Crypto expert: 96% van de PEPE handelaren maakt winst, is Pepe de beste memecoin-investering?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een crypto expert maakte bekend dat 96% van alle PEPE traders hun posities in het groen heeft staan. Hoewel deze traders met winst kunnen verkopen, is de koers vandaag wederom gestegen, met een piek tot $0,00001516. Dit betekent ook dat de verkoopdruk erg laag is voor het grote merendeel aan posities dat winst heeft.

Betekent dit ook dat PEPE nog veel verder kan gaan stijgen? In dit artikel kijken we naar het recente van succes van Pepe Coin en wat de meme coin mogelijk kan gaan doen de komende tijd.

Is Pepe de beste memecoin investering van 2024?

De Pepe Coin koers is de afgelopen week behoorlijk gestegen, een belangrijke katalysator hiervoor was de goedkeuring van de spot Ethereum ETF in de VS. Gezien PEPE een van de grootste meme coins is op Ethereum, wist deze koele kikker mee te liften op de ETF hype.

Na een correctie ligt PEPE nog steeds 121% hoger dan een maand geleden en 8,4% hoger dan een week terug. Vandaag is de meme coin ook gestegen met 7,9%, wat een mogelijke bounce naar de bovenzijde markeert

Pepe Coin ligt momenteel ver boven zijn 30-daagse moving average (geel), die daarnaast ook nog ver boven de 200-daagse moving average (blauw) ligt. Wat dit wil zeggen is dat PEPE een gezonde groei aan het meemaken is, die zich later dit jaar nog kan blijven voortzetten.

Na de correctie is ook de Relative Strength Index (RSI) flink afgekoeld, waardoor deze nu rond 65 ligt. Dit geeft aan dat PEPE nog niet overgewaardeerd is, wat kan leiden tot verdere stijgingen in de komende dagen en weken.

Het optimisme na de ETH ETF goedkeuring heeft gezorgd dat nog meer investeerders in Pepe Coin zijn gestapt, wat leidde tot een parabolische groei voor de meme coin. Hoewel er een redelijke correctie plaatsvond aan het begin van de week, lijkt PEPE nu weer aan het klimmen te zijn.

PEPE zou zo vroeg als volgende week een nieuwe ATH kunnen bereiken boven $0,0000172 en later dit jaar kunnen dreigen om Shiba Inu van zijn plek als #2 meme coin kunnen stoten. Gezien SHIB nog bijna 3 keer zo hoog ligt als PEPE (in market cap), zou Pepe Coin dit jaar nog hard kunnen stijgen als het gaat voor de #2 positie na Dogecoin.

In het geval dat Pepe Coin Shiba Inu kan inhalen, zou de koers zo hoog als $0,00006000 kunnen klimmen. Maar het volgende grote doel voor PEPE is om nog een nul eraf te halen door te stijgen naar $0,00010000.

Welke crypto meme wordt de nieuwe PEPE?

Pepe Coin doet het momenteel erg goed en de komende tijd zou de meme coin nog verder kunnen klimmen. Het is echter wel riskant als je ziet dat 96% van alle posities met winst verkocht kunnen worden, hierdoor is het risico hoog dat wanneer je koopt, traders klaarstaan om te dumpen.

Daarom zijn er alternatieven voor Pepe Coin die zonder deze potentiële gigantische verkoopdruk wel voor enorme rendementen kunnen zorgen. In dit artikel kijken we naar een aantal van de meest veelbelovende crypto projecten om in de gaten te houden de komende tijd.

PlayDoge (PLAY)

Kan Pepe Shiba Inu inhalen? Dat is nog niet zeker, gezien de aantrekkelijke utility van Shiba bijdraagt aan het feit dat deze zo populair blijft. De nieuwe PlayDoge (PLAY) heeft een vergelijkbare utility en zal binnenkort zijn mobiele Play-to-Earn game lanceren.

Met PlayDoge is het mogelijk om te zorgen voor je eigen virtuele huisdier en deze mee te nemen in arcade games om extra PLAY tokens te verdienen. Deze tokens kun je verkopen, gebruiken in de game of staken om passief nog meer tokens te verdienen.

Je kunt PLAY kopen voor $0,005 per stuk in de presale, die sinds lancering op maandag al $600.000 heeft opgehaald. Tijdens de presale kun je PLAY staken voor een huidige APY (Annual percentage Yield) van 522%.

Nu naar PlayDoge

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een opkomende crypto meme op Solana die na het grote succes van Slothana (SLOTH) veel aandacht heeft getrokken. De presale van Sealana heeft meer dan $3 miljoen opgehaald in enkele weken en zal binnenkort sluiten.

Als mascotte heeft Sealana een enorme zeehond met een echt Amerikaans karakter. Met een stijl gebaseerd op de bekende cartoonserie, South Park, heeft Sealana veel populariteit opgebouwd. Maar ook zijn liefde voor de moderne Amerikaanse cultuur, junk food en crypto trading zorgt dat deze zeehond bij mensen uit de VS erg in de smaak valt.

Je kunt SEAL tokens voor $0,022 per stuk kopen met SOL, USDT of ETH en krijgt deze tokens na de presale als airdrop in je wallet. Na deze airdrop zal de token gelanceerd worden op Solana, met een bridge naar het netwerk van Ethereum.

Nu naar Sealana

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) is een nieuwe meme coin die inspeelt op de groeiende vraag naar Artificial Intelligence, maar toch zijn charme als meme coin behoudt. De presale van dit project heeft al meer dan $3,5 miljoen opgehaald en begint steeds meer momentum op te bouwen.

Binnenkort zal de trading bot van WienerAI klaar zijn voor lancering, waardoor gebruikers toegang krijgen tot trading signalen en informatie over de volgende crypto met potentie om x100 te gaan. Ondertussen groeit de ‘Sausage Army’ community verder, wat verder bijdraagt aan het mogelijke succes van de meme coin.

Je kunt WAI kopen voor $0,000712 per stuk, maar deze prijs zal dit weekend stijgen, waardoor je vandaag nog kunt profiteren van extra korting. Je kunt WAI ook staken voor een huidige APY van 289% op je investering. Na lancering zou WAI verder kunnen stijgen en kun je tokens met potentiële winst verkopen.

Nu naar WienerAI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!