Algotech AI-functies laten Shiba Inu achter terwijl SHIB-walvissen meer dan $1,1 miljoen aan virale voorverkoop binnenhalen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Algotech, een geavanceerd algoritmisch handelsplatform, neemt de cryptocurrency-wereld over en laat de ooit dominante Shiba Inu (SHIB) achter zich. SHIB-whales hebben het inheemse token van Algotech, ALGT, opgekocht tijdens de virale voorverkoop van het project te midden van deze razernij. Meme-muntmanie kwam en ging, en de aandacht van mensen verschoof naar projecten met praktijkvoorbeelden en ontwrichtende mogelijkheden.

Shiba Inu wordt geconfronteerd met een prijsdaling van 3,41%, ondanks een stijging van het verbrandingspercentage van 310%

Shiba Inu, qua marktkapitalisatie de op een na grootste meme-cryptocurrency, heeft de laatste tijd met ups en downs te maken gehad. Hoewel de burn rate op 31 mei met ruim 310% steeg, daalde de prijs van het token met 3,41% naar $0,00002572. Deze neerwaartse trend zorgde voor zorgen onder beleggers, omdat het cruciale steunniveau van $0,000025 naderde.

Het 24-uurs handelsvolume voor SHIB daalde ook met een aanzienlijke 46% tot $892,22 miljoen. Bovendien daalde de open rente van de meme-munt met 9,99% tot $106,59 miljoen, volgens gegevens van Coinglass. Deze teruggang in de handelsactiviteit droeg bij aan het bearish sentiment rond Shiba Inu. Te midden van deze onzekerheid kwam Algotech naar voren als een innovatief project, dat aanzienlijke investeringen van SHIB-walvissen aantrok tijdens de voortdurende virale voorverkoop.

Shiba Inu-whales investeren $1,1 miljoen in Algotech AI-voorverkoop

Shiba Inu-investeerders hebben een enorme $1,1 miljoen uitgegeven om het ALGT-token van Algotech te kopen. Dit toont aan dat de nieuwe benadering van Algotech AI op het gebied van cryptohandel aandacht krijgt. Ervaren investeerders zien Algotech AI waarschijnlijk als een slimme manier om hun investeringen uit te breiden en te profiteren van de snel veranderende cryptomarkt.

Een belangrijke reden waarom Shiba Inu-investeerders zich mogelijk tot Algotech aangetrokken voelen, is het gebruik van geavanceerde technologieën zoals algoritmen, machine learning en kunstmatige intelligentie. Deze innovatieve methoden kunnen de handel eenvoudiger maken, de risico’s beter helpen beheersen en een voordeel opleveren op de dynamische cryptomarkten. Dit sluit aan bij de doelstellingen van beleggers om de winst te vergroten en de risico’s te verminderen.

De sterke technische infrastructuur van Algotech AI, die hoge snelheden, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke functies biedt, sprak waarschijnlijk ook de Shiba Inu-investeerders aan. Deze investeerders begrijpen het belang van snelle transacties en het efficiënt beheren van grote volumes, wat Algotech AI belooft te zullen waarmaken. Bovendien hebben het aantrekkelijke beloningssysteem van het platform en de huidige virale weggeefactie deze investeerders wellicht verder gemotiveerd om een ​​betekenisvol aandeel in de toekomstige groei en het succes van het project veilig te stellen.

Megaweggeefactie ter waarde van $250.000 door Algotech zorgt voor opwinding in de gemeenschap

Het doel van Algotech is om een ​​actieve en bloeiende gemeenschap te creëren. Ze bieden een uniek beloningsprogramma dat bedrijfswinsten deelt op basis van investeringen. Het programma heeft verschillende niveaus, waarbij hogere investeringsbedragen grotere winstaandelen opleveren. Het niveau ‘Zee-egels’ geeft 1% van de winst voor een investering van €500.000. Het hoogste niveau van “The Kraken” biedt een indrukwekkend winstaandeel van 10% voor een investering van $12.000.000.

Bovendien kondigde Algotech een weggeefactie van $ 250.000 aan. Tien gelukkige winnaars ontvangen elk ter waarde van $25.000 aan ALGT-tokens. Deze opwindende kans zorgde voor buzz in de cryptowereld. Deelnemers voltooien gretig taken en ontgrendelen bonusinzendingen om hun winkansen te vergroten.

Voor meer informatie over Algotech:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!