Slimme manier om deze zomer 10 keer zoveel te verdienen – Expert crypto gids

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Deze zomer biedt een unieke kans om indrukwekkende winsten te zien. Nu de bullrun van 2024 in volle gang is, bestaat er een strategie om de investeringen mogelijk te vertienvoudigen. De markt is rijp voor kansen en deze gids onthult belangrijke inzichten van topcrypto-experts. Duik erin en ontdek hoe u het beste uit deze gunstige periode kunt halen.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw platform dat is ontworpen om gebruikers te helpen meer te verdienen op de Blast-blockchain. Blast staat bekend om het bieden van betere rendementen op Ethereum (ETH) en stablecoins dan andere vergelijkbare oplossingen. De belangrijkste functie van CYBRO is om gebruikers te helpen deze mogelijkheid ten volle te benutten.

Momenteel verkoopt CYBRO zijn tokens in de voorverkoop tegen een lage prijs van $0,025 per stuk, wat 58% goedkoper is dan de verwachte toekomstige prijs. Dit biedt een potentiële ROI van 140%. Er wordt gesproken dat een crypto-whale een aanzienlijke hoeveelheid CYBRO-tokens zou kunnen kopen, wat blijk geeft van grote interesse in het project. Slechts 21% van het totale aantal tokens is beschikbaar voor deze voorverkoop, en er zijn al ongeveer 25 miljoen verkocht.

>> Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt! <<

Houders van CYBRO-tokens ontvangen verschillende voordelen, waaronder beloningen voor staking, speciale airdrops, cashback op aankopen, lagere kosten voor handelen en uitlenen, en een verzekeringsprogramma binnen het platform.

CYBRO heeft tot doel de cryptogroei te ondersteunen via verschillende investeringsstrategieën binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten. Deze strategieën variëren van conservatieve tot hoogrentende beleggingen. Het platform richt zich op het maximaliseren van het rendement door efficiënte cryptotransacties. Toekomstige updates omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en een One-Click Investment-functie voor het optimaliseren van het rendement door integratie met gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi).

>> Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor rendementen tot 140%! <<

NEAR Protocol prijsoverzicht en voorspelling

NEAR Protocol (NEAR) handelt momenteel in het bereik van $7,32-$8,33. De munt is de afgelopen maand met 9,16% gestegen, maar is de afgelopen week met 6,15% gedaald. In zes maanden tijd steeg de prijs met 295,38%. Het beweegt zich tussen steun op $6,83 en weerstand op $8,86. De voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen in de buurt van de huidige prijs. De belangrijkste indicatoren duiden op consolidatie, waarbij de prijs zich waarschijnlijk in een corrigerende fase bevindt.

Uniswap (UNI) prijsoverzicht: Is het tijd om te kopen of vast te houden?

Uniswap (UNI) handelt in het bereik van $8,60-$12,78 en laat een sterke groei zien. De munt is de afgelopen week met 18,82% gestegen, de afgelopen maand met 43,94% en in zes maanden met 83,86%. Met een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen van $10,90 en een 100-daags voortschrijdend gemiddelde van $10,93 bevindt de prijs zich in een corrigerende beweging. De Relative Strength Index (RSI) op 61,91 en de Stochastics op 87,48 geven aan dat het overboughtgebied nadert.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: Stabiliteit op korte termijn verwacht

Starknet (STRK) handelt momenteel tussen $1,09 en $1,36. De munt heeft de afgelopen week een lichte stijging laten zien van 0,972% en de afgelopen maand van 1,33%. In de afgelopen zes maanden is STRK met 507,30% gestegen. De RSI staat op 52,13, wat wijst op een evenwichtige markt. De prijs lijkt zich in een corrigerende fase te bevinden, met sterke steun op $0,92 en weerstand op $1,46. De gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar en laten een stabiele beweging zien.

Jito (JTO) koersoverzicht en voorspelling

Jito (JTO) handelt momenteel tussen $3,17 en $4,25. De munt heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei laten zien, met een stijging van 2407,33%. De afgelopen week heeft het echter een kleine daling van 3,64% ervaren. De Relative Strength Index staat op 53,66, wat wijst op een evenwichtige koop- en verkoopdruk. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $4,96 en steun op $2,80 lijkt JTO zich in een corrigerende zet te bevinden.

Conclusie

NEAR, UNI, STRK en JTO hebben een indrukwekkend potentieel, maar op de korte termijn kunnen ze minder groei zien. De opvallende mogelijkheid is CYBRO, een verdienmarktplaats die gebruik maakt van de Blast-blockchain. Het zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 debuteren. Vroege investeringen in CYBRO-tokens tijdens de voorverkoop bieden een gunstige toegang tot wat een zeer lonend project zou kunnen zijn.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!