie voor altcoins tijdelijk is en dat er waarschijnlijk snel een bullish uitbraak komt. De vraag die veel traders zich dan ook afvragen is: Welke altcoin gaat exploderen? We zetten het in dit artikel uiteen.

De afgelopen dagen was de crypto wereld in een constante strijd tussen kopers en verkopers, dit leidde tot een fase van consolidatie zonder één duidelijke winnaar. Deze onzekerheid rond Bitcoin (BTC) heeft beleggers ertoe aangezet om op korte tot middellange termijn winst te pakken op de markt van altcoins.

Ondanks deze flux halen slimme handelaren specifieke crypto-activa, hopen op behoorlijke rally’s in de nabije toekomst.

Belangrijkste katalysatoren

Crypto heeft nu behoorlijk wat kracht door haar fundamentals zoals de vierde Bitcoin halving en recente goedkeuringen van spot BTC en Ethereum ETF’s in de grote financiële centra, zoals de Verenigde Staten en Hong Kong. Deze ontwikkelingen zorgen voor meer institutionele investeerders, wat zorgt voor meer liquiditeit.

DBS, de leidende bank van Singapore, heeft verschillende holdings van bijna $650 miljoen aan Ether, volgens Nansen data, wat de groeiende acceptatie van crypto’s laat zien.

Wachten op stabiliteit

Een aantal altcoins, en dan vooral de memecoins, hebben de laatste maanden grote winsten behaald. Echter zijn de meeste andere coins nog bezig om hun draai te vinden na de bearish uitbraak eerder dit jaar.

Gerenommeerd crypto analist Michaël van de Poppe voorspelt dat de totale marktwaarde van altcoins binnenkort tot een balans zal komen van rond de $667 miljard, wat duidt op een potentiële ommekeer.

Het optimisme van Van de Poppe wordt gedeeld door een andere analist, die ook erg gerespecteerd wordt in de crypto wereld, MikyBull Crypto. MikyBull Crypto trekt gelijkenissen tussen de huidige altcoinsmarkt en de rally van 2016/2017.

Vanuit deze gedachtegang is de huidige correctie een laatste aanpassing voordat er een significante stijging komt, dit wijst op een sentiment van bullish momentum wat eraan zit te komen in de wereld van altcoin.

Nieuwe altcoins die explosief kunnen gaan stijgen

Er gebeurt veel in de altcoin wereld, er zijn dan ook veel nieuwe coins met hoge potentie. De vraag die veel handelaren zichzelf stellen is: in welke moet ik nog investeren om hoge winsten te behalen? We hebben hieronder een lijst met de meest interessante memecoins van het moment gezet. 

PlayDoge 

De eerste uit onze lijst is een gloednieuwe memecoin op de Binance Smart Chain genaamd PlayDoge. Deze dog memecoin is gebaseerd op een bekend spel uit de jaren 90, namelijk de Tamgotchi. Het bied haar gebruikers de mogelijkheid om deze retro videogame in een modern jasje te spelen. Zo kun je hier weer je eigen virtuele huisdier verzorgen, minigames er mee spelen en tegelijkertijd ook nog eens $PLAY tokens mee verdienen. 

Dit komt doordat $PLAY tokens de basis gaan vormen van het platform, dat PlayDoge door middel van de op het moment lopende presale wil gaan financieren. Met een totale voorraad van 9,4 miljard tokens, waarvan 50% beschikbaar tijdens de presale, biedt PlayDoge een unieke en interessante ervaring voor investeerders. Het is namelijk ook nog eens mogelijk om je $PLAY tokens te staken tegen een APY van 700%. 

Nu naar PlayDoge

Sealana

Sealana is de volgende crypto die op de Solana blockchain draait die veel interesse heeft gewerkt van haar investeerders. Het probeert hiermee in de voetsporen te treden van het succes van Slothana (SLOTH). Wellicht komt de mascotte van deze token je ook bekend voor, het is namelijk een zeehond die gebaseerd is op een bekende internet meme die afkomstig is uit de World of Warcraft aflevering van South Park 

Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat deze Solana memecoin al meer dan $3,6 miljoen heeft opgehaald in de presale. Waarbij het mogelijk is om de token aan te schaffen voor $0,022 per stuk. Betalen kan eenvoudig via de site met SOL, USDT of ETH. Een andere methode om de token eenvoudig aan te schaffen is door Solana over te maken naar een wallet-adres, je zult dan vervolgens de $SEAL tokens teruggestort krijgen in je eigen wallet

Nu naar Sealana

WienerAI

WienerAI brengt twee van de meest populaire topics van het moment samen, namelijk kunstmatige intelligentie en blockchain-technologie. Dit doen ze met een teckel als Mascotte die zorgt voor de herkenbaarheid van het project. Deze teckel, ook wel bekend als WienerAI, is namelijk het brein achter een slimme AI trading bot. Door middel van deze trading bot kunnen gebruikers gebruik maken van verschillende AI-functionaliteiten om beslissingen te maken over investeringskansen. Zo geeft WienerAI tips over het aan- en verkopen van verschillende crypto. 

Dit heeft er voor gezorgd dat WienerAI al meer dan $3,5 miljoen wist op te halen in de presale, hetgeen laat zien wat voor een gigantische potentie dit project heeft. 

Nu naar WienerAI

Dogeverse

Dit is je kans om mee te doen aan een van de grootste crypto presales van 2024, met een opgehaald bedrag van ruim $15 miljoen. De nieuwe Dogeverse (DOGEVERSE) is een unieke multi-chain memecoin die erg veel enthousiasme heeft opgewekt onder investeerders.

De memecoin zal volgende week gelanceerd worden op Ethereum, maar kan via een wormhole ook verhandeld worden op de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Hierdoor kan iedereen traden op hun favoriete blockchain en heeft de memecoin extra veel potentie om viraal te gaan.

Je hebt nog tot maandag om te investeren in de Dogeverse presale, waar je tokens kunt kopen voor een vaste lage prijs van $0,00031. Je kunt ervoor kiezen om je tokens tot 7 dagen na listing te vergrendelen om een APY van 42% te verdienen op je tokens.

Nu naar Dogeverse

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!