Vroege Solana-investeerder die SOL voor $20 kocht, verkoopt $1,2 miljoen aan holdings, investeert in DTX Exchange en Near Protocol

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van prijsschommelingen voor Solana onder het cruciale weerstandsniveau, verzilveren Solana-investeerders winsten na een prijsstijging van 38% vanaf $124. Ondanks belangrijke ontwikkelingen in het Solana-ecosysteem zijn de prijsvooruitzichten voor SOL speculatief, wat wijst op een bearish toestand voor een paar dagen.

In navolging van de trendlijn zijn beleggers vervolgens op zoek naar het enorme potentieel van DTX Exchange en Near Protocol voor 10x winst. In dit artikel onderzoeken we hoe deze altcoins klaar zijn om nieuwe recordhoogtes te bereiken tijdens de komende zomerrally en waarom ze de beste keuze zijn voor wereldwijde beleggers.

DTX Exchange stijgt aan de top met $600.000 voorverkoop

DTX Exchange (DTX) brengt een revolutie teweeg in traditionele handelsschema’s met zijn geavanceerde hybride platform zonder KYC. Het platform stelt nieuwe handelaren in staat om te profiteren van verschillende financiële markten, waaronder forex, crypto’s, aandelen, aandelen en CFD’s, via een hefboomfunctie van 1000x. Het platform

Het project presenteert een strategische aanpak en een uitgebreide use case door toegang te bieden tot meer dan 120.000 digitale assets. Het biedt distributieve liquiditeitspools om handelaren te helpen hun digitale activa te optimaliseren zonder slippen en andere geavanceerde handelsinzichten. Het platform verbetert de handelservaring met activapools en zorgt voor een soepele handel tegen gunstige prijzen en markten.

DTX Exchange tilt de fundamenten van blockchainlaag 1 naar een hoger niveau om individueel eigendom te behouden door niet-bewaarbare portemonnees en meerlaagse accounts aan te bieden waar gebruikers hun activa veilig kunnen opslaan zonder risico op gegevenscompromis. Na een sterke stijging van de vraag heeft het project in de tweede ronde van de openbare voorverkoop een enorme $600.000 opgehaald, met een prijs van $0,04.

Analisten zijn optimistisch over DTX Exchange en voorspellen dat dit de volgende grootste marktplaats in de financiële sector zal worden. De hoop is groot dat het DTX-token voorbij de $2 zal stijgen zodra het project live gaat op het mainnet, aangezien wereldwijde investeerders DTX Exchange als de volgende grote speler in de crypto-ruimte beschouwen.

Near Protocol ingesteld om $10 te overschrijden in de volgende rally

Near Protocol kende een robuuste waardestijging met opmerkelijke ontwikkelingen in mei. NEAR stond bovenaan de AI-crypto’s met een marktkapitalisatie van $8 miljard en was getuige van een opmerkelijke prijsstijging nadat NVIDIA’s kwartaalomzetrapport uitkwam, wat leidde tot een aanzienlijke prijsstijging in de AI-cryptosector.

Bovendien heeft de expansie van Near Protocol op de Zuid-Koreaanse markten na de notering op Bithumb het momentum een ​​boost gegeven. Verbeterde toegankelijkheid voor een diverse gemeenschap en consistente ontwikkeling om het ecosysteem te verbeteren zorgen ervoor dat Near Protocol in 2024 een eindeloze weg van succes inslaat, klaar om een ​​succes te worden naarmate de vraag stijgt.

De NEAR-prijs is in mei met 25% gestegen. Analisten verwachten de komende weken een mogelijke prijsuitbraak voor Near Protocol, te midden van het veranderende landschap van de cryptosector. Het is goed gepositioneerd voor een aanzienlijke groei, die mogelijk boven de $10 uitstijgt in de volgende bull-cyclus.

Conclusie

Near Protocol is een leidende figuur in de AI-sector. Met de toenemende gebruiksscenario’s van kunstmatige intelligentie in de wereld speelt NEAR een cruciale rol in de verbetering en innovaties in het veld. Op dezelfde manier staat DTX Exchange klaar om een ​​toonaangevende beurs in de handelssector te worden met zijn schaalbare infrastructuur en robuuste tokenomics, en zal het de eerste keuze worden voor early adopters voordat de altcoins omhoog schieten.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!